• Nogo
    8k
    Satriano bi trebao doći u Zg možda već sutra/prekosutra, a cura će mu uskoro roditi pa bi mogao brzo nazad :)
  • Captain America
    20.4k
    Blesički već glanca tipkovnicu za naslov: "Dinamo nema za biber pa mora posuđivati igrača s 2 gola prošle sezone".
  • vjeko1701
    16.4k
    "Dok Hajduk šuška o Perišiću, Dinamo posuđuje igrača koji je prošle sezone zabio manje od otpisanog KTC-a"
  • Ivdzo11
    7.6k

Feynoord poslao 7mil ponudu za Ivanuseca danas prema njihovim izvorima...
  • Ivanmtk
    1.5k
    meni nije jasno jel se oni sprdaju ili stvarno misle da ga za te novce mogu dobit?
  • KlasicZg
    568

Nasjeli su na priče iz medija da nemamo love pa misle da cemo prodat sve za bagatelu
  • Gelipter
    4.2k
    uj0a9a9ihka051pn.jpg
    qh8if8glfg01s4jy.jpg
    Evo kako se netendenciozno pišu naslovi po zadimljenim redakcijama opskurnih portala...

Pred prvi derbi sezone očekujem neki naslov u stilu: "Novi veliki sponzor iz Rusije u Hajduk dovodi Brunu Petkovića! "
  • Ivdzo11
    7.6k
    ha, ništa ih ne kosta probati, a nasi ako su pametni neće ići raditi kontra kluba i prodavat takvog igraca ispod 15mil....
  • Svi na Sjever
    2.9k
    Brutala video. Centarsut desnom, udarac lijevom,dribling top. Bas bi ga volio vidjet kod nas.Laugreano

Uz ovog japanca bi se i Kulenović nazabijao...
  • Captain America
    20.4k
    Malo bi popustio s očekivanjima od Japanca. Bernauer je isto tako izgledao dobro, imao dobre ocjene, fora highlightse, malo su ga dečki s Ofenzive nahajpali pa je sada u hijerarhiji možda 4. stoper i to jer nismo još vidjeli Maura. Drago mi je da se pokušava naći igrača za deficitarnu poziciju na nogometno rastućem tržištu gdje su većina igrača hc profesionalci, al nek dođe i pokaže da može bit koristan poput Kadziora.
  • Dragon1Warrior123
    4.5k
    A gle, ja bi čak pričekao s francuzom. Lik ima brutala dugu loptu, a nije loš ni u obrani baš toliko. Treba mu dati malo vremena da se navikne. Nisu svi isti igrači na pripremama i u jeku prvenstva.
  • Facke
    6.3k
    Pa Bernauer je tek dosel. Pa coveku treba vremena. Da se navikne , da upozna klub, suigrace itd.
  • Orc123
    12.4k

Zar cemo stvarno suditi maxima po 3 prijateljske utakmice? Tj, 150 odigranih minuta na pripremama koje su btw. Teske, gdje su noge teske, nova sredina, novi suigraci...s tim da je ko grom iz vedra neba bacen na zadnjeg veznog u 3. Utakmici i ok tu ocito ne moze biti od pomoci ali na stoperu protiv Kopra bio odlican. U drugoj i trecoj tekmi se potkrale 2-3 greske i odmah cemo suditi decka po tome? Neki su kod nas vec 3 godine pa se nisu jos pokazali ko pojacanja pa ih se ne bruka na sva zvona ko njega vec a definitivno je pokazao da ima potencijala i siguran sam da ce biti koristan. Nije realno da cemo dovest zamjenu za Sutala za 1milj eura ali da moze bit pojacanje moze i stigne jos. Po Perkovicu nitko nije pljuvao a ipak ima vec poludezonu kod nas i nije briljirao ni malo a kamoli da je vec opravdao 2,5 mil eura ulozenih u njega. Bulat je ru vec 2i pol god pa jos nema mjesta u prvih 11. Ajmo dat covjeku sansunda se pokaze, polusezonu ili sezonu pa cemo suditi, a ne ovako. Kad se sjetim kolko je Awaziem toga zasrao za hajduk pa su ga novinari velicali, a Maxim jos ni jedne sluzbene minute i vec ga razapeli po novinama. Gadi mi se to....
  • Captain America
    20.4k
    Nisam nikako otpisao Maximea, samo sam napisao da treba dočekat igrača s rezervom (kao i svakog) dok se ne pokaže da je pojačanje. Dovodimo igrače koji su anonimni većini pratitelja i ne treba nas obuzeti hype čisto jer smo nekog doveli. Dalek je put od prinove do pojačanja, al kao što sam napisao, drago mi je da se traži igrač za deficitarnu poziciju.

Što se tiče još Bernauera, po meni je znakovito da je zadnje 2 pripremne utakmice odigrao drugo poluvrijeme kao zamjena za Josipa i Perića. Bišćan ga je i nakon utakmice s Dugim Selom "opomenuo" u izjavi nakon utakmice. Daj Bože da bude novi Lauritsen, težak start i onda stup obrane u za Dinamo i njega vrhunskoj sezoni.
  • BigZ
    667
    Brutala video. Centarsut desnom, udarac lijevom,dribling top. Bas bi ga volio vidjet kod nas.Laugreano

Slazem se, takoder vrlo dobar u tranziciji i vjesto napada prostor. Sad ne znam kakav je na postavljenu obranu i kako obavlja defanzivnu zadacu, ali Dinamo bi ga sigurno izbrusio u jos boljeg igraca. Mogu zamisliti teror koji bi on i Moha sijali po desnoj strani, samo je pitanje hoce li biti konzistentni i koncentrirani...
    Mislim da bi njegovo dovodenje bilo dobro i za marketing kluba, Japan je zanimljivo trziste s velikim fan baseom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.