• Jurki
    9.1k
    Mislim da za Marinom i Emrelijem nitko ni suze nebi pustio.
    A za rotaciju imas juniore.. od Marina i Emrelija nebreju biti gori.
  • Imamo Dinamo
    3.3k

    Ne pretjeruj. Daleko je Broz od top 5 veznjaka svijeta
  • Efes Pilsen
    7k
    ne znam cemu mjesanje.. ako idu zamjene moraju doci, a ne juniori.
  • Neki tip
    19.6k
    Jel mi može netko objasnit zašto nam trebaju zamjene igrača koji su bili na posudbama, tamo bili loši ili osrednji, vratili se na pripreme i Bišćan procjenjuje da ih ne treba?

    Gunđali smo godinama da imamo previše igrača pod ugovorima i sad za svakog koji ode, neovisno o statusu, trebamo zamjenu? Ne razumijem.

    Marin mi je za otpis bio prije 2 godine, a kamoli danas. Ako netko želi platiti nešto - bok, sretno.

    Emreli mi se činio kao igrač koji može dati više, ali nikako da u to uvjeri. Po meni, nije ni dobio neke prilike, a ono što je igrao mi je sigurno bio za rotaciju. Ali ako oni to tako ne vide, stvarno vjerujem da znaju zašto, pa nije mu Bišćan prvi trener u Dinamu. Ni u Konyasporu ili kakvom već sporu da je bio, nije se proslavio.

    Ukratko, slažem se da nam fali igrača i za prvih 11 i za rotaciju. Slažem se s procjenom od 5 (ako nitko ne ode) do 8 (ako ode netko iz rotacije, pogotovo iz 11), ali ne vidim kak je to povezano s Marinom i Emrelijem.

    Njihov doprinos je nikakav (ili skoro nikakav) čijom god krivicom, i njihovim odlaskom Dinamo nije izgubio, nažalost, ništa.
  • Dragon1Warrior123
    2.9k
    Meni je jedino Emrelija malo žao jer nije realno dobio pravu priliku u špici. Ali ako dobijemo neke dvije milje za njega mogu to prebrodit. Svi ostali nisu za Dinamo realno...
  • San Lorenzo
    12.1k
    Baš baš nam trebaju dva igrača + jedna zamjena za Miška + desni bek ili stoper kad Šutalo ode.
    Zato je i nezadovoljstvo/razočaranje s moje strane, jer to nije puno posla, a oteglo se i ne nazire se kraj...za one koji već šilje pera i spremno čekaju da poentiraju s 'prijelazni rok je počeo tek prije deset dana'...teoretski je, ali nama je sezona službeno završila još prije mjesec dana, neslužbeno onog trenutka kad je Bel koncem travnja svirao kraj na poljudu, što je bilo prije više od dva mjeseca...u tom se periodu moglo svašta izdogovarati, a Max je dokaz da nemoraš ni čekati službeni početak prijelaznog roka da nekoga potpišeš.
  • Patak
    2.3k
    I Otti Bariću su uvijek trebala dva igrača...
  • Orc123
    5.5k
    Realno bolje prodat Marina i Emrelija i za rotaciju dovest Stojkovica koji za koju sezonu moze bit top...
  • Schpatz
    378

    a svi cekaju samo da ih Dinamo pozove... Hrpu informacija niti nemamo, sve su neke teorije ili ono kaj uspijemo procitat s portala / novina. Mozda je bilo u planu, igraci su se sigurno skautirali, mozda su s nekima zapoceti pregovori, neki klubovi su mozda i odbili ponude Dinama, neki igraci su mozda odbili Dinamo. Mozda je zapelo negdje na xy stepenici, neki trazili preveliku placu za Dinamo, neki nisu zadovoljili putem skautinga Dinamo.

    Nije to samo tako, preko noci hop i eto ti 5-6 novih igraca.

    Je, svi smo nestrpljivi, svi bi htjeli imat vec momcad za do kraja sezone, da svi sve znamo, ali to bas ne ide tak.

    Neka me netko razuvjeri, ali ne sjecam se da je proteklih godina bila ovakva hajka na pojacanja i pritisak na Upravu da do 1.7. vec moramo imat slozenu momcad...
  • Ivanmtk
    678
    ako Lokosi neće tražit 5 mil
  • San Lorenzo
    12.1k
    Nije to samo tako, preko noci hop i eto ti 5-6 novih igracaSchpatz

    Ne tražim 5-6 nego dva...za pozicije koje svi znamo da su loše već godinu dana.
  • Orc123
    5.5k

    Mogu i 10 ali je cinjenica da mu istice ugovor sljedece godine...vide od 1,5 mil nece dobiti....
  • Nino Bule
    11.7k
    Donekle se slazem s obojicom, po meni lijevi bek mora biti prioritet da je vec potpisan ili kroz par dana, ostalo(desno krilo, vezni, mozda stoper ako ode joso) moze kapat do kraja prijelaznog roka bez da sam u stresu, ali bek je baš mus jos jucer koji bi vjerovatno sve navijace umirio
  • Ivanmtk
    678
    nisam znao ta tu info. Onda on mora bit top target
  • Ivanmtk
    678
    možda stvarno dolazi neko od gore navedenih bekova kojima ističe ugovor.. Još danas im traju ugovori..
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.