• Smotanihaker
    954
    No, kako doznajemo, Marin bi vrlo brzo mogao otići iz Dinama. U Maksimir je stigla ponuda HSV-a koji je jako zainteresiran za 22-godišnjeg bivšeg hrvatskog U-21 reprezentativca. Nijemci su u stalnom kontaktu s Dinamom koji je Rijeci dao opciju da otkupi Marina za dva milijuna eura, što Riječani nisu aktivirali. Marin je u zadnjoj godini ugovora pa je za očekivati da je cijena sad bitno manja.

slavni-njemacki-klub-poslao-ponudu-za-dinamova-igraca
  • Olmic
    5.5k
    Nosit ga treba tamo
  • Beowulf112
    422
    Sta se brozov transfer opet zakomplicirao?nikako da nam kapnu ti arapski milijuni
  • plavi devet
    661
    Potpisujem, nije me do sad nigdje oduševio
  • Captain America
    20.4k
    U rotaciji sigurno ima mjesta za Marina što je i jučer bilo prikazano. S obzirom na manjak igrača u vezi/na krilu, ne bi ga prodavao dok se ne dovede alternativa.
  • Droljo
    23.4k
    Sta se brozov transfer opet zakomplicirao?nikako da nam kapnu ti arapski milijuniBeowulf112

Ma nek ostane u interu. Ne znam šta marota glumi pustit takvog (top 5 veznjaka svijeta) za 20 mil. Kog će dovest. Liverpool nema veznog već dvije godine i nemre niš osvojit. Bez veze
  • Beowulf112
    422

Ma ne usrecimo se ni mi sa tim posudbama.Da je izvuc pola od tih 2,5 milijuna sto navode je dobro.
  • Mlađi referent
    14.9k

Upravo to.
    Da ga jebeš, netko mora i ostat igrat.

Mi ćemo morat dovest i rotacijske igrače ako svi odu
  • Jurki
    20.9k
    Mislim da za Marinom i Emrelijem nitko ni suze nebi pustio.
    A za rotaciju imas juniore.. od Marina i Emrelija nebreju biti gori.
  • Imamo Dinamo
    4.2k

Ne pretjeruj. Daleko je Broz od top 5 veznjaka svijeta
  • Efes Pilsen
    14.2k
    ne znam cemu mjesanje.. ako idu zamjene moraju doci, a ne juniori.
  • Neki tip
    21.3k
    Jel mi može netko objasnit zašto nam trebaju zamjene igrača koji su bili na posudbama, tamo bili loši ili osrednji, vratili se na pripreme i Bišćan procjenjuje da ih ne treba?

Gunđali smo godinama da imamo previše igrača pod ugovorima i sad za svakog koji ode, neovisno o statusu, trebamo zamjenu? Ne razumijem.

Marin mi je za otpis bio prije 2 godine, a kamoli danas. Ako netko želi platiti nešto - bok, sretno.

Emreli mi se činio kao igrač koji može dati više, ali nikako da u to uvjeri. Po meni, nije ni dobio neke prilike, a ono što je igrao mi je sigurno bio za rotaciju. Ali ako oni to tako ne vide, stvarno vjerujem da znaju zašto, pa nije mu Bišćan prvi trener u Dinamu. Ni u Konyasporu ili kakvom već sporu da je bio, nije se proslavio.

Ukratko, slažem se da nam fali igrača i za prvih 11 i za rotaciju. Slažem se s procjenom od 5 (ako nitko ne ode) do 8 (ako ode netko iz rotacije, pogotovo iz 11), ali ne vidim kak je to povezano s Marinom i Emrelijem.

Njihov doprinos je nikakav (ili skoro nikakav) čijom god krivicom, i njihovim odlaskom Dinamo nije izgubio, nažalost, ništa.
  • Dragon1Warrior123
    4.8k
    Meni je jedino Emrelija malo žao jer nije realno dobio pravu priliku u špici. Ali ako dobijemo neke dvije milje za njega mogu to prebrodit. Svi ostali nisu za Dinamo realno...
  • San Lorenzo
    23.7k
    Baš baš nam trebaju dva igrača + jedna zamjena za Miška + desni bek ili stoper kad Šutalo ode.
    Zato je i nezadovoljstvo/razočaranje s moje strane, jer to nije puno posla, a oteglo se i ne nazire se kraj...za one koji već šilje pera i spremno čekaju da poentiraju s 'prijelazni rok je počeo tek prije deset dana'...teoretski je, ali nama je sezona službeno završila još prije mjesec dana, neslužbeno onog trenutka kad je Bel koncem travnja svirao kraj na poljudu, što je bilo prije više od dva mjeseca...u tom se periodu moglo svašta izdogovarati, a Max je dokaz da nemoraš ni čekati službeni početak prijelaznog roka da nekoga potpišeš.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.