• Neki tip
    19.1k
    Vidim da je ovdje uzavrelo, pa da malo primirim strasti prenosim vam informaciju o jednom lijepom koncertu koji će se prekosutra održati u Zagrebu.

    Vjerujem da ovdje ima puno poklonika:

    "Povodom Dana antifašističke borbe i 82. godišnjice antifašističkog ustanka u Hrvatskoj, Antifašistička liga RH organizira, u četvrtak, 22. lipnja 2023., s početkom u 19.00 sati, besplatni koncert na Trgu žrtava fašizma u Zagrebu.

    Uz popularni zagrebački bend ANTENAT, na koncertu će nastupiti ZborXop, kao i Zagrebački orkestar ZET-a, izvodeći tradicionalne skladbe kojima će se podsjetiti na tekovine Narodnooslobodilačke borbe (NOB) i otpora fašizmu i ustaštvu.

    Uz Zorana Pusića, koji će govoriti ispred Antifašističke lige i Ane Pauline Milardović ispred Mreže antifašistkinja Zagreba (MAZ), skupu će se obratiti, u ime pokrovitelja, gradonačelnik Grada Zagreba Tomislav Tomašević. Voditeljica programa Aneta Vladimirov.

    Već tradicionalno, Antifašistička liga organizira događanja u Zagrebu povodom Dana antifašističke borbe, ovoga puta u suorganizaciji s Centrom mladih Ribnjak, njegujući vrijednosti zapisane u Ustavu RH-a, već drugu godinu zaredom pod pokroviteljstvom zagrebačkog gradonačelnika."

    Evo, u uvjerenju da je ovo događanje pravi sedativ za ovu temu ostavljam vas u miru i dobru, uz tradicionalni zagrebački pozdraf:

    hmqetx4m5zontw59.jpg
  • Sajla
    3.2k
    u uvjerenju da je ovo događanje pravi sedativ za ovu temuNeki tip

    kakvo kršenje uvjetne, pa to se ne viđa svaki dan! :rofl:
  • Neki tip
    19.1k
    Kakvo kršenje? Pa ja sam robovao zbog mržnje prema Hrvatskoj, a budući da sam u zatvoru preodgojen, prevaspitan, sada pozivam na jedno lijepo koncertno događanje u svrhu njegovanja ustavnih vrijednosti. :eyes:
  • Papastrumf
    9.5k

    Šteta što me nema u Zagrebu u četvrtak. Rado bih sjeo s tobom u prve redove i uživao u milozvučnim notama ovih nadasve talentiranih glazbenika.
    Bravo za TT i Grad.
  • Neki tip
    19.1k
    Za razliku od tribine gdje si me naučio ne vadit mobitel otpočetka do kraja tekme, na koncertu se smije snimati pa ću ti poslati najbolje isječke.
  • Bruh
    888
    Ovo mora bit ironično nema šanse
  • Neki tip
    19.1k
    Ovo mora bit ironično nema šanseBruh

    Što, da ću snimati iz prvih redova, da sam prevaspitan u zatvoru ili sam uvjeren u smirujući učinak ovog prazničnog koncerta na temi Grad Zagreb? :lol:

    Pa zajebavam se malo, naravno. Mislim da ovoj temi zajebancije ionako kronično fali, napeto je dosta. ;)
  • Bruh
    888
    heh možda tamo i prođem kad idem na posao poslijepodne... a možda i nađem način za malo trolanja da testiram bratstvo jedinstvo
  • Neki tip
    19.1k
    a možda i nađem način za malo trolanja da testiram bratstvo jedinstvoBruh

    Ja bih na tvom mjestu probao (ali ne mogu kao sudionik iz prvih redova) s uzvikom...

    Živio pacifizam!

    Dolje rat i mržnja prema Talijanima i Nijemcima!

    Zbogom oružju i oružanom otporu!

    Želimo povratak Nijemcima otete imovine i povratak na njihova vjekovna ognjišta!

    Pravda za XY! (nađeš neku njemačku obitelj stradalu u 2. svjetskom ratu)".

    Siguran sam da bi toplo pozdravili tvoje zalaganje za mir, pacifističke vrijednosti, ljudska prava i za sve ono za što inače kažu da se zalažu kad je u pitanju Domovinski rat, na primjer. :heart:
  • deda
    27.7k
    Ma meni je dosta da vrate djedovo žito s tavana.
  • deda
    27.7k
    A i dućan od punice ne bi bilo loše da mi se ženi vrati.
  • Bruh
    888
    imam još par parola

    Imovina vlasnicima!

    Dolje sa ukrajinskim nacistima!

    Živio staljin!

    Smrt izraelu!

    Ju-go slavija ju-go slavija

    Ali ću im vjerovatno uzviknut "kada ćete otvoriti arhive"
  • Bruh
    888
    ccc deda pa to je u korist naroda kako ne razumiješ
  • Ali
    1.9k


    nije baš moguće upisivati djecu preko normi, jer sam siguran da velik dio vrtića povlači EU sredstva

    EU sredstva se ako povlače to je za fasade, prozore i dogradnje... to nema veze sa upisima i dps (državni pedagoški standard)

    12.000 zamolbi za upis predano, upisana 7.100 upisano, još 500 će ih ugurati na način da će to značiti da vodis dijete u drugi kvart...

    Rezime bi mogao biti da će ovo biti argument da viši sud poništiti odluku nižeg suda oko mjere roditelj odgajatelj iz razloga što je u prvoj presudi trazeno da bez kompenzacijskih mjera nemože ukinuti rješenje...

    I kaj kad bude isplatio zaostatka i kamate... onda će krenuti PR kako je to razlog zakaj nema radova na Kranjci , Maksimiru , tramvaji itd... i tak u krug , 20 godina nas je farbao sdp lopov bandic, sad nesznalica aktivist.... a mi gledamo kako stagniramo kao grad....
  • Mali Zeus
    9.4k
    ↪Neki tip imam još par parolaBruh

    Imam i ja.

    Tko to nama nudi
    Tko to nama nudi demokratiju!?
    Živjela kulturna revolucija!
    Dolje pluralizam mišljenja!
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.