• Pop corn
    4.8k
    Dinamo je najviše otpora pružio Zadru u playoffu hahhaZagreb1992

    Pa na kraju eto, najavljivali su metlu nama, a morali se najviše namučiti.

    Sad se tek pokazalo da je roster ove momčadi vrlo dobar i da se taj kostur treba zadržati i na njega nadograditi. Na dobrom smo putu i ne sumnjam da ćemo im jako "mučiti" i iduće sezone. Ne samo njih već sve.
  • seljak86
    2.3k
    Uz ovo tu, ne vidim razloga da nam ambicija ne bude napad na titulu. Ok, nismo mogli držati korak sa jačim Zadrom, ali osim toga, mislim da smo se nametnuli kao ozbiljan klub u prvoj ligi.
  • Zagreb1992
    1.2k


    Za napast prvenstvo ti moraš prije svega imati solidnog trenera i trebaš imati i solidan budžet od bar 250-300 k eura..Nego vidim ode Zula...ako je Tomas slobodan eto dobrog mladog trenera s kojim se može na duže staza raditi kvalitetno
  • miro
    3.1k
    ti zbilja misliš da se prvenstvo može uzet s budžetom od 300k eura?
  • Zagreb1992
    1.2k


    Da ...Pa ne napadaš ABA ligu da ti treba više...od 300-500 k eura ti je top budžet za PH ...Stvoriš ekipu spoj mladosti i iskustva sa solidnim trenerom i evo rezultata...Tomas kao trener i mladi Krajinović na playu ...eto ti dobrog zaloga za budućnost
  • miro
    3.1k
    Govorimo o cijelom budžetu ili samo plaćama igrača?
  • xavier
    11.1k


    Ma vjerojatno misli samo na plaće.
  • Zagreb1992
    1.2k


    Plaće mislim samo...Klubovi nam nemaju ulaz u LP direkt nego kvalifikacija imaš..a to ako ne prođeš imaš ogromne troškove za PH koje te financijski ubaci u minus hahah
  • Pop corn
    4.8k
    Jasno da je krajnji cilj osvajanje naslova prvaka Hrvatske i da se tome teži. Pa kojem klubu to nije razlog postojanja i natjecanja. Pogotovo ako imaš ime koje imaš i navijače koje imaš. Nitko ne stvara klub i zajednicu da bude u sredini tablice dugoročno.

    I jasno je svima da nakon fantastičnog pohoda Futsal Dinama do trofeja odmah svima rastu apetiti. Sve je to razumljivo.

    Ali treba ići korak po korak. Tek smo prvu godinu u Premijer ligi bili, napravili smo iskorak i rezultatski i organizacijski. Puno se tu učilo i uči. I drugo, ne možeš ići neplanski, bez računice.

    Dofurati par igrača, a da nema financijske podloge i onda kasniti i stvarati minute je nažalost dovelo košarku do ovoga stanja. I to si nitko u klubu neće dozvoliti zbog toga što ovo nije klub par ljudi. Osobno sam čuo nekoliko puta tijekom sezone od ljudi iz košarkaškog miljea da im je fascinantno kako svi pričaju da nikome ništa ne kasni.

    Uz to kostur momčadi je tu, planski dovoditi nove igrače, jačati omladinski pogon, marketing i sponzore ojačati. I doći će onda sve na svoje.

    Jasno da će se dogoditi nepredviđenih situacija, eto, Vlado Anzulović je dobio ponudu i kako reći čovjeku: "Ajde nemoj". I sad si opet u novoj situaciji, i dobro, nije katastrofa, ljudski si se razišao (poslovno, on će kao prijatelj kluba uvijek biti tu) i gledaš dalje.

    Futsal Dinamo može svima biti uzor, uostalom odnosi su top, komunicira se, daju savjeti, pomaže.

    Iduća sezona je ona kad si tek lovina svima, treba odigrati dobro, visoko si postavio ljestvicu ove.

    Naslov će doći, ne sam od sebe, ali radom da.
  • Zagreb1992
    1.2k
    Šteta za Zulu ...al opet kako kažeš ne možeš mu reći ajde nemoj prihvatiti ..Nažalost od boljitka domaće lige nema ništa dok i savez ne poradi na jačanju lige...Ovako je liga neisplativa i nije zanimljiva sponzorima ..Jedino što bi ih moglo privući je igranje europe ..Al dobro kaže Pop Corn ..samo rad , rad i rad pa će rezultati doći sami po sebi

    Pop Corn...Kakvo je stanje trenutno sa rosterom ? Potpis Grafolića je dobitak ogroman
  • Pop corn
    4.8k
    nije zanimljiva sponzorimaZagreb1992

    Sa sponzorima treba raditi. Evo ti nas slučaj s Rajskom i Volvom i ovim videicima s igračima. To su vidjeli i neki drugi sponzori i javili se i razgovarali. A i Rajska i Volvo su zadovoljni jer si vratio uloženo nekim potezom koji je drugačiji i koji je vidljiv. Nemres se oslanjali na druge, nego na sebe.

    Zato velim da se tu tek puno može napraviti. Bit će još nekih iznenađenja.

    Kakvo je stanje trenutno sa rosterom ? Potpis Grafolića je dobitak ogromanZagreb1992

    Osobno, nisam u Garu sumnjao niti sekunde. Doktor i ljudina i di bi sad stao kad smo se tek zalaufali.

    Što se rostera tiče, sve ovisi o klubu, svi imaju ugovore i kostur je tu. Melo je otišao u SAD i to je jedini ugovor koji je istekao. Vucic i Novacic su još ranije produženi. Ovo je baš ekipa, klapa, dečki su kliknuli i to je važno. Sve će se na vrijeme komunicirati, nema tu skrivanja, imaš odgovornost prema navijačima.
  • Zagreb1992
    1.2k
    Ovo sa Rajskom sam baš vidio ...ono što je milina mi u Dinamu su ti mali sponzori kojih oko kluba dosta okupiš i imaš pozitivnu vibru oko kluba...a to je glavni preduvjet za dobre rezultate...ove godine budem baš se učlanio u klub. Naravno popratit će se i u prvenstvu utekmice koliko se stigne
  • Pop corn
    4.8k
    Naši klinci osvojili su jaki U16 turnir Hakl Na Taksiju Bravo dečki!

    sufz895sdlfdbn9u.jpg


    Inače, radi se punom parom, bit će ugodno iznenađenih (da ne koristim jaču riječ)
  • Zagreb1992
    1.2k
    Ovo sa storya na fb je najava za novog čovjekaa u klubu ? Ako se ne varam Stojko u pitanju
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.