• diebalo77
    164
    Špica jedino ako Drmić uskrsne pa oživi
  • Infinity
    15.2k
    Ako novinari prodaju Petka, onda novinare pitajte i za zamjenu. Isti slucaj i kod ostalih igraca.

    Koliko dana je proslo od prvog clanka o ovom Francuzu do realizacije? Dva? Isti slucaj je vec godinama. Svi poslovi se obavljaju u tajnosti i tako treba da bude. I onda vjerujete u price koje traju tjednima? Ako se kroz 48 sati od clanka nije nista dogodilo, nece se ni dogoditi. Petkovic u Tursku sigurno nece.
  • Nino Bule
    11.3k
    Koliko dana je proslo od prvog clanka o ovom Francuzu do realizacije? DvaInfinity

    I to orginalni izvor su francuzi i onda su nasi samo prepisali
  • SAS1987
    13.3k
    Svi ste vi Vlak al mene vise zanima tko od vas je Poldrugac :lol:
  • dinamo vitez
    214
    Bio je još jedan francuski stoper prije KTCa :razz: i njegov brat u drugoj ekipi
  • Orc123
    5k
    Jeremy i Nicolas Taravel
  • Mlađi referent
    10.4k
    Bome veseli vidjeti kakav smo status kao klub stekli pa onda čitati komentare Francuza koji su svjesni da ime Dinamo nekaj znači.

    A isto je lijepo da se od bivšeg igrača svi opraštaju samo s lijepim i biranim riječima uz žalost kaj ide, pretpostavljam da onda nije potpuni škart.
  • xyz
    840


    ajd' podijeli koji link
  • Mlađi referent
    10.4k


    Ma ako imaš twitter, samo search Maxime Bernauer i tjt.
    Da ne linkamo ovdje nekaj kaj nema veze s direktno s temom
  • db-izbjeglica
    12.6k
    turci su se iz nekog razloga dohvatili dinama i ne puštaju.
    neki dan su i bjelicu pilali na press konferenciji pa im je rekao da bi to bili jako teški poslovi za realizaciju, al jednostavno guraju i dalje istu priču.

    ne znam, ufam se da je dinamo prerastao fazu u kojoj bi ponajboljim igračima bilo privlačno otići u tursku...a pogotovo u nebitni trabzon.
  • Smotanihaker
    592
    Turski su medijski "bombarderi" opet u akciji. Pa je tako u srijedu osvanula "senzacionalna" vijest da je Dinamov napadač Bruno Petković prodan Trabzonsporu, navedena je čak i odšteta, kao i Petkovićeva plaća. Nedostajale su tek fotografije velebne vile u kojoj će Petković živjeti u Trabzonsporu...

    Međutim, te su informacije, kao i u većini slučajeva, bile lažne i olako su, bez temeljne provjere, bile prenesene i u hrvatskim medijima. Istina je, naime, da Trabzonspor uopće nije kontaktirao Dinamo u svezi spomenutog transfera! Niti je bilo nekakvog dogovora o prvim kontaktima, niti je poslana preliminarna ponuda, a nije se tražio ni sastanak vodstva klubova. Potvrdu ovih činjenica dobili smo izravno u turskom klubu - dakle, ne da Petković nije prodan u Trabzonspor, nego čak i špekulacije oko tog možebitnog transfera graniče s istinom.

    Trabzonspor će ove sezone, na čelu s trenerom Nenadom Bjelicom, rekonstruirati momčad i sigurno naš strateg ima "na radaru" i neke hrvatske igrače. Uz 20-ak ostalih... No, Petkovićev odlazak u ovaj klub zasad je daleko od realizacije, maksimirski klub sigurno neće drastično spustiti odštetu i pustiti Petkovića za "sitniš".

    A prema određenim informacijama, ni Dinamovu reprezentativnom napadaču baš se ne ide u ovaj grad na obali Crnog mora, u blizini turske granice s Gruzijom i Armenijom, udaljen više od tisuću kilometara od Istanbula. Doznali smo, k tome, da za Petkovića postoji i zanimanje iz SAD-a (MLS) i Saudijske Arabije, no konkretne ponude još nisu stigle u plavi salon...

    U vremenu špekulacija uoči prijelaznog roka, procurile su i glasine da je francuski Lyon zainteresiran za Josipa Šutala, a zanimanje za vratara Dominika Livakovića navodno stiže i iz Saudijske Arabije. Nikakve potvrde tih šaputanja nema i sve je u zasad u sferi "želja i pozdrava". Bit će još ovakvih "nabadanja", znano je da se uoči vjenčanja i prijelaznog roka svašta nudi, obećava se i obznanjuje nemoguće.

    Uglavnom, Dinamo je i dalje u "tihim" pregovorima s Lokomotivom i Rijekom oko Kačavende, Stojkovića i Frigana. No, sigurno je da neće "ludovati" i ne budu li odštetni zahtjevi spomenutih klubova u granicama normale, od tih transfera neće biti ništa.

    A doznali smo i da dolazak francuskog srednjeg braniča Maximea Bernauera vrlo vjerojatno neće biti jedini dolazak nekog inozemnog igrača u Maksimir. Zasad su imena nogometaša zanimljivih Plavima pod velom tajne, no Dinamo se želi, kako kažu u klubu, "otvoriti prema Europi"...
  • Armagedon13
    958
    Emreli sinoć zabio,pričalo se da će ga Turci otkupiti
  • xyz
    840
    Izgleda da Glasgow Rangersi dovode Cirila Dessersa kao napadača za 5 milijuna € tako da će to vjerojatno izbiti neki adut iz ruku Miška kod pregovora za Frigana.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.