• Neki tip
    19k
    q3ds0dzler0iem18.jpg

    Kad god pročitam ovakve stvari, bude mi žao što jedan moj stariji poznanik nije poživio još koju godinicu..

    Kao aktivnog sudionika NOB-a bilo bi mi drago pozvati ga da govori malo o antifašističkim vrijednostima za koje se borio, poput "ženskih i manjinskih prava"... :lol: :lol:

    Osobito mu je bilo stalo do LGBTIQ prava, za to je onomad bio spreman i život dati.

    Pričao nam da su on i njegov brat (kasnije JNA general) bili spremni poginuti za pravo Talijana i Nijemaca na dom, posao i političku ravnopravnost.
  • NitkoBitan
    11.8k
    Predstavnik vlasti (drzave) kaze kako se drzava treba boriti za prava zena (50% stanovnistva), manjinaca, ovih onih i bome se tu skupi vecina stanovnistva za cija se prava treba borit. Samo mi nije jasno protiv koga se oni to bore i zasto su nesposobni izborit se za ta prava :lol:
  • Dino
    2.2k
    Kakva smo mi sramota od drzave, grada i naroda…nek nam je Bog na pomoci.

    I da, trajat ce sve dok ovakva ekipa poput ovog “cijela europa slavi pobjedu nad totalitarizmom jedino se mi tog sramimo” bude dobivala glasove.
  • Mali Zeus
    9.3k
    Poznati je da su se u staroj jugi gay prava gorljivo branila. Do te mjere da je to neko vrijeme bilo kazneno djelo. Al pametnjaković misle suprotno.

    Nego, trava je u kvartu tak visoka da samo čekam tigra da izađe iz žbunja ili nekog majmuna da se spusti s grane. Na putu prema poslu skužio sam da nije moj kvart jedinstven po tom pitanju. Valjda je to ta klimatska pravednost koju crveni kmeri propagiraju.
  • db-izbjeglica
    12.6k
    Nego, trava je u kvartu tak visoka da samo čekam tigra da izađe iz žbunja ili nekog majmuna da se spusti s grane.Mali Zeus

    643xparytdx6ku4l.jpg

    Kruge neki dan...

    Prometni stupići koji se naziru su visoki 80 cm, čisto da se dobije dojam. Udaljenost ove lokacije od trga bana jelačića je cca 2km
  • Mali Zeus
    9.3k
    Strava.

    Plus, spada li Ilica od Tuđmanca prema Črnomercu u centar, bar širi. Jer bilo je priče o tome da kante idu van cetra, a taj dio je i dalje prepun kanti za smeće, pravi kantograd. Centar je valjda potez od trga do frankopanske i na drugu stranu do džamije.
  • Mrvica
    3.2k
    Danas je očito IN borit se za prava LGBTQTDI (crveno DI sa mapom) i slavit partizanske nekakve praznike ili ne znam šta. A oni koji su 90-ih dali život da bi isti ti jazavci danas urlali i lajali i jeli govna za prava, njih se zaboravilo. Branitelji koji su sudjelovali u domovinskom ratu kopaju po kontejnerima, nemaju volju za životom, gutaju tablete i ne znam šta jer ih država ne jebe ni 2%
    Moraš umrijet boreći se da bi dobio ono šta ti pripada, a to je pristojna mirovina sa kojom možeš živit u miru a ne borit se svaki dan da preživiš. Jesu to zaslužili, bitnija ova bolesna okupljanja slaveći tita i partiju, njima je sve dopušteno. A jedna postrojba kao što je HOS, koji su sudjelovali u obrani Hrvatske oni su kriminalci, Za dom spremni je povik koji je gori od Voldemorta to je veliko ne. Ma ovo je jad od države, tj. država je prekrasna i prelijepa i volim je više od života.. Al ovi zgubidani su jad i najveći gubavci.
  • deda
    27.6k
    Trava je dobra. Stvara kisik. :smile:
  • superhik
    10.2k
    Ne znam kakve ste vi trave konzumirali, ali ova koju sam ja probao je sve oduzimala. Uključujući i kisik.
  • xavier
    11.1k
    Baš me zanima što ovi koji kombiniraju crvenu zvijezdu i dugine boje kažu na činjenicu da je homoseksualnost do 1977. godine bila kazneno djelo u bivšoj državi.
  • Sljeme
    1.8k
    Nego, trava je u kvartu tak visoka da samo čekam tigra da izađe iz žbunja ili nekog majmuna da se spusti s grane. Na putu prema poslu skužio sam da nije moj kvart jedinstven po tom pitanju. Valjda je to ta klimatska pravednost koju crveni kmeri propagiraju.Mali Zeus

    Ista priča je i kod mene. Tak je bilo i lani.

    Pitali su uvaženog gradonačelnika na jugo derneku o poskupljenju komunalija, pa se posprdno nasmijal i odgovoril: "Kakva su to pitanja?!".
    Promjena imena ulica, Tito, pederi i lezbe. To su jedina pitanja kojima se bavi. Nadam se da na novim izborima građani ne budu bili toliko naivni.
  • Mali Zeus
    9.3k
    Pitali su uvaženog gradonačelnika na jugo derneku o poskupljenju komunalija, pa se posprdno nasmijal i odgovoril: "Kakva su to pitanja".Sljeme

    Tak odgovara na sva pitanja, ili bahato ili ide ad hominem ili oboje.
    Ako ništa dobro da ne kaže da dosta s tom mentalnom paraolimpijadom.

    Što se tiče trave poslao sam mail MO-u koji je pitao GČ u pauzi između pasijansa, s uzbuđenjem čekam odgovor.
  • Mali Zeus
    9.3k
    Da nastavim malo mentalnu paraolimpijadu kakva je situacija kod vas s famoznim boksovima?
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.