• San Lorenzo
    11.7k
    Tolić otpisan od MariboraKeyser Soze

    Lik je jednostavno rođen 40 godina prekasno...njegov nogomet bi 80ih bio senzacija, lagani trk, rolice, čekanje protivnika da mu 2x progura kroz noge u jednom napadu, panjenkice...na njegovu žalost, to je danas druga liga.
  • Viola
    338
    Rekao je to jutros sportski direktor. Sada je u uživo rekao da je to rekao u efektu, te da i dalje računaju na njega, ali će biti interno sankcioniran. No, sport klub je napisao kako Tolić ne želi ostati u Mariboru.
  • Captain America
    14k
    Očekivano. Takve stvari se ne rade, a pogotovo kad si na posudbi tamo. Svojim kretenskim potezom je pljunuo na suigrače, Krkija, navijače i vodstvo kluba.
  • Papastrumf
    10k
    Nitko od nas ne živi od nogometa, ustvari rijetki jer znam da tu pišu čak i igrači koji sami sebe hvale :rofl: , ali komentiramo i raspravljamo. Tomu služi forum.marcio amoroso

    Nisam vidio da su @Klenx i @Mali Zeus hvalili sebe po forumu :yikes:
  • Odglavedopetedindijete
    97
    Tolić otpisan od MariboraKeyser Soze

    Prije možemo reci sankcioniran neigranjem zbog panenke. Za Tolu to i nije neka steta, nije htio tamo ostati, a ostale su još samo dvije utakmice u Sloveniji bar ima godišnji 2 tjedna duže, a žena mu je danas rodila dijete. Sve u svemu odigrao je brutalno tamo ovu sezonu, bio najbolji igrač i ako ne bude u ozbiljnijim planovima u Dinamu bar ga možemo lijepo i prodati negdje bar za milju i po negdje
  • Infinity
    15.3k
    Ne tvrdim da vrijedi vise, ali mi utvrdjivanje cijene bez znanja o kvaliteti nema smisla. Tu samo bubate napamet nesto. Svi ti argumenti koje si nabrojao stoje, ali se prvo kvaliteta uzima u obzir. S kvalitetom se utvrdjuje realna cijena, a onda se ista s ovim rusi. Covjek mozda kosta i 500.000 na kraju, a ne dva milijuna. Glupo je odredjivati cijenu ako ga se nije ozbiljnije gledalo.

    Po cemu je Brekalo vrijedio deset milijuna? Jedvaj pet? Gvardiol 20? Po cemu? 10-15 seniorskih nastupa u HNL-u, ligi koja je europskim skautima bitna koliko i slovenska. Nula nastupa za reprezentaciju. Nula nastupa u Europi... Netko ih je gledao i procijenio koliko vrijede, te ih je platio toliko. Po tvojoj racunici vrijede par milijuna zajedno.
  • blackbully
    4.4k
    Komentar na FB-u jednog navijača Maribora nakon poraza u kupu:

    "Tolića, Krznara i ostatak hrvatske ekipe treba potjerati natrag u Dinamovu podružnicu Lokomotivu. Maribor se ne zadovoljava trećerazrednim Hrvatima."

    1. Pohvale za dobro praćenje HNL-a, nisam znao da su dobro upoznati sa odnosom Dinama i Lokomotive. Pretpostavljam na utjecaj @SAS1987 i @Viola :wink:

    2. Tolić ih je toliko razje*bo panenkom da će nam još nesretnik narušiti odnose s njima.
  • deda
    28.1k
    A Maribor Krznaru dao novi ugovor. :smile:
  • Viola
    338
    Več 5 godina ne čitam FB komentare. Takve komentare obično pišu frustrirani 40-godišnjaci, koje žena ima doma na lancu, a onda svoje frustracije izlivaju na Facebooku.

    Eto tako je. Takvih kretena ima puno na svim portalima. Ima ih i na Indexu, Germanijaku, i u svim medijima.
  • Crusades1986
    9.8k
    Trećerazredni Hrvati su ih doveli do borbe za naslov, bez njih su se čupali na dnu tablice
  • Carrasco
    4.1k
    Trećerazredni Hrvat im se sprdao sa ligom
  • Viola
    338
    Ovih nekoliko idiota baca loše svjetlo na sve navijače Maribora. Krznar je vjerojatno trener s najvećom podrškom navijača u posljednjih 10 godina kod nas, a i Tolić i svi Hrvati. Kao što sam rekao, nema potrebe gledati takve idiote na FB.
  • deda
    28.1k
    Viola racionalno zbori. Ne čitat takve glupe komentare i čuvat živce.
  • thomas22
    256
    Sve ok ali gledajuci finale kupa i ponasanje slovenskih "domaćih" igraca na klupi pa cak i pojedinih na terenu dobil sam dojam da krznar i pogotovo mikić nisu bas omiljeni među njima, a tolica nemogu smisliti...takav je dojam ostal na mene
  • SAS1987
    13.5k
    Pretpostavljam na utjecaj SAS1987blackbully

    Uzet cemo vam more :lol:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.