• Ludovic IX
    5.1k
    i nitkoBitan, nabroji te utakmice di je imao kurcobolju,. jebala te kurcobolja.. kod njega nikad nije kurcobolja jer on igra uvijek na isti način već samo forma i sprema. kad ga ide, driblja , svi mu kliču i sve super.. kad ga nejde, ne može vjerojatno ni mene proć ali to nije kurcobolja.. jer i kad ga neide, on se prvi vraća u obranu , ako to ne vidiš, prestani pratiti nogomet
  • Mlađi referent
    10.4k
    Koja agresiva posljednjih tjedana na forumu, otvoreno na svim frontovima hahahahahaha

    Smirite se dečki, klub nam je konačno u dobrim rukama, odlučit će dobro i u nedjelju slavimo titulu
  • blue heart 72
    1.3k
    slažem se za Baturinu, njega sam zaboravio. Iako još nema konstantu, što je i normalno s obzirom na njegove godine. Što se Šutala i Ivanušeca tiče, oni jesu još uvijek nositelji, iako ih najvjerojatnije kao što si i sam naveo nećemo dugo gledati u našem dresu. Bez obzira na to trebaju imati ugovore kakve i zaslužuju. Ja nisam upućen koliko zarađuju, ali pretpostavljam da i jesu u kategoriji 2 ili 3. Tako je lakše zadržati svoje vedete da ne otplešu nakon jedne sezone. Jasno je da je prodaja prije ili kasnije većinom neminovna, ali ako imaju višegodišnje ugovore to se onda kroz transfer i naplati
  • NitkoBitan
    11.7k
    Proigravanje za Oršića protiv Chelseaja je donijelo pobjedu vrijedu milijun eura i eto konteksta zašto zaslužuje takvu plaću. Jednim genijalnim proigravanjem s igračem na leđima koje može samo on napravit od Dinamu platežno dostupnih napadača.Captain America

    Ne mozes igracu dat placu na temelju njegovih starih zasluga (trebalo bi se gledat koliko igrac u buducnosti moze dat za klub). Bio je kljucan u nekim utakmicama ali mozda bi bio kljucan i netko drugi da je igrao na njegovoj poziciji tko zna. On lagano ulazi u ozbiljne godine, vrijednost na TMu mu pada. Dolaze mlađi igraci... Jednostavno imam stav da ne treba pristat na 1.2 mil, mozda on i njegov menadzer vec imaju neku inozemnu ponudu pa si samo "olaksavaju" odlazak i prenijet ce krivicu na "skrtost" Uprave.

    fala bogu što si ti NitkoBitan.. najveći uspjesi kluba u zadnjih 50 godina vezani su za četvorku Livi, Orša, Petko i Ademi..2 su otišla i treba sve napraviti da druga dva ostanuLudovic IX

    Sorry Antolicu nisam te prepoznao (tu mislim na slican tvoj stav kao Antolicev, za njega znam da nema veze sa poslovanjem kluba a za tebe pretpostavljam da nemas pojma). Ajmo dat svim igracima koliko god traze pa kad se ne ude u LP lagani kolaps. I ovako imamo neku mrsavu dobit nakon svake godine.
  • morales
    128
    petković zasluzuje toliku placu sta je sve dinamu donio zadnjih godina a moze dat jos puno.dok drmić je tek dosao i ima toliku placu a puno nije donio....
  • og1986
    2.9k
    dok drmić je tek dosao i ima toliku placu a puno nije donio....morales

    Ima toliku plaću jer nije plaćena odšteta za njega nego su to pretočili u plaću. I lik je protiv bodo glimta u produžecima donio ligu prvaka. A nije puno donio jel ?
  • og1986
    2.9k
    Livakoviću bih bez problema dao toliku plaću, ali petkoviću lijepi reći. Frende potrudi se u pretkolima i izbori ligu prvaka pa ćemo ti dat 1.3 milijuna ako treba. U suprotnom ništa.
  • morales
    128
    naspram petkovića nista,promasaj protiv salzburga jedan na jedan posred golmana opalio nas je kostao proljeća u europi
  • morales
    128
    za takve pare to mora zabijat,zato je i doveden
  • Captain America
    13.3k
    trebalo bi se gledat koliko igrac u buducnosti moze dat za klubNitkoBitan

    Ne znam koji napadač može dati kao Petković za klub u idućih 5 godina. Bruno ima 28 godina, a predstavljaš ga kao da ima 38. Govorimo o najboljem duel napadaču u Ligi prvaka. Kako igra, ima iznenađujuće malo ozljeda tako da očito vodi brigu o sebi kolko god kritičari govorili suportno. Frigan i Vipotnik će ga zamijenit? Igrači kojima su Dinamo i Olimpija najjači protivnici dosad u karijeri bi za par mjeseci trebali nosit Dinamo protiv europskih velikana?

    Bio je kljucan u nekim utakmicama ali mozda bi bio kljucan i netko drugi da je igrao na njegovoj poziciji tko zna.NitkoBitan

    U klubu su u njegovo vrijeme njemu bili zamjene švicarski reprezentativci s iskustvom igranja Bundeslige i Premiershipa (jedan od njih je čak bio drugi najbolji strijelac Bundeslige nakon Lewandowskog). Ne znam kakve to igrače očekuješ u Dinamu kad ovakva 2 igrača nisu mogla prismrdit prvih 11 kraj Petka.

    I ovako imamo neku mrsavu dobit nakon svake godine.NitkoBitan

    Po hrvatskom zakonu udruga građana ne bi trebala poslovat s dobiti kolku ima Dinamo i plaćamo poreze svake godine, al idemo u off-topic.
  • og1986
    2.9k

    A da ga nije bilo ne bi ni bili u ligi prvaka...
  • morales
    128
    hahahahah da samo radi njega smo u ligi prvaka,petković prvi gol izbacio 2 3 igraca i dao orši,a drugi zabio
  • og1986
    2.9k


    Jesi bio na utakmici ? Aj mi reci kako smo igrali drugo poluvrijeme ? I kako kada je ušao Drmić
  • og1986
    2.9k
    1dplj6twz2s86xks.jpg

    Evo ako još nekome nije jasno zašto Drmic ima toliku plaću. Može li se netko sjetiti koliko je vrijedio na kraju te sezone ? 2-3 milijuna? I došao besplatno, i evo glupa uprava mu zbog toga dala nešto veću plaću.

    Kakvi debili a ?
  • morales
    128
    branili smo se citavo drugo poluvrijeme,a i u produzetku dok nismo dali gol iz kontre jel tako
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.