• Infinity
    21.2k
    Pred utakmicu s Tunisom je bila neka izjava tipa 'morali smo poboljsati infrastrukturu, ugraditi brojace i popraviti travnjak'. I sam izvjestaj s utakmice ponudio je brojku gledatelja koja nije okrugla. Pretpostavljam da su ih ugradili.
  • deda
    45.2k
    Čut ćemo od govnara danas
  • deda
    45.2k
    Nisam siguran da smo s ovim Varaždinom dobili kvalitativni iskorak u odnosu na Rudeš
  • reziser
    8.2k

Bar imaju stadion i publiku za razliku od rudeša
  • Bosna86
    12.9k
    Ako Osijek danas prodje ocekujem odgodu utakmica sa njima i sa Rijekom ( i veliko kmecanje sa juga)
  • Papastrumf
    22.5k
    Ako prođu, nije ni normalno da se igra. Subota bi bila prerano za Osijek, a nedjelja ne bi nama pasala budući da igramo u utorak.
  • Bosna86
    12.9k
    Naravno, ali ajde ti to objasni glupanima... Ako dobiju Lokomotivu krenuti ce fantazije
  • xavier
    12.1k
    Ako prođu, nije ni normalno da se igra.Papastrumf

Upravo tako. Kako sam napisao na Snetu, ne razumijem nikad to kmečanje oko odgađanja utakmica. HNS je katastrofa u puno stvari, ali zašto je problem odgoditi utakmicu? Svi to rade.

Ako Osijek mora igrati u četvrtak, a Dinamo mora u utorak, onda nema dovoljno vremena jer je normalno da između dvije utakmice budu dva slobodna dana.
  • Hipo
    408
    ako Osijek danas prodje ocekujem odgodu utakmica sa njimaBosna86

Zanimljiva situacija...
    u tom bi slučaju znači imali gostovanje u osijeku negdje usred tjedna.
  • Carrasco
    7.2k
    Realno nama s ovakvim kadrom i ne treba odgoda, komotno u nedjelju mozemo igrati s jednom postavom i to dobiti i onda u utorak s drugom
  • dzg7
    482
    Spominjali su da ce ove sezone biti VAR, jos ga sad nema, Jel zna netko hoce to krenut u drugom dijelu sezone ili nece uopce?
  • Infinity
    21.2k
    Ja koliko se sjecam najavljeno je za proljece.
  • LovroZG
    1.3k
    Da, za proljeće je najavljeno. Jedino će se sad u Gorici testirat VAR i u prvom dijelu sezone.
  • marcio amoroso
    50.6k
    Jučer mi prijatelj koji živi blizu Gorice priča da je baš euforija oko njih. Da čak i djecu svu kupe okolo i da rade super. Ono kao baš su tema broj 1 tamo. Jel istina to!?
  • Mr Anderson
    18.9k
    Igra mi nećak u Gorici, već 3 godine, sad ima 12. Daleko je to još od Dinama i Lokomotive po svemu. Od stručnosti kadra pa do rezultata.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet