• Eduardo
    28.9k
    Nisu izdržali pritisak, ne igra se svake sezone utakmica koja te lansira na prvo mjesto ljestvice.
  • deda
    45.2k
    Legendarni Krle upisao svoj 91. i 92. gol u HNL-u. Još ga 6 golova dijeli do 5. pozicije na vječnoj listi strijelaca.
  • Neki tip
    21.3k
    Ćuže imao asistenciju. Ako je vjerovati procjeni mog sina (nepunih 7 godina :lol: ) koji je gledao cijelu tekmu (mali fanatik, zna apsolutno sve HNL igrače :brow: ), odigrao je lošu utakmicu, odsječen i nevidljiv. Ali dobro, asistencija je tu, a i zasad uzimam s malom rezervom malčeve procjene. :)
  • Carrasco
    7.2k
    Izborio je i penal. Danas Osijek i Gorica pobjeđuju. Kvota 22 :yum:
  • Neki tip
    21.3k
    Ako je vjerovati procjeni mog sina (nepunih 7 godina :lol: ) koji je gledao cijelu tekmu (mali fanatik, zna apsolutno sve HNL igrače :brow: ), odigrao je lošu utakmicu, odsječen i nevidljiv.Neki tip sa Zapada

Ćuže je, čitam, bio najbolji igrač Istre. Mislim da neću malog dati u trenere. :brow: :lol:
  • immerwieder
    1.7k
    moj najmanji je 10,5, zna sve igrače championshipa i dio League1, sve je to bolje od igrica
  • Neki tip
    21.3k
    Dobar posao taj Bišćan radi s Rijekom. Nisu oni neka ekipa, pojedinačno gledano, ali posloženi su i imaju uvijek dobar pristup i zna se tko što radi. Baš "ruka trenera", što se kaže. Eto 1- 1 s Osijekom, između 2 europske po meni sasvim dobar rezultat, bez obzira što je doma. S tim da im nije sviran penal koji je više trebao biti, nego što nije.
  • deda
    45.2k
    Dario Čanađija potpisao za Goricu
  • Hipo
    408
    s Rijekom. Nisu oni neka ekipa, pojedinačno gledano,Neki tip sa Zapada

Baš suprotno.
    Rijeka ima baš dobre igrače u ekipi, čak i na klupi.
  • Neki tip
    21.3k
    to je klasična "naknadna pamet"..

'98. pola nacije željelo smjenu generacije, a godinu dana nakon prvenstva, kad se emocije malo slegnule, "i moja baba bi s takvim igracima usla u finale". Isto i 2018.

Sad, kad ih je Biscan poslozio i promovirao, Lepinjica i T. Halilovic su igracine, a maltene nitko cuo za njih do prije godinu dana. Punčec? Tomečak im krpa lijevog beka, desno Kvržić prebačen s krila, Čolak do prije pola godine nije mogao gol pogodit ni da je duplo već itd.

Jednom kad nas Bjelica raspizdi, necu se cudit kad zakljucimo da bi "s onakvim igracima i moja baba usla bar u polufinale EL, a ne ispala u osmini od nikad slabije Benfice".
  • Hipo
    408
    Prskalo (čovjek im donio titulu)

Solidna obrana:
    Župarić, tomečak, mamić, punčec...

Pavičić, acosty, murić, kvržić

Čolak (životna forma)

Klupa:
    Capan, gorgon, j.puljić, halilović

Za hnl to su imena.
  • Neki tip
    21.3k
    Pa sad jesu.. prije godinu dana nisu bili.

Capan daleko od Lokomotivinih nositelja igre, Pavičić nikako ostvarit potencijal, Čolak je SAD u životnoj formi, Murić nije igrao od valjda 17. godine cijelu tekmu, Tomečak se s klupom, a kamoli igralištem, nije sastao godinu dana u Belgiji, došao oživjet karijeru (kao i mnogi.prije njega u Rijeci - to im je politika), Acosty kod Keka rijetko igrao, Prskalo "donio titulu" pa dvije godine grijao klupu.. itd.

Naravno da su to ok igrači, ne može ni Klopp s tarabama biti 2. u HNL-u, ali da su sad neke igračine i da se moglo predvidjeti da ce ovako dobro igrati - baš i nije. Ili barem ja ne.pamtim te proroke. :)
  • Eduardo
    28.9k
    Nije njima Prskalo donio naslov. Imali su odličan kolektiv, odlično posloženu i balansiranu ekipu sa prekaljenim starim liscem na klupi.

Haliović nikako nije klupa pod Bišćanovom palicom već glavni veznjak uz Lepinjicu.
  • Infinity
    21.2k
    Ja bih rekao da Rijeka pojedinacno mozda i nema neke top igrace, ali su jako lijepo poslozeni u odnosu na ta 'imena'. Uostalom, to bih rekao i za Dinamo prije godinu dana kada su Orsic, Petkovic i dio ekipe za vecinu navijaca djelovali kao anonimusi, a danas su igraci u koje se kunemo. To uostalom i jest najbolji recept za HNL klubove, jer je provjerene top igrace skoro pa nemoguce dovesti. Mozes nanjusiti nekog dobrog i ako ga dobro nanjusis onda te ceka nagrada, a Dinama je itekako docekala.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet