• Infinity
    15.2k
    Svi postovi u kojima se pise koliko sati je proslo, koliko sati je danas, jel vrijeme rucka, kave, vecere i slicno i da se uz to Cacic nije smijenio i sta se ceka s tim ce biti smatrani spamom.

    Zasto mislite da je zanimljivo dva dana citati skoro pa identicne postove?
  • Ludovic IX
    5.1k
    Dinamo prema van - prvi smo na tablici sa 7 bodova prednosti. ili prevedeno - "koji k...c svi hoćete, pa jel smo prvi, pustite nas na miru"

    ali vjerujem da iznutra vrije. samo pitanje tko vrije i dal taj smije ista reći
  • Oluja
    3.6k
    ja sam nekako sve uvjereniji da Čačić sve ovo radi da dobije otkaz i s pozamašnom otpremninom ode u mirovinu ali nitko u klubu nema muda da to već jednom okonča.
  • Ludovic IX
    5.1k
    dobio otkaz, ne dobio, on ugovor ima.. ako pobjeđuje, dobit će lovu. dobije otkaz, dot će lovu.. koja je onda svrha namjernih loših odluka.

    milsim da je taština kod njega proradila. dok je pobjeđivao, bio je nekako tih. sad kad mu nejde, jako se bahat i ne želi nikakve promjene raditi.
  • Zagi
    4.9k
    Veliki ego i skromno znanje. Pogubna kombinacija, a toliko česta.
  • Mali Zeus
    9.3k
    Ili dobijemo u kupu pa spušimo u subotu.
  • Jurki
    8.4k
    Ko bi rekel od indexa takav clanak.
    Taj tekst bi trebalo zakeljit na celo svakom teletu koje narice kaj je krimos zgubil vlast.
  • Efes Pilsen
    6.8k
    Vice zadnjih par tekstova :ok:
  • Maksim Maksimirski
    4.5k
    Slijedi dug komentar jer rijetko pišem a imam potrebu napisati svoje mišljenje oko zadnjih događanja oko kluba jer je dojam da je stanje alarmantno i da se premalo piše o svemu tome. Također mislim da se neke stvari skoro pa ne smiju javno reći jer su politički nekorektne a istinite su i ne može se pobjeći od njih. Ako šutimo o tim stvarima onda ćemo samo nanijeti štetu klubu a dobrobit kluba je svima na prvom mjestu.

    Na koje stvari točno mislim? Prije svega na činjenicu da su mnogi nositelji ekipe dovedeni od Mamića i da su mnogi od tih igrača privatno dobri sa braćom Mamić. Ademi je jedan od tih. To je dobro poznato i Arijan to nikad nije skrivao. Ademi je mogao otići i u prosincu ili siječnju kad je bio otvoren prijelazni rok i tada je mogao otići u puno uglednije klubove (Valencia, Turska). Mogao je Arijan otići i prije godinu ili dvije u puno bolji klub i za puno više novca ali je Arijan čekao zadnji trenutak i skupštinu Dinama u ožujku da bi saznao ko će odnijeti pobjedu. Tek kad je saznao da je pobijedila njemu nepovoljna struja odlučio je otići iz Dinama skoro pa bilo gdje drugdje. Privatni odnosi su često jako važni u funkcioniranju jednog kluba ili u funkcioniranju jedne firme. Tako je i u Dinamu. Sada imamo situaciju gdje i drugi nositelji igre vrlo vjerojatno žele otići. Neki žele otići jer imaju dojam da se sve raspada, neki žele otići jer su vezani za braću Mamić, neki žele otići jer misle da klub rezultatski ide prema dolje, neki su zasićeni Dinamom i HNL-om...potpuno je nevažan razlog. Uglavnom mnogi važni igrači žele otići. Pa i rezultati i ova kurcobolja (1 pobjeda u 5 utakmica) to jasno pokazuju.

    Netko će reći da je samo Čačić razlog loših rezultata: OK, možda je to tako. Ali ajmo biti realni, 5 utakmica i jedna pobjeda otkad je održana skupština pa nadalje. Samo 5 od mogućih 15 bodova. Pričamo o Dinamu sa 20 reprezentativaca u svojim redovima. Da Dinamo nema trenera i da se sami igrači dogovaraju oko taktike imali bi bolji skor. Jedina utakmica od skupštine naovamo u kojoj su igrači stvarno dali neki trud je utakmica u kojoj se oprostio kapetan kad su pobijedili trenutno drugu najbolju ekipu lige Rijeku sa 1-0. Da tad nije bio oproštaj Ademija vjerojatno bi i to odigrali preko kurca i sad bi imali 2-3 boda od mogućih 15 nakon skupštine. To nije slučajno i bila bi greška to smatrati slačajnošću jer su dinamovi igrači prekvalitetni za takav skor koji je primjereniji nekom Dragovoljcu nego Dinamu.

    Nemojte krivo protumačiti ovaj komentar i zaključiti da ja želim Mamićev povratak. Ja samo ukazujem na činjenicu da igrači (po mom mišljenju) od 9.3. pa nadalje bojkotiraju nekoga (upravu, trenera...nevažno). Meni je to očigledno koliko god se svi prave ludi.

    Na ljeto slijedi i potpuna rekonstrukcija ekipe kao što je i najavljeno. Kad se kaže potpuna rekonstrukcija onda to i mislim. Znači mislim da će stvarno otići Livaković, Petković, Šutalo, Ivanušec (uz Oršića i Ademija koji su već otišli) i mnogi manje važni igrači i da će u sljedećem roku doći najmanje desetak novih igrača koji neće imati nikakvo opterećenje oko Mamića, stanja u klubu i ostalih stvari. Hoće li to biti dobro izvedeno nemam pojma ali definitivno mislim da će do toga doći. Samo se nadam da će igrači na odlasku imati dovoljno motiva da osvoje još ovo prvenstvo. Nastave li osvajati bodove u ovom ritmu kakav je od skupštine naovamo to definitivno neće biti dovoljno.
  • Mali Zeus
    9.3k
    Hrpa insinuacija, osobito dio koji se tiče Ademija.
  • OBIGB
    492


    Tvoje pretpostavke/razmišljanja oko Ademija nisu točne.

    1. On je htio otići i prije. Nije iz razloga što je i prije ( pogotovo prošla sezona) bilo stani pani za prvenstvo. Istu stvar je napravio i Orša, vidio problem, prelomio kontra svoje želje i ostao. Pomogli su Dinamu.

    2. Pristup Ademija prema klubu i igri je maksimalno korektan. Izmasakriran ozljedama, u konstantnoj borbi da odradi 60-70 kvalitetnih minuta, mrtvo hladno je rekao-parafraziram:

    Ne želim sjedit na klupi, igrat upitnih 45-50 minuta, uzimat mjesto nekome mlađem koji dolazi, za to uzimat milju po sezoni ( takav ugovor mu je bio nuđen, samo da sjedi i drži momčad iznad vode).
    Ili se dajem 100% ili me nema, a ja nažalost ne mogu držat ritam kao prije par godina.

    3. Ademi je bio dobar s Mamićima, možda je i još uvijek u nekom kontaktu s njima ( ne znam). S obzirom da je korektan lik, vjerujem da je zadržao određeni nivo poštovanja prema određenim postupcima gdje se ZM korektno postavio prema njemu. Ono što je bitno, Ademi se u nekim situacijama prema navijačima ponio kao što skoro nitko nije i neki njegovi potezi za koje javnost ne zna, potvrđuju ispravnost njegove glave i duha. Lik nije pizda i dao je klubu maksimalu u skladu s vlastitim mogućnostima. Amen.

    4. Što se tiče bušenja/sabotiranja kluba. Da, to se radi.

    Prvi koji to radi je Mama Ščančeloti koji je digao nos kao da je izmislio igru za sve, a radi kardinalne greške koje smo čak i mi laici dobro detektirali. Nakon Salzburga se jasno vidjelo gdje sve to vodi.

    Klub buše ostaci ZM logistike u klubu koji svojim ponašanjem, letargijom, neprihvaćanjem promjena burgijaju, svatko u svojoj domeni.

    Klub buše maestralni potezi sadašnjih ( precednica) i bivših članova uprave, a tek ćemo vidjet što će izletit iz ormara.

    Klub buše Svemirkovi konjanici (Lana, Banturs itd) koji svojim pozicioniranjem oko Svemirka na dnevnoj bazi truju/kuhaju atmosferu gurajući neke svoje agende i nedozvoljavaju značajnije rezove (pedalu Čančelotiju) u strahu od ugroze vlastitih sadašnjih i budućih stadionskih sinekura. Klub buše i oni koju updejtaju pandura o svemu što se dešava s nadom da će se na bijelom konju vratit.

    Sve se to odrazilo na teren i to je to. Može se pričat o više ili manje kvalitete kod nekih igrača, ali kvaliteta ovih koji igraju, za HNL nije upitna. Stvar je pristupa koji je preslika situacije unazad zadnjih par mjeseci. Na momente bljesak, ali se vide problemi. Prvenstveno zbog nedostatka jasnog smjera u sportskom segmentu.

    Doći će igrači sebi, ali bitno je što prije završit priču oko statuta, ustroja, i linija odgovornosti i izvršenja zadataka.

    I normalno, Čanćeloti adio. Neka se goni u krasni k, on, Piramidis i pandur koji mu je dao takav ugovor. Vjerujem u rikverc kao dobru staru navadu naroda našega.
  • Papastrumf
    9.4k
    Na koje stvari točno mislim? Prije svega na činjenicu da su mnogi nositelji ekipe dovedeni od Mamića i da su mnogi od tih igrača privatno dobri sa braćom Mamić. Ademi je jedan od tih. To je dobro poznato i Arijan to nikad nije skrivao. Ademi je mogao otići i u prosincu ili siječnju kad je bio otvoren prijelazni rok i tada je mogao otići u puno uglednije klubove (Valencia, Turska). Mogao je Arijan otići i prije godinu ili dvije u puno bolji klub i za puno više novca ali je Arijan čekao zadnji trenutak i skupštinu Dinama u ožujku da bi saznao ko će odnijeti pobjedu.Maksim Maksimirski

    Ovo nema veze s istinom.

    Osim ovog sto si napisao da su neki igraci dovedeni od strane Mamica. Nisu neki nego su gotovo svi trenutni igraci u dinamu dovedeni od strane Mamica jer je on do nedavno dovodio igrace.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.