• Mali Zeus
    8.7k
    Ne znam iskreno više tko se ovdje zeza, a tko je ozbiljan. :cool:deda

    Deda, kolko se mi znamo. :grin: :cool:
  • Rex Ramae
    2.3k
    Mislim da nisi shvatio koja je poanta ovih postova gore...što je i razumljivo donekle jer oni koji su tu duže pretpostavljaju da svi znaju tko što misli pa vole biti ironični i onda se dogodi ovo :sweat:xavier

    Hvala :grin: , ja ga prvi ne volim, ne volim takve "meh osobe", nit' smrde nit' mirišu ali ko trener ima rezultat pa sam zbog toga napisao jer se pljuje tu (moguće ironično, ne ulazim u to, ne mogu shvatiti po upisima jer ne poznajem forumaše osobno niti dovoljno dugo prema upisima na forumu)
  • Neki tip
    18.4k
    Danas prijeti Oršiću da neće biti u repki ako ne igra... A majstore Vlašića si vodio svugdje kad forma nije bila ni za hajduk...serbus

    Dalić:

    "Žao mi je za Oršu, nije u sastavu kluba, ali ne želim ga izgubiti. Nije u formi, ali želim mu dati šansu da se pokuša vratiti. Ako ne bude konstantno igrao u klubu, neće moći ni za reprezentaciju igrati."

    Užas! Ovakav nepošten odnos prema našem Orši svijet još nije vidio. Jedino tko je gore prošao u ovim Dalićevim rečenicama je Tolić kojeg masnokosi gutač samoglasnika nije ni spomenuo! :rage:

    (Tola, ako slučajno čitaš Zonu, znaj da protiv tebe nemam baš ništa.)
  • Mali Zeus
    8.7k
    "Žao mi je za Oršu, nije u sastavu kluba, ali ne želim ga izgubiti. Nije u formi, ali želim mu dati šansu da se pokuša vratiti. Ako ne bude konstantno igrao u klubu, neće moći ni za reprezentaciju igrati."Neki tip sa Zapada

    Koje gaženje našeg igrača, odvratno nešto.
  • Jurki
    7.4k
    kad je bio u Dinamu, Orsa je igral za repku na kapaljku. A bil nas najbolji igrac.
    Sad je u Southamptonu, ne igra, sad ce mu dati šansu.
    Koje je taj Dalic govno fuj.
    Tog Dalica treba sterat u picku materinu.. kak se ponasa prema nasim igracima. Jednog Misica koji je masina od igraca ignorira ko nekog balavca.
  • Mali Zeus
    8.7k
    Tog Dalica treba sterat u picku materinu.. kak se ponasa prema nasim igracima. Jednog Misica koji je masina od igraca ignorira ko nekog balavca.Jurki

    Sve si rekao, konstantno potkopavanje i bušenje Dinama iznutra, nepozivanje Dinamovih igrača i otvorene prijetnje. Prestrašno nešto. Nek slobodno pozove samo igrače Hajduka, praktički se to već i događa.
  • Papastrumf
    9.1k
    Stvarno ste naporni vise s tim sarkazmom. Kao djeca kad se ulove necega i ne pustaju.
  • Ludovic IX
    5k
    Dalića se može i ne mora voljeti. Ja isto ne volim tu njegovu patetiku ali sto se mene tiče, zaslužio ja da bude izbornik dokle on želi.

    Mišić da ima 22-23 godine, bio bi pozvan sigurno, ovako kad će 29 za 3 mjeseca, teško da može postat dugoročno koristan igrač za repku. Nije svatko Pršo ali s druge strane upravo je taj Pršo pokazatelj da nije bitno kad netko debitira
  • Jurki
    7.4k
    nije to sarkazam vec cinjenice.
    Orsic, Jakic nisu takoreci ni prismrdili repki kad su bili tu.
    Misica je odjebal ko balavca.
    Glupan ima 1 slovima jednog def veznog Broza. I ne zoves nikog za zamjenu.
    Ne velim da Misic mora igrati ispred Broza ali da za Misica nema mjesta u repki to je jebena laz. Koji ce mu kurac 5 napadaca a igral bu samo Krama. Dam se okladiti da Musa nebu dobil ni minute u ove dve utakmice.
  • Neki tip
    18.4k
    Koje je taj Dalic govno fuj.
    Tog Dalica treba sterat u picku materinu.. kak se ponasa prema nasim igracima. Jednog Misica koji je masina od igraca ignorira ko nekog balavca.
    Jurki

    Jurki, nemoj više biti sarkastičan, smeta ljudima.
  • Mali Zeus
    8.7k
    Jurki, nemoj više biti sarkastičan, smeta ljudima.Neki tip sa Zapada

    :grin:
  • Jurki
    7.4k
    Mišić da ima 22-23 godine, bio bi pozvan sigurno, ovako kad će 29 za 3 mjeseca, teško da može postat dugoročno koristan igrač za repku.Ludovic IX

    Igrace se djeli na dobre i lose, a ne na stare i mlade. Uostalom Misic moze biti zamjena Brozu bez beda. Ova usporedba star mlad je bezveze. Po tome ne treba zvati ni Kramu koji ima 31 godinu itd.
    A Miske je zasluzil biti dio repke i svojim igrama i ponasanju na terenu.
  • über alles
    1.4k
    Ja nemogu smislit Dalica,al ovo je skroz ispravan nacin razmisljanja.
  • xavier
    11k
    Ova tema je apsolutni vrh. Svi pišu isto, samo pola postova je sarkastično, a pola ozbiljno...sad jedino više nitko nije siguran tko što točno misli :rofl: :rofl: :rofl:
  • Jurki
    7.4k
    kad pičkaram onda sam ozbiljan i nema mjestu sarkazmu niti najmanje.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.