• Kujtim Shalla
    2k
    meni jako drag igrač, pratim ga nekoliko godina, još kad je kao mlad došao u danski Midtjylland, gledao ga i na Maksimiru prosle godine u onoj prijateljskoj tekmi nastupio je za Dynamo, slažem se da bi bio pojačanje, ne samo nama nego većini klubova petice. Na žalost mislim da mi tu lovu nemamo. Mislim da ide u Bešiktaš
  • xavier
    11.1k
    Budući da će nam trebati napadač na ljetoxyz

    Ponovit ću što sam ne znam koliko puta napisao. Momčad je relativno tanka na nekim pozicijama i definitivno nam treba nekoliko igrača.

    No što se tiče napadača, igramo s jednim igračem na toj poziciji, a imamo u momčadi DVA ponajbolja i najskuplja napadača u ligi.

    Netko stvarno misli da je realno dovođenje još jednog skupog igrača na toj poziciji? Naravno da nije. Pa ne bi ni Drmić došao da Petko nije u to vrijeme bio "vezni" da bi nakon drmićevog dolaska opet odlučio "postati" napadač.
  • xyz
    840


    Slažem se da nam treba više igrača i da su neke pozicije prioritetnije, ali ovaj prijedlog je bio čisto jer se stalno spominje taj Vipotnik za kojeg je Dovbyk izmislio nogomet, a još mu i ističe ugovor za 9 mjeseci...
  • xavier
    11.1k


    Ma jasno mi je to. Isto kao što se spominjao Beljo, ali meni nije jasno kakav bi točno bio plan s tim igračima.

    Petko teško da ide negdje. Eventualno da se Drmića riješimo. Bez toga nema ni govora o novom napadaču.
  • xyz
    840


    A gle, i Beljo i Dovbyk bi nam stilom igrom više odgovarali od Drmića. Ne kažem da je Drmić loš. ali nama se napadačka igra vrti oko tog centralnog napadača koji prima loptu, razigrava, dobija duele itd. a tu su oni bolji, iako je Drmić bolji golgeter. Na jesen nam ionako trebaju tri napadača jer očekujemo da ćemo igrati skupine u Europi i igra se svaka 3-4 dana tako da će biti utakmica (ozljede i kartoni su isto mogući).
  • Droljo
    4.7k
    Nama, sada kad nemamo oršu i akija više, igra se ne bi trebala vrtiti oko napadača koji razigrava jer nema tko doći iz drugog plana ili sa krila to pospremiti.. nadam se da sa novim trenerom bude i drugačija filozofija. Akijevi i, posebno, oršini golovi fale i falit će
  • marcio amoroso
    31.9k
    Evo im posla :grin:


    Petar Stojanović (Empoli)
    Wilson Manafa (Porto)
    Tin Jedvaj (Al Ain)
    Nikola Soldo (Köln)
    Jeison Murillo (Sampdoria)
    Fredrik Björkan (Bodo)
    Daley Sinkgraven (Leverkusen)
    Emanuele Valeri (Cremonese)
    Gijs Smal (Twente)
    Marko Rog (Cagliari)
    Mihael Žaper (Osijek)
    Hugo Vetlesen (Bodo)
    Luka Stojković (Lokomotiva)
    Lukas Kačavenda (Lokomotiva)
    Marko Pjaca (Empoli)
    Mislav Oršić (Southampton)
    Kiril Despodov (Ludogorec)
  • Efes Pilsen
    6.7k
    Bratko je nazad u Ludogorecu, valjda ne bi trebao bit problem dogovorit s njim da se odrekne Despodova
  • marcio amoroso
    31.9k
    Baš gledam malo Roga na Sofascore. Ocjene su mu užasne. Cagliari ne stoji dobro na tablici, a on sigurno ima dobar ugovor. Znam da su ga dosta platili, ali im je vjerojatno i jedna od većih grešaka.

    Ja bi njega ipak baš volio vidjeti u Dinamu.
    Rog, Vetlesen i Orša su mi želje, ostalo nek dovedu koga hoće :grin:
  • plavi67
    920
    ne serite po Brodiću. taj dečko je 2013. u tijeku najveće represije, na turniru Ramljak pohvalio javno bbb (ima negdje izjava na yt al nemrem nać) koji su došli na tu tekmu, ali ih nisu pustili na hitrec, pa se navijalo iza ograda i sa okolne zgrade i naravno te sezone otišao iz dinama gdje više nije dobio priliku. tada je igračima zapovjeđeno da ne smije pozdravljat navijače niti išta pricat. bila je crna lista, plaćenici, itd. to je to vrijeme
    ja bi mu je svakako ponovno dao priliku pa kaj bude (drugi strijelac lige je)
  • deda
    27.5k
    Fran Brodić jednostavno nije kvalitet za Dinamo.
  • xavier
    11.1k


    Ovdje se ljudi referiraju isključivo na igračke kvalitete. Pa i svi mi ovdje bi rekli sve najbolje o klubu i posebno o BBB, ali nije to razlog da netko od nas dobije ugovor od Dinama.

    I naravno da je Brodić puno bolji igrač od prosječnog čovjeka na Zoni, da ne krene rasprava u tom smjeru...
  • Mr Anderson
    5.3k

    Ne kužim te, trebalo bi dovesti Brodića zato jer je prije 10 godina negdje pohvalio BBB? Pa valjda trebamo gledati da dovedemo igrače koji su kvaliteta za Dinamo, i nekakvo pojačanje, a ne pored Kulenovića i Jurića koji su na posudbi dovesti još i Brodića. I kud onda s njim? Šibenik, Rudeš?
  • miro
    3.1k
    Brodić nije niša lošiji od Kulenovića i kao 3. opcija je sasvim ok
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.