• Dammir10
    266
    Spominje se da bi mogli dovesti Vipotnika iz Maribora za otprilike 3 milijuna eura. Druga opcija koja se spominje je da bi Dinamo mogao Mariboru dati nešto manji iznos plus Marka Tolića koji je dijete našeg kluba.

    Prvo mislim da je potpuno neprimjerena cijena od 3 milijuna eura za igrača koji igra slovensku ligu (rang naše 2 HNL) a vidim i da se renomirana stranica Transfermarkt slaže sa mnom. Ona procjenjuje Vipotnika na 0,5 milijuna eura. Tolić je procijenjen 3 puta više nego Vipotnik, on vrijedi 1,5 milijuna eura. Postavlja se logično pitanje: tko bi tu kome trebao dodatno nadoplatiti?

    Također nelogično je da se daje 3 milijuna za Vipotnika dok se jučer jednog Oršića prodalo za 5,75 milijuna i dok kapetan Ademi ide za 1 milijun. Ovo što radi nova uprava je stvarno ispod svake kritike. Za trostruko manji novac prodaše kapetana nego što će platiti Vipotnika. Vipotnik+Perković dođoše za skoro istu cifru za koju su prodani Oršić (najbolji igrač kluba i reprezentativac) te Ademi (kapetan). Sa ovakvim poslovanjem bi vrlo brzo moglo doći do rezultatskog pada a i financijskih problema za klub.
  • Krizy
    37k
    Za tebe je i Vlak doktor skautiranja :nerd:
  • Keyser Soze
    8.2k
    moglo doći do rezultatskog pada a i financijskih problema za klub.Dammir10

    Jebiga, poslani smo od strane Soroša da uništimo Dinamo i najvećeg Hrvata u povijesti domovine Zdravka Mamića, sorry...
  • Dammir10
    266
    Samo sam gole i neoborive činjenice naveo,sve lako provjerljivo.
  • Ludovic IX
    5.6k
    - @dammir10 - evo, pošalji ovdje svoja zapažanja. možda te budu zvali za SD-a. ili ipak da to pošalješ mentoru u Međugorje jer će mu trebat takav čovjek u nekom novom klubu u BiH
  • Dammir10
    266
    Po vama Vipotnik vrijedi te novce? Ademi za milijun je dobar transfer? Perković i Vipotnik za istu lovu ko Oršić i Ademi je dobar deal?
  • Laugreano
    1.3k
    Ti si trol sto posto.
  • Ludovic IX
    5.6k
    neželim reći da si mentalno ograničen ali valjda i sam znaš da ademijeva cifra nema veze sa njegovom vrijednošću već toliko su kinezi htjeli uplatiti a dinamo pušta svog kapetana bez nekih problema jer je on to htio a dinamo mu se ovim zahvaljuje.

    parković i vipotnik zajedno imaju samo malo više godina neg ademi a valjda znaš da kupuješ potencijal kod takvih mladih igrača a ne njihovu trenutnu vrijednost.. ili ipak neznaš s obzirom na tvoj potencijal
  • Krizy
    37k
    Neymar je vrijedio 100 milijuna kada je otišao za 222.
    Haaland je vrijedio 150 kada je otišao za 60.

    Stojanovića, desnog beka, smo prije 9 godina platili Mariboru 2 milijuna jer je bio mlad i talentiran a ti bi talentiranog napadača doveo za 500 tisuća, koliko vrijedi na TM-u.
    Tolić vrijedi više jer je hrvatska liga jača ali po potencijalu sigurno ne vrijedi više jer ima 26 godina i neće puno napredovati.
    Vipotniku se cijena na TM tek treba ažurirati i sigurno će skočiti na 1.5 milijun, koliko ima Tolić.
    Plaćaš potencijal, ne kvalitetu.
  • Dammir10
    266
    Ah idu te priče "Dinamo se zahvaljuje Ademiju pa ga zato pušta za sitniš". Pa nije Dinamo socijalna ustanova da tako čini usluge ljudima. Šta su onda i Oršiću učinili uslugu kad su ga prodali za 5,75 milijuna? Hoće li onda sutra učiniti usluge i Livakoviću i Petkoviću koji su isto zadužili klub i hoće li i oni otići za sve skupa 6-7 milijuna eura? Pa koji to klub na svijetu tako čini usluge igračima? Što nije Ludogorets učinio uslugu Tekpeteyu koji je zadužio Ludogorets i što ga nisu pustili u Dinamo za milijun nego su tražili 5 milijuna?
  • Jurki
    8.8k
    Ademi i Orsic zajedno imaju pred sobom jos 5-6 godina ozbiljnog nogometa, a Perkovic i Vipotnik imaju pred sobom svaki po 10-15 godina karijere.
  • Ludovic IX
    5.6k
    možda bi ademi iduće godine vrijedio 500k pa bi izgubili na njemu a fizički više nije na nivou da bude u prvih 11.. si možda tako gledao?

    ili Orša je kod nas bio bog ali tamo nije ni za prvih 25 a mi bi taj southampton u hendikepu ostavili u 7/10 utakmica.. možda je orša bio dobar jer je dinamo bio dobar a ne obrnuto. nama je njegova vrijednost bila 100m ali trzisna je sad i ispod tih 5,75
  • Dammir10
    266
    Ademi i Orsic zajedno imaju pred sobom jos 5-6 godina ozbiljnog nogometa, a Perkovic i Vipotnik imaju pred sobom svaki po 10-15 godina karijere.Jurki

    Sve okej ali onda sam ja radije za opciju da dovodimo 30-godišnje najbolje igrače klubova ranga Dinama koje će ti klubovi pustiti za samo 1 milijun eura i tako im se zahvaliti na svemu. Nadam se da postoje takvi klubovi i da Dinamo nije jedini takav.
  • Jurki
    8.8k
    i za 2-3 sezone bankrotiras jer tim igracima moras dati jacu placu, a Dinamo nema sponzora koji ce pljunut svake sezone 70mil eura.
    Ako si zaboravil Dinamo se financira 98 posto od transfera i Europe.
  • IstinaZaDinamo
    1.3k

    A kad su Tonel, Cufre i ostali pustani besplatno ili im raskidan ugovor nije bilo problema?
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.