• Neki tip
    21.3k
    ... jer posao čistača ulica i vozača kamiona za odvoz smeća je da jasno ukažu kad se neki šefić zaposli preko veze i da s pozicije praznitelja kontejnera istupe i jasno tatu kažu - tat! :roll:

Dajme najme.

Sindikati rade ono što sindikati i inače rade, kmeče o pravima radnika i traže više, a na poslodavcu je da se s njima izbori i riješi problem.

Tomašević mi je milijun puta draži od Bandića (pri čemu nijedan od njih nije moj izbor), ali svaki problem proglašavati bandićevskom ostavštinom neće riješiti ništa.
  • Ali
    2.7k

Švec je apsolutno u pravu/

Daj kad slijedeci put otvori telefone ga pitaj , zakaj vise ne radi na 101-inici ? Jeli mu i to sredio hdz ili mozda , njegova vrabec kaj je bila usput receno i glasnogovornica mesica i josipovica i sdp...

Steta, Svec je inace glazbeno i voditeljski u paru sa Minjom dugo godina bio moje omiljeno jutarnje stivo. Ali kako to obicno biva kada te politika uzme pod svoje izgubis "nevinost" i neovisnost a to ti onda donese da nisi relevantan jer kritiziras po narudzbi a sutis na neke druge malformacije...
  • Olmic
    5.1k
    Gradnja stadiona ,odnosno dozvola crkve ovisi iskljucivo o Vladi od koje crkva potrazuje zemljista na par lokacija za nove crkve gdje im je vec to bilo odbijeno ( znam da je precko jedno od tih )
  • Nolifer
    11.9k

Rudeš, Savica, da ne nabrajam dalje, to su kvartovi koji još nemaju svoju crkvu, a siguran sam da broje dosta župljana koji čekaju i imaju pravo na to. I po meni bi takvi kvartovi trebali imati crkvu, a ne neke improvizirane prostore...A svi dobro znamo ko se grčevito borio protiv toga....Možda je i u tome problem...
  • Patak
    3.5k
    Tu u mom kvartu se sagradila makedonska pravoslavna crkva odmah pored dječjeg, ne sjećam se da su se bunili protiv toga, a prostor je knap. Na Savici je bilo dosta mjesta, ali tamo je smetala...
  • Mali Zeus
    18.7k
    Sve istina, Vrabecka uništila 101-icu, a ne čujem ga da o tome priča. Bio je on što se tiče glazbe i samog posla voditelja dobar, sad je ipak dosadan i isfuran. 90 posto vremena priča o tome je li prošlo 15 minuta polovice drugog sata prvo dana tjedna ili moramo slušati što je zadnje žderao i pio.
  • Eduardo
    24.9k
    Katedrala, 1974. godina
    13wa7yjge9t9sc4i.jpg

Tkalčićeva ulica, 1974. godina
    zbo63vmi1932lpft.jpg
  • Gelipter
    4.2k
    napokon na ovoj temi i nekaj lijepo vezano uz Zagreb. Samo što više takvih stvari. :smile:
  • NORTE
    17.6k

Snijeg u gradu kakvog možemo vidjeti samo na slikama.
  • Gelipter
    4.2k
    Kad smo već na zimskim fotografijama Zagreba iz prošlosti, evo dvije maksimirske fotografije u blizini stadiona.

8nococ9y3adwp1jr.jpg
    l98qw433v5so4hvu.jpg
  • Mali Zeus
    18.7k
    https://www.vecernji.hr/zagreb/uskoro-uzivo-tomasevic-o-oslobodenima-u-zambiji-holdingu-zg-vrecicama-1655204

Da mi je vidjeti kako i na temelju kojeg propisa on individualno kažnjava. I pazi kazna je veći račun navodno, a metode su kamere i ispitivanje sadržaja vrećice. Znači kazne te, ne znaš za što, nisi ni upozoren nego ti stigne veći račun.
    Komedija.
  • Dino
    4k
    Meni je najveca komedija kaj sav taj otpad zajedno sa smecem ide “u isti kos”. Kod mene doma smo se uvijek trudili razdvajat kolko je islo, a sad s obzirom na nacin placanja odvoza smeca i vise, ali ne bi mi to bio ni najmanji problem da ima nekakvu svrhu. Ovak se svaki dan osjecam ko da sam “dzabe krecio” kad nosim papir, plastiku i biootpad odvojeno.

I onda cu jos k tom ja najebat jer zgrada nema mogucnost osigurat zakljucani kontejner pa ljudi koji produ ulicom mogu bacit kaj zele.
    Vise nekaj kao, tragikomedija.
  • Mali Zeus
    18.7k
    I onda cu jos k tom ja najebat jer zgrada nema mogucnost osigurat zakljucani kontejner pa ljudi koji produ ulicom mogu bacit kaj zele.Dino

To je i kod nas tak, kontejner uz cestu otvoren, može bilo tko, bilo kad, bilo što ubaciti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.