• Zagi
    5.3k
    Franjić je sa 20 još igrao drugu hnl pa se svejedno probio i da ga se nije prodalo, sad bi nam sjeo ko budali šamar.
    Lako za generacijske talente, tih imaš 2-3 u 5 godina ako si sretan i njima se otvori prostor jer je u interesu kluba ali ne smijemo dopustiti da nam igrači kao Šutalo i Franjić nestanu jer im se zatvorio prostor sa nekakvim Kleinheislerima.
    To su , po meni , igrači koji bi trebali držati kičmu momčadi. Sa 22-23-24 godine.
  • Jurki
    8.8k
    Znaci Bara veli da u svakoj ligi petica u svakom klubu ima mladih igraca u21 koje se forsira. Ok da to je tocno. Međutim on nije rekel koliki bazen imaju te lige i klubovi. I naravno da budu oni lakse nasli 2-3 igraca od njih 200 u toj generaciji nego nase ekipe. Tak da je doticni fulao ceo fudbal.. cinjenica je da smo mi kao klub proizveli vise kvalitetnih igraca s obzirom na velicinu bazena s kojim mi raspolazemo.
    Isto tak cinjenica je da Dinamo kao klub MORA ganjati rezultat jer taj rezultat donosi uefine milijune, da klub moze zivjeti. I da se je moral najti prekjucer feeder club koji bu istrpel igrace. Al to je vec receno milijardu puta. A isto tak ne sjecam se da je neki talent propal u Hr koji je bas bil top talent i koji je imal voljni momenat na razini.
    Edit: po njegovoj teoriji je samo Berlin sa pribliznim brojem stanovnika ko i HR trebal sloziti repku koja bu broncana na zadnjem SP.
  • Jurki
    8.8k
    kojem smo zadnjem igracu zatvorili prostor za igru i napredak u zadnjih xy godina?
  • vjeko1701
    5.9k
    Ma jasno je da bi Bari pasalo da u ligi ima 5-6 klubova u koje može skupljati i gurati svoje pulene. Uostalom, nije samo Mamiću Dinamo bio bankomat. Onaj sustav ekspresne promocije i prodaje tinejdžera je san svakog menadžera. Usporedbe s ligama 5 su uvjek zanimljive kad se daju površno i van konteksta...

    Kaj se tiče drugog, bolje je pitanje, kojeg smo propustili, znači da nije dobio šansu a kasnije napravio vrhunsku karijeru.
  • Jurki
    8.8k
    Kaj se tiče drugog, bolje je pitanje, kojeg smo propustili, znači da nije dobio šansu a kasnije napravio vrhunsku karijeru.vjeko1701

    Odgovor se zna 0. Tj jedino Krama a i za njega se znalo da bu igrac kak spada.. to je krivnja nasmrkanog kaj se Kramu potjeralo iz kluba.
  • Orc123
    5.2k
    Ocito da nista ni od Omeragica ovaj prijelazni rok
  • dinamo vitez
    214
    Ovo za Lauritsena je za tešku psihijatriju po meni.. na stranu što Čačić 'fura' stalno 12 igrača, u pola godine će nam rasturit cijelu obranu, a nije da nije i ranije sa Cufreom, Tonelom, Bišćanom (koji jesu doduše bili u godinama).. Dilaver, Theophile, Lauritsen, sve redom momci koji su činili najbolju obranu Dinama u zadnjih bar 25 godina, a sad će ih ovaj sviju rastjerat.

    Lauritsen je igrač od bar 4-5 milijuna eura, ode za porciju ćevapa s lukom jer trpaš sviju osim njega, od Ristovskog praviš stopera. Nakon Oršića još jedan ode za kikiriki a nikog se nije dovelo.

    Još kad dodaš da i Josip Šutalo ide na ljeto, onda ti treba ne jedan nego moraš dovest bar dvojicu stopera jer si ostao na Periću i drugom Šutalu. Smijurija. Pola ovih ekipa u HNL-u bi Bjelica sa rezervama dobivao.
  • Armagedon13
    958
    Brki ne treba nitko,a vremena ima do 15.Veljače
  • Jurki
    8.8k
    nadam se da bu brko skuzil da taj posel nije vise za njega i da se bu opredjelil za pecanje.
  • Orc123
    5.2k
    Ako je lauritsen vec u Danskoj onda ne shvacam zasto Omeragic nije u zagrebu vec a ne na urakmici danas. Ljudi moji govoeimo o igracu kojeg bi se platilo pisljivih pola milje eura a decko.ima 21 g i 6 mil po TM! Topp igrac za nase prilike. Kome on sta dokazuje? Jel su njemu sve na broju?
  • Nino Bule
    11.6k
    Lauritsen je igrač od bar 4-5 milijuna euradinamo vitez

    Malo je 4-5, treba trazit 10 pa placat njegovih 800k place jos godinu i pol dok ne ode besplatno, a o furanju 12 igraca cacica dok pricamo o stoperima je isto genijalna prica, najbolje da mjenjamo stoperski par svako dvije utakmice, ne sumnjam da bi genijalci poput tebe pisali kako se kemija sa stoperskim parom umjesto da se standardizira i uigra, ili mozda mislis da treba u 70toj minuti utakmice koristit zamjenu za stopera da nam lauritsen ne bi bio nezadovoljan
  • dinamo vitez
    214
    Ja znam samo da dok je on igrao u prvih 11 Dinamo je imao najbolju obranu u Europa ligi. Koštao je po transfermarktu 6,5 milijuna eura a čini mi se da su i naši vrli novinari pisali o 'basnoslovnim ciframa' i interesima iz Lige petice. Odjednom ne valja i postaje peti stoper.

    Protiv Gorice igra prvih 11 dok ne izgore svi i opet ne mogu dobiti. U dvije utakmice po 3 izmjene. Zazivaju se razni Rukavine i ini nakon odlazaka, a ne vidim da itko dobiva ili će dobiti priliku. U zadnjih 2 godine promoviran jedino Baturina. Ni dolazaka ni 'unutarnjih rezervi'. Meni to nije u redu.
  • Nino Bule
    11.6k

    Moze tebi ic na zivce ne koristenje zamjena ali kakve to pobogu veze ima sa lauritsenom, pa daj citajte 3 puta sta pisete prije nego stisnete post comment. Te transfermarkt fore o 6.5 mil eura su super ali igrac vrijedi koliko se za njega nudi a ne za koliko ga droljivari i ekipa prodaje preko novina, ne znamo za nikakvu ponudu za njega od 6 mil eura, ne igra godinu dana, niti bi trebao igrat ispred josipa sutala i tu sva prica staje.
  • xyz
    840


    Lauritsen je igrač od 4-5 mile eura, ali kad igra. Prije godinu dana smo se isčuđavali koga to Danska ima na stoperima kad on ne dobije poziv, a druga je stvar što ga se sada smatra petim stoperom pa nam je super 2 mil eura za zamjenu zamjene. Ovakvo transfer ponašanje odgovornih će već ovo ljeto doći na naplatu. Od stopera ćemo imati B. Šutala koji pola godine sada nije odigrao utakmicu i pitanje je kakav će se vratiti, Perića koji je ionako sklon ozljedama i J. Šutalo za kojeg je samo pitanje trenutka kad će ga prodati. Od ovih klinaca je pitanje da li će ijedan biti kvalitete da igra u prvom ekipi, a pogotovo neće moći odgovoriti izazovima u kvalifikacijama za europska takmičenja bez ikakvog iskustva u seniorskom nogometu jer je očito da se na nikoga od njih ne računa ovo proljeće. Znači da će nam na ljeto trebati barem dva top stopera i to odmah na pripremama, a ne krajem kolovoza. U Dinamu više ne postoji plan i vizija nego je sve prepušteno stihiji, a to nikad ne završi dobro. Budale su preuzele odlučivanje i sad smo tu gdje jesmo...
  • vjeko1701
    5.9k
    Znači nakon saga o Ojedi, Kleinheisleru i Brekalu sad je na redu saga o Omeragiću...ak se ovak nastavi kupit će Disney ovaj forum pa da ove priče stavi na svoj streaming servis.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.