• Odglavedopetedindijete
    97
    Gianluca di Marzio piše da je Napoli krenuo po Brekala, a alfredo pedulla da fiorentina obnavlja kontakte jer se Napoli uključio u igru. Žele ga Napoli i fiorentina, a po hr medijima cacic ga ne želi, bome tragikomično
  • Imamo Dinamo
    3.2k
    Manite se više te priče da Cacic ne zeli ovog, kog ku*ca znaju nasi novinari? Samo lupaju gluposti i pljuju po svima iz Dinama zadnja 2 tjedna
  • Eduardo
    17.1k
    Žele ga Napoli i fiorentinaOdglavedopetedindijete

    I Udinese jer im se Deulofeu ozljedio.
  • BBB Mataa998
    1.2k
    Da se mene pita vratil bi SoudaniaFićo1986

    Soudani u najbolje vrijeme je bio top igrac za HNL,za sve iznad toga je bio igrac koji ne pravi razliku na terenu.
  • Ali
    1.9k
    Brekalo je dobio na prvom razgovu u maksimirskoj prije par dana NE !
    Ovo sve nakon je posao agenta da spasi vrijednost ugovora sa nekim od talijana. Moguce Udinese ili Fiorentina ili taj rank 5-12 mjesto u serie A.
    Vidjet cemo na kraju koliko ce agent biti uspjesan.

    Usput ova prva recenica nije izmisljena ili prenesena iz medija.

    Po mom misljenju steta, jer bi to bila triple win situacija. Profitirao bi i Dinamo, dugorocno i Brekalo, ali i Dalic tj. repka sutra. A tko je kriv pa ekipa koja ke gurnula Cacica za SD. Jer da je on samo trener siguran sam da bi on rekao DA. Nema razloga za reci ne. A ovako kad je on dva u jedan , gurnuli su ga u problem jer nikada nije bio SD i s opradanim razlogom strahuje da nece moci obuzdati seniore u svlacioni sa upola manjom placom, a nemoze reci u svlacioni to je u domeni SD javite se njemu, nisam mu ja potpisao placu...
  • Mlađi referent
    10.2k
    Brekalo je dobio na prvom razgovu u maksimirskoj prije par dana NE !Ali

    Da je Brekalo dobio NE jer ga ne žele onda bi to gotovo sigurno i Bara rekao jasno i glasno “Brekalo se neće vratit u Dinamo i kontakt ne postoji”, a ne bi rekao “nije realno”. Dakle to NE je moglo bit eventualno radi ogromnih zahtjeva koje očito ne mogu baš lagano pokrit ni klubovi iz Italije i Španjolske.

    To kaj ti pričaš je vrlo jeftin spin koji znamo kome odgovara. I da me krivo ne shvatiš, ja sam hejter Čačića broj 1 i ne opravdava ga to kaj se trenutno ne radi ništa, ali budi ozbiljan, priča sigurno nije tako jednostavna.
  • Infinity
    15.2k
    Napoli je vec dao deset milijuna eura za lijevo krilo koje je u 15 utakmica zabilo sedam i namjestilo devet golova. Mnogo bolji igraci od Brekala bi mu grijali klupu.

    Jos kad tome dodamo da je Napoli pod istragom i da mu prijeti oduzimanje bodova... Brekalu cirkus u Dinamu nije po volji, ali bi tamo bio.
  • Klenx
    4.1k
    Napoli koji melje ligu će sada uzeti Brekala koji pol sezone nije igrao.
    Kako da ne, vjerojatno je Bara to gurnuo da se priča da ga Napoli želi, pa ga Fiorentina ili Udinese uzmu za plaću koju traži.
  • Ali
    1.9k

    Nije spin, nego istina. To je decko iz kvarta. A ima tu ziher na zoni i decki iz stare garde bbb , znam jednog koji je u istoj ulici, pa nek pita susjeda jeli mu Cacic to rekao.
    A sad mi reci zakaj bi Bara rekao javno, da je dinamo rekao NE ? Sto sa tim dobiva pad cijene jer je najiizgledniji konkurent odustao. Ili njemu odgovara da se talijani natjecu sa Dinamom. Mislim da je njemu bolje ovo drugo, osim toga to je sastavni dio posla agenta. Da pusta tekstove u javnost koji mu mogu pomoci kod dizanja cijene igracu...
  • Efes Pilsen
    6.7k
    Bara je Mamicev potrcko, sve sto moze pomoc Mamicu Bari sigurno ne moze odmoc. Tako da, lijepo je njima svima kad podjele lovu s Mamicem, a Dinamo ko jebe.
  • Mr Anderson
    5.2k

    Lupaš bezveze, ako su mu rekli ne onda se to odnosi na prevelike zahtjeve njega i Bare, a ne da ga Dinamo ne želi ko igrača. Da ga ne žele onda nebi toliko pregovarali.
  • Armagedon13
    958
    Kapetan ima ponude Stuttgarta i Hoffenheima
  • Olmic
    2.7k
    Siroko mu polje
  • Captain America
    13.2k
    Ako se pustilo Oršu, vjv će na kraju popustit i Kapetanu. Ovo su ozbiljni klubovi u odnosu na turske klubove.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.