• xavier
    11k
    Slažem se s ovim što je @Mali dioničar napisao. Nezgodno je što puno ljudi, koji bi inače bili članovi, nisu bili članovi u nekom periodu zadnjih godina iz dobro poznatih razloga.

    Ja bih eventualno uveo da moraš biti član recimo pune 2 godine prije nego dobiješ pravo glasa kako bi se izbjegle eventualne manipulacije prije izbora.
  • The Undertaker
    3.7k

    Kada bi recimo uprava kluba odlučila raspisati izbore, koja bi bila procedura?
  • Przunjer
    8
    Pozdrav, ekipa!

    Zanima me vaše viđenje događaja iz valjda 2004. godine kada se klub gasi kao d.d., te nakon toga osniva udruga koja uz politički blagoslov nasljeđuje sve od "starog" kluba osim dugova, te kako to utiče na budućnost Dinama kada i ako dođe do demokratizacije u klubu.

    Biste li prihvatili micanje Mamića i ostale klike, provođenje demokratskih izbora i normalizaciju poslovanja, bez da klub otvara ovo pitanje zbog kojeg su postavljeni kriminalni temelji za 15godišnju sportsku i poslovnu dominaciju u odnosu na domaću konkurenciju i izvlačenje love koje će kasnije uslijediti.

    Svakom tko poznaje osnove zakonodavstva u RH i svijetu je svjestan o kakvoj se pljački radi i to je jedan od razloga zašto ne vidim svijetlu i zdravu budućnost Dinama bez potpunog reseta, rušenja od - do i izgradnje novog od - do na zdravim temeljima, bez kriminalno-političkih omči oko vrata.
  • The Undertaker
    3.7k

    Mašio si portal. Karmine su na SD.
  • Kwedi
    3.8k
    Klub nemre otvoriti ovo pitanje. Niti zakonodavstvo.

    Jedino neka samokritika u budućnosti da se znajz vlastita govna koja smo zasrali.

    I ispravak netočnog navoda; udruga i dd paralelno su funkcionirali, nije udruga isključivo iz 2003.
  • Bosna86
    11.1k
    @przunjer Strogo je zabranjen upis nize vrste ovdje, slijedi ti ban
  • BluePhone67
    3k
    Postovani, da nejdemo detalje kako i zasto. Isti takav nick poput Vaseg koristi jedan hajdukovac iz NH-a.. Posto je ovo forum SAMO Dinamovaca, molim da se izjasnite jeste li pogrijesili forum ili ste slucajno izabrali takav nick. Ukoliko se ne izjasnite do veceras do 22 h, ja Vam se zahvaljujem na suradnji.

    Lp
  • Hipo
    406
    Sta se ima koji k izjasnjavat kad je lik 100% tovar...
  • Przunjer
    8
    Opušteno, dečki...

    Internet je posljednje mjesto na kojem ću dokazivati svoju dinamovštinu, ali kad ne mogu drukčije:
    https://ibb.co/gP4PKnb

    Poštovani, ne čitam tovarska sranja tako da nisam naišao na ovaj nick. Naime, dolazim iz mjesta koji je poznat po zatvoru/pržunu, pa otud Pržunjer/zatvorenik.

    Pitanje sam pokrenuo jer su dešavanja od prije 15ak godina poznata gotovo svakom dinamovcu kojeg o Dinamu zanima nešto više od broja bodova ispred Hajduka, ali se taj čin nekako prešutno odobrava kao da je to što se desilo nešto najnormalnije i kao da sutra kada i ako postanemo normalan klub - nitko ne bi imao ništa protiv da se zaboravi i sušenje dugova i Lokomotiva i sl. s čim se ne slažem, pa sam iz tog razloga htio čuti mišljenje i ostalih dinamovaca...
  • Bosna86
    11.1k
    Ajde ovako .... To sto si napisao vise manje stoji, ali daj neko rjesenje.. Kakav reset oces, da krenemo iz pete lige, da se odreknemo titula, nitko na Zoni ne podrzaje Lokomotivu, ali zivimo u Hrvatskoj... najkulturnije moguce sam ti odgovorio, iako jos uvijek mislim da nisi nas ali ajde u svrhu demokracije
  • Przunjer
    8
    Jebiga, to što i dalje misliš da sam "njihov" je tvoj problem. Nemam ti namjeru bilo šta dokazivati osim te pozvati na pivo na Šalatu, koje, usput, zbog klevete, možeš i platiti :)

    Sve dok postoji makar jedna grupa aktivnih ljudi kojima je zaista stalo do ozdravljenja kluba zbog čega gube zdravlje, vrijeme, novac, poslove, djevojke, žene, a tu prije svih mislim na DTSM, iz poštovanja prema tim ljudima ne želim širiti ideju o resetu i kretanju iz pete lige, ali da mislim da je Dinamo nepovratno zatrovan i izgubljen - mislim.

    I to prvenstveno zbog svih nas...
  • The Undertaker
    3.7k

    ''Zdrav'' Dinamo o kojem ti pričaš ne postoji u realnom životu, nikad nije postojao i nikad neće. Da li klub može biti bolji, jasno da može. O prošlim vremenima se može uvijek razgovarati. Međutim, za klub je bitno je što je sada i kamo dalje.
  • BluePhone67
    3k
    Zanima me vaše viđenje događaja iz valjda 2004. godine kada se klub gasi kao d.d., te nakon toga osniva udruga koja uz politički blagoslov nasljeđuje sve od "starog" kluba osim dugova, te kako to utiče na budućnost Dinama kada i ako dođe do demokratizacije u klubuPrzunjer

    Imam pitanje, oko tih dugova kada se pise da nista nije vraceno. Sta je sa ovim dugovima sto su cak i navedeni u optuznici da su vracane i prebijane Jelicicu, Juricu Npr.. i ima jos jedan jako friski slucaj gdje je Drazen Ladic cak i na sudu sa svim kamatama dobio novce, tu ima i onih koji su se nagodilo poput Igora Cvitanovica, a i onih koji su odustali od tuzbe, pa do onih koji nisu jos nista pa ima i onih vjerojatno kaj nece nikad nista dobit.

    Pa evo mene zanima dali sam ja pobrkao neke stvari oko tih dugova, pa sam shvatio da su neki se uredno naplatili, neki nagodili ili je to skroz krivi slucaj ? Cisto da i meni razjasnite to pitanje, pogotovo ovo sa Ladicem jer ako je to isti slucaj a on se naplatio ne znam gdje je problem oko drugih dugova naplate igrace.

    Edit: ovo za Ladica takodjer se nadovezujem, ako je sud presudio u njegovu korist da je stari dinamo njemu ostao duzan i da mu se mora vratiti sve i kamata od novog Dinama, zasto se onda i drzava i svi duznici ne naplate. Jer ocito da je sud izjednacio stari i novi dinamo kao jedno, a ne dva razlicita predmeta. Nije mi taj dio jasan ili sam sve pobrkao.
  • Kwedi
    3.8k
    referira se kolega na porezni dug, onih 300 milja kuna zbog kojih je dd likvidiran
  • BluePhone67
    3k
    referira se kolega na porezni dug, onih 300 milja kuna zbog kojih je dd likvidiranKwedi

    Aha Ok porezni dug.

    A koliko je onda jos dugova u kunama bilo igracima i ostalim potrazivacima, mozda znas ?

    I da li je sud sa Ladicevom presudom stavio jednakost da je stari Dinamo mu bio duzan, a novi Dinamo to mora platit ?
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.