• Oluja
    3.7k
    On im je ove godine igrac sa najmanjom ostetom a kupili su 9 igraca i potrosili skoro 90m€ , to je cca 7% ukupnih ulaganja. Red velicine to je kao kad smo mi doveli jurica <10% ulaganja pa ako upali upali, ak ne posudba.Ali

    Bi li ti bio manje nesretan da je otisao za vecu lovu?
    Mene iskreno zaboli kifla za koliko je otisao i kud je otisao, meni je neizmjerno zao sto je otisao iz Dinama, a za drugo me zaboli.
  • maddaddam
    2.9k
    Kad su Bijelo-plavi početkom ovog tjedna otputovali na pripreme koje provode u Umagu, a među njima nije bilo Kleinheislera, dodatno je to u navijačkoj populaciji izazvalo sumnjičavost. Dapače, pomislili su ti najvjerniji simpatizeri Bijelo-plavih kako svog istinskog ljubimca i ponajboljeg u kadru trenera Renea Pomsa u nastavku prvenstva ovog proljeća neće biti. Iako, stiglo je u javnost objašnjenje iz klupskih struktura kako je Kleinheisler obolio, da ga je shrvala nervoza. Vjerojatno i jest, zašto sumnjati, ali stoji i dalje činjenica da se on sam, a ni njegovi agenti, u klupski ured nisu javili s definitivnim očitovanjem prihvaća li ponuđene mu uvjete za potpis novog ugovora ili ne. Osijekova je ponuda "živa" i trajna, a sve je na Laszlu Kleinheisleru.

    Mozda pokupe Laciku kad se odnervozi :cool:
  • jaijivic9
    572
    I am not gonna lie is sad to say goodbye to Mislav a player who always play with his heart a player who truly respect Dinamo's jersey and fans a real dinamovac, we are a sad every dinamovac will miss Mislav he give us beautiful moments Atalanta, Tottenham, some rockets in Vjecni derbi against tovari.

    Goodbye Mislav and goodluck I hope you could save the Saints, London Clubs already knows him, now it's time for Liverpool,City, Man Utd and Arsenal.
  • dinamo vitez
    214
    Kako piše Thomas Hiete iz uglednog Kickera sa Wolfsburgovih priprema, Monza se premišlja oko Brekala. Kažu da bi radije na krilu vidjeli Srbina Lazovića jer je jeftiniji. Pišu da su Brekalu propali i Sociedad i Getafe jer ne mogu ispunit njegova očekivanja što se plaće tiče, navode da ima skoro 3 milijuna bruto u Wolfsburgu.

    Spominju da ga se Nijemci hoće riješiti jer ne igra a spominju i interes Dinama koji se nameće polako kao logična opcija i Oršićeva zamjena da vrati karijeru na željeni put iako ga ne možemo platiti toliko. :smile:

    https://www.kicker.de/brekalo-in-der-transferklemme-schnappt-ihm-lazovic-den-monza-platz-weg-931925/artikel#twfeed

    https://researchpoetry.online/monza-back-off-pursuit-of-brekalo/
  • Zagi
    5.3k
    Od trenutka kada je odbio transfer u Torino meni je izgledalo kao da mu je plan čekati istek ugovora da bi kao slobodan igrač mogao ispregovarati najveću moguču plaću.
    Ako je zbilja tako , mi ispadamo iz bilo kakvih kombinacija.

    S druge strane, ako je izgubio glad i ambiciju za najviše domete, nisam siguran da ga uopče želim u Dinamu.
  • Nino Bule
    11.6k

    Ako ima 3 mil bruto u wolfsburgu tesko mi je povjerovat da ga ne bi klub pustio besplatno kad bi si ovaj nasao angazman, problem je sta previse trazi
  • dinamo vitez
    214
    Mislim da nismo u poziciji da toliko biramo. Nisam siguran da se nama išta bolje nudi na tržištu, ovo je jedinstvena prilika da hrvatskog reprezentativca u najboljim godinama vratimo kao slobodnog igrača, a sumnjam i da će njemu itko ponuditi 2+ milijuna eura neto godišnje.

    Eto prilike i njemu da se dokaže kod kuće i da Dinamu nakon ranog odlaska ipak podari par godina dobrog nogometa kao klasan igrač za naše prilike, ako i nije za one najviše svjetske domete kako su mu predviđali, te da se vrati u reprezentaciju. Kako kažu, potencijalna win-win situacija.
  • Zagi
    5.3k
    Pustio bi ga Wolfsburg ali njemu se ne žuri. Ima još 6 mjeseci ugovor, a u ljetnom prijelaznom roku će sigurno imati više opcija.
  • Keyser Soze
    8.2k
    Brekalo mi se čini kao tip koji je pun sebe i da si ne može dozvoliti povratak u HNL tak da mislim da niš od njega.
  • Captain America
    14k
    Ne znam što čekaju s Grullom. Ugovor ističe 2024. i sad ga je šansa pokupit. Još jedan fun fact je da je u istoj agenciji ko Kapetan, Baturina, Moro, Špika, Vasilj i Janković tako da bi i pregovaranje moglo ići lakše.
  • Orc123
    5.2k
    To sam i ja bas gledao. Evo ja ne mogu shvatiti da su jos izjavljivali kako bi njega uzeli iz Rapida u Dinamo i sad kad ti se otvori mjesto a Boga mi i potreba da ga dovedes ti nejdes u realizaciju. Taj transfer ne bi bio sigueno veci od 3-3.5 mil eura a i tu mu je i Ljubo i sigurno bi nahvalio mu Dinamo. Znaci pod nosom nam je ali ocito predaleko za nase bisere u skaut sluzbi.
  • Mlađi referent
    10.8k
    Je li netko gledao Grulla ili je u trendu kao i Ojeda čisto radi glasina? Mislim statistika mu je blago rečeno ispod prosječna
  • Orc123
    5.2k

    Ne, sad su u trendu unutarnje rezerve i stednja da se napravi stadion 2072.g...do tad cemo stediti i bit ce nam proracun samo 60 mil eura i s tim cemo uspjeti pokriti sve place i provizije ali nece ostati za transfere jedino ako se ukaze prilika u HNL da se uzme netko za sitnu lovu od cca 5-6 mil eura ili to raspodjeliti na par transfera po 2-3 milje...
  • xavier
    11.1k
    Evo ja ne mogu shvatiti da su jos izjavljivali kako bi njega uzeli iz Rapida u Dinamo i sad kad ti se otvori mjesto a Boga mi i potreba da ga dovedes ti nejdes u realizaciju.Orc123

    Dobro, a kako ti znaš da se "ne ide u realizaciju"?

    Jesi ti Zdravko, Zoran, Antolić, Vlatka, Amra..? Ako nisi, znaš isto što i mi ostali jer te "insajderske informacije" možete okačiti mačku o rep. 99% ih se pokazalo običnim naklapanjima.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.