• BBBaranja
    4.5k
    Treba pokušati dovesti Lovrena,iako je on prezadovoljan u Zenitu.
    Iznenadio me ovo prvenstvo..
  • Papastrumf
    21.6k
    Radije bi doveo Marija Malocu na stopera nego Dejana Lovrena. Neke stvari su bitnije od same igracke kvalitete.
  • Eduardo
    28.6k
    Iznenadio me ovo prvenstvo..BBBaranja

Čime te iznenadio? Frajer svako prvenstvo igrao kao da spada među samu kremu najboljih svjetskih stopera. Da na klupskoj razini pruža takve igre u kontinuitetu ne bi danas igrao u Zenitu.
  • db-izbjeglica
    19.9k
    dinamu ne trebaju igrači u tim godinama, podržavam ako se netko hoće vratiti sa 3 banke maksimum-maksimuma, sve iznad...idi u katar, mls, kinu, bolje je razvijati mlade igrače.
  • BBBaranja
    4.5k
    ehza0vyssgxx0x5y.jpg

Ma moze i Maloča..
    A za Lovrena sam mislio da ce s obzirom na godine i sve slabije rusko prvenstvo doci u slaboj formi i presjediti sp na klupi kao Vida recimo..
  • NB86
    17.4k

Postoje ekstra klase ala modric koje ne bi odbio ni s 33,34. Da li ce ikad vise igrac takve razine proci kroz dinamo je pitanje
  • Efes Pilsen
    14.7k
    Meni je bitno da su oni i dalje na kompetitivnom levelu ako ce dolazit. Recimo, pokidani Corluka nakon sto je izmuzao zadnje pare u Moskvi, sta ces ti? Vozi jarane.. Mandzo nakon potucanja, mjesecima bez kluba, u Milanu pokazao da vise nije razina, sta ce ti? Ovo je Lovrenov posljednji ples, ja ga u Dinamu ne zelim jer njegov ego nece dobro sjest u nasu svlacionicu + imam osjecaj da mu se HNL bas i ne bi igrao.
  • Jurki
    22.5k
    Nama trebaju igraci koji su gladni uspjeha a ne isluzeni igraci koji su preveliki egoisti i jos k tome na veliku placu. I igraci koji ce nam biti upgrade. Lovrenu svaka cast ali njegov zenit je presel. On je spor stoper i ko takvog ga ne zelim gledati u Dinamu.
    Isto tak vjerujem da imamo dovoljno talentiranih igraca u skoli pa da ih se pocne pomalo gurati u vatru.
    Uostalom imamo trenutno 5 stopera u kadru. Kaj je cisto dovoljno za ovu kolicinu nogometa kaj bumo igrali na proljece.
    Rađe bi da se Rasa revitalizira nego da se dopelja Lovren za tih 20 i kusur utakmica do kraja sezone.
    Imas jos k tome Katinica i Zivkovica koje bi se moglo isprobati u nekim utakmicama.
  • marcio amoroso
    48.7k
    Ako se zaradi taj novac od Gvardiola neka lijepo odu i dovedu Jedvaja i Roga. Dečki su naši, u dobrim godinama i garancija kvalitete.
  • Carrasco
    7k
    Dovođenje Hoxhe bi bio jedan od najretardiranijih transfera u zadnjih nekoliko godina.
  • miro
    8.4k
    Ma kakav Hoxha...
  • Beowulf112
    430
    Mi nemamo sta traziti pojacanja u HNL-u..jedino taj kleinheisler bi dobro dosao..ostala pojacanja trebamo trazit u nasem omladinskom pogonu..tu imamo neke decke sto obecavaju i treba im dati priliku...i svakako treba probat vratit Brekala..mislim da ni Dzeko nam nebi bio lose pojacanje u 36-oj ako bi htjeo doci za neku razumnu placu..jer od emrelija nemamo koristi i najradije bi ga se rijesio..a dzeko bi zaostriju konkurenciju u napadu petku i drmicu..lovrena nebi..mislim da smo mi klub koji stvara igrace pa bi dovodenjem lovrena ugusili razvoj katinica i zivkovica koji obecavaju dosta
  • Infinity
    21k
    Ja sam jako dugo imao zelju da nam dodje Dzeko, al bojim se da njemu slijedi strmoglav pad. Jos uvijek igra na razini, ali ima puno godina i bojim se sa je to to.

Trebao je jos iz Rome doci. Nakon odlaska u Inter vec je bilo kasno, jer je bilo jasno da ih nece napustiti nakon pola godine. Ima ugovor do ljeta i vjerojatno ce ga produziti jos jednu sezonu i onda se oprostiti. Nama bi mozda mogao valjati jos jednu sezonu, ali mislim da to nije ispravno i da bi to bila promasena politika. Ne trebamo dovoditi igrace za koje se unaprijed zna da su tu godinu dana i da odlaze.

E sad, jedino ako ce potrajati kao Zlatan i odigrati na razini na kojoj je on igrao u 37., 38. i 39. godini. Naravno, bez ozljeda koje je ovaj imao, al te ozljede su glavni problem svih starijih igraca. S tim se ne moze riskirati, pogotovo Dinamo kojem bi jedan Dzeko bio medju najplacenijim igracima i cije bi lezanje po bolnicama skupo kostalo na vise nacina.
  • xavier
    12.1k

Ma kakav Džeko...
  • masacusec
    7.2k
    Nekoć nam je to bilo simpatično kada bi nam se neki veteran vratio ili došao, npr. r.kovač, j.nowotny, s.marić....međutim, Dinamo je evoluirao i više nije mjesto za skrasiti se i nekome biti zadnja stanica prije penzije...
    Kao što je netko napisao, u HNL-u nema pojačanja za Dinamo...Uz ovakve potencijalne prodaje Livakovića, čak i transferom Gvardiola, možemo si priuštiti i neko jače ime, a da nisu neki nedokazani brazilski anonimusi i jebivjetri kakve je ono smeće voljelo dovoditi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.