• Ali
    1.9k
    Vjerovatno je vec bilo, ali ponavljam jer je evo jucer Thierry imao priliku vidjeti ga na djelu kao pomocni trener protivnicke ekipe. I to bas na nacin da je spremio u dzep igraca kojeg je ovaj vrsni centarfor savjetovao pri ulasku u igru...

    “It’s a rare breed to have a centre-back with a left foot. Everybody looks for that. If you want to play, then you get a better outlet if the guy is left-footed to direct both ways.

    “What I like is, and you have to give credit to Croatia and Dinamo Zagreb. They produce players at will. He’s strong. An eye for a pass. Chelsea wants him and I can name a lot of teams."
  • Logistika
    1.1k
    dgkbay2qamctupat.jpg
    Jel netko za malo seksizma ahhahaha...moglo bi i u shit of the day
  • Jaro
    5.3k
    ta face stranica je shit sam po sebi... los pokusaj imitacije zapadnih woke debila...


    Sa videa ljuljanja na plazi, Vlasic se fino zaokruzio
  • Logistika
    1.1k
    Više toliko nisam mogao čitati ta sranja po faceu da sam ugasio,ali svaka info koja me nervira na kraju nade put do mene...ne mogu dva dana u komadu duševni mir imati
  • maddaddam
    2.9k
    'U Njemačkoj se puno pričalo o toj utakmici s Belgijom, i konstatirali su da je Hrvatska bila puno bolja i opasnija kada je ušao Petković. I moj je dojam bio takav. Osim toga, ja Petkovića volim kao igrača, i on je igrač po mom ukusu. Ali Dalić i njegov stožer su ti koji će odlučiti tko će igrati'.

    1866676.jpeg?cropId=2320525
  • maddaddam
    2.9k
    Sastav Hrvatske protiv Japana 1998.:

    lqgc3hiqkbycxs4n.jpeg
  • deda
    27.4k
    JPN CRO

    Referee: Ismail ELFATH
    AR 1: Corey PARKER
    AR 2: Kyle ATKINS
    4th: Mustapha GHORBAL
  • Zagi
    4.8k
    Po novinama krenuli članci o Petkovim kvalitetama. Što znaći da se priprema javnost za promjenu u prvih 11.

    Svaki solidan političar zna da populizam prolazi dok voda ne dođe do grla. Pa tako i Dalić

    Nokaut kreće, vrijeme je za najbolje i Petko će startati. Šteta samo što je previše tvrdoglav oko Lovrena i Šutala.
  • Navijač Dinama
    7.3k
    obožajem Petkovica. No da počinje i sviđa mi se i ne. On je dobar za ekipe koja ima pozicionirane i trome hrvacke stopere ko recimo Belgija(Alderwield i Verthongen) dok Japan je ekipa na kalup Kanade, pressing i dok se ne umore, brzanci. Protiv takvih bi mi uz Kramarica počinjao Livaja, odnosno postava kao protiv Kanade.Kasnije ako ne mogne, u 60toj ubacis Petkovica,Oršu te Majera,Pašaliva i tko ga vec jos.

    Vlasic mi ne bi igro, čovjek se udebljo, nije u formi vec 2 godine, ne znam cemu to konstantno forsiranje istog, nikad mi to neće biti jasno.
  • Nino Bule
    11.3k
    Kazu sportske bruno u prvoj, ajmo to rjesit u prvom poluvremenu
  • Eduardo
    17.2k
    Ludilo od tekme... nemam ništa protiv ponavljanja golijade, ali ovaj put u našu korist. Strašan gol zabio je Asanović iz slobodnjaka, ali i Japanac je napravio lijep posao kod njihovog četvrtog gola. Bio je tu i Kazu :smile:



    SP '98.


    SP '06.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.