• db-izbjeglica
    12.5k
    Pasalic na krilu odigrao 51 minutu ovu utakmicu, orsic 8, zasto ?Nino Bule

    Čovjek je tovarska ulizica, znači apsolutno svaki igrač koji ima ikakve veze sa hajdukom u karijeri, sa cijelog popisa od 26 igrača, je nastupio u današnjoj utakmici. Jedino je još grbića trebao umjesto livakovića staviti...da ovaj igdje brani, tako bi i bilo.
  • IstinaZaDinamo
    1.2k
    Pasalic nema sto traziti u ekipi osim kao neka lazna devetka ali to nama ne treba. Perisic i Orsic moraju biti par krila i mijenjati strane tijekom utakmice. Eventualno Majer na desno krilo i to je to.

    Vlasic i Pasalic su danas bili igraci manje uz Kramarica.

    Znaci osvojen bod u utakmici koju smo igrali sa 9 igraca od pocetka.
  • Str1nger Bell
    672
    Kakva sramotna predstava prije svega Dalića. Nevolim mješat Dinamo i repku, i smatram da je Livaja top igrač, ali isti taj Livaja vec godinama igra u grčkoj i hrvatskoj ligi. Petković,Oršić,Majer pa sad vec i Sučić igraju europska natjecanja, Orša zabija u Milanu,Petkovic u Londonu i ti daš prednosti Vlašicu kojeg uopce netreba komentirat, Pašalicu koji ni ne igra i Livaji koja realno nema iskustva igrat u ovakvoj atmosferi.
    Nadao sam se da su mu Erlić,Šutalo,Majer i ekipa otvorili oči, ali kifla “repstacija” je nažalost postala taoc Dalicevih pičkastih odluka i guženja HNS-a tovarima odustali od “dabogda sve izgubili” .
  • flexXy
    1.8k
    Kako volimo svi dramatizirat. Tog istog Majera se ovdje pljuvalo ko zadnjeg psa dok je u Dinamu igrao desno krilo i sad je odjednom rjesenje u repku. Imamo 3 najbolja veznjaka na svijetu, kog bi vi izbacili radi njega. Dogodila nam se losa utakmica Modrica i Broza i zato se dogodilo ovo. Perisic je igrac koji igra u top klubovima dugo vremena i ne vidim kak bi Orsa tu trebao vise igrat. Mi desno krilo jednostavno nemamo i to je najveci problem ove repke sto koga god da stavi protivnik moze svoje igrace pomaknut na lijevu stranu i zaustavit Perisica i Sosu bez da ista riskira na toj desnoj strani.
  • Markelo
    2.5k
    Pašalić može ući jedino ako razvaljuješ protivnika no nikako ne uspijevaš uvalit jednu loptu iza protivničkog golmana. Kad se boriš da uopće dođeš do šesnasterca protivnika, on je od koristi momčadi koliko i ja zavaljen u fotelji ispred TV-a.
  • db-izbjeglica
    12.5k
    Perisic je igrac koji igra u top klubovima dugo vremena i ne vidim kak bi Orsa tu trebao vise igrat. Mi desno krilo jednostavno nemamo i to je najveci problem ove repke sto koga god da stavi protivnik moze svoje igrace pomaknut na lijevu stranu i zaustavit Perisica i Sosu bez da ista riskira na toj desnoj strani.flexXy

    I igra utakmicu za kurac...
    Hmmm zašto ne uvesti oršića i dat mu pola sata?

    Ma neeee idemo uvesti pašalića koji nije krilo, koji zapravo ni nema neku definiranu poziciju, osim da je igrač koji će uletiti iz drugog plana. Pa će perišić otići desno da bi taj pašalić igrao lijevo krilo.
  • Nino Bule
    11.2k
    Perisic je igrac koji igra u top klubovima dugo vremena i ne vidim kak bi Orsa tu trebao vise igrat.flexXy

    Npr kad se perisica prebaci na desno krilo, onda orsica stavis na lijevo krilo, a ne pasalica. Npr nemas desno krilo i moras nekim međulinijskim igracem krpat, prednost bi trebali imat majer i vlasic, pogotovo majer jer je lijeva noga. Nista ovo nije dramatiziranje, on da ne zeli perisica stavit desno nema problema, orsic ce uvijek dobit max 10 min, perisic igra 20 minuta desno krilo, da bi pasalic igrao lijevo, to nam pokazuje da je dalic spodoba koja ima favorite među igracima i tko je bolji na kojoj poziciji i u kakvoj formi mu nista ne znaci.
    Nije ni majer najsretnije rjesenje desno, to smo i govorili u dinamu, zasto to znaci da su vlasic i pasalic bolji ? Kako si do tog zakljucka dosao ?
  • Captain America
    13.1k
    Nakon ovoga je vjv i najvećim fanovima izbornika jasno da čak ni Kinezi nisu tolko ludi da ovome daju 30 milijuna.
  • Efes Pilsen
    6.7k
    stari, fali ti jos koja floskula.. kakve veze ima gdje tko igra? Imas oci, ili ide ili ne ide. Ovo danas je bio takav ocaj da je to nevideno, a ovo davanje prilike Orsicu je takav manjak respekta i pljuvacka u facu da ono.. Perisic ne moze igrat desno samo ako to znaci da ce igrat Orsic, osim toga moze. Kramaric, ajme majko koliko je tipkovnice potroseno na njega, a ono solidan igracic u solidnom klubu Bundeslige, ajme majko nevideno. Vise je dobrih utakmica za reprezentaciju odigrao Petkovic u kontinuitetu nego Pasalic & Kramaric skupa.
  • Mlađi referent
    10.2k
    Jednostavno ne postoji nijedan validan razlog da Pašalić igra krilo jer u cijeloj karijeri nije odigrao niti prosječnu utakmicu na toj poziciji. Sve drugo su ono čips navijači fore o poštuj trenera, nemojte pljuvat kad ne ide.
  • Mlađi referent
    10.2k
    I mislio sam prije par mjeseci kad je bila strka oko Petka stavit u nepopularna, ali evo sad ću ovdje

    Nama treba napadač upravo kao Livaja / Petko koji je 9.5 i koji kruži terenom, no naravno da ne smije zaboravit obveze u 16 metara u potpunosti, treba postojat dobra kombinacija i jednog i drugog, a ova dvojica to imaju. Zašto? Jer Broz - Kova - Modrić veza je savršenstvo, ali nijedan od tih igrača nije igrač zadnje 1/3 i nema ono kaj ima recimo KDB koji daje nevjerojatnu kreativu ekipi i trpa po 15-20 asistencija po sezoni uz sve druge kreirane prilike. Po meni jedan od ključnih razloga zašto ulazimo u manje šansi, a osobito se vidi kad ne koristimo oružja poput bekova. Eto, rekao sam.
  • runtothehills
    382
    Reprezentacija skoro pa uvijek ovisi o trojcu Modrić, Brozović i Kovačić. Danas, sva trojica, su odigrali loše, meni pogotovo Brozović. U tri situacije, u drugom poluvremenu, je zadrzao loptu 2/3 sekunde previše i mogla je krenuti kontra Maroka.
    70 minuta Lovren i Gvardiol se dodavaju i uvedes Livaju koji ima tezinu od 50 kg sa gelom, a utakmica je fizicki jedna od najzahtjevnijih. Pa uvedi tog Petkovica da se tuce u sesnajstercu sa ovim ormarima, salji duge lopte i postavi Pasalica da se ubacuje iz drugog plana. Ovakve utakmice neces sigurno dobiti sa spustanjem Modrica po loptu i sa 7273 horizontalnih dodavanja, pogotovo u zadnjim minutama.
    Dojam mi je jednostavno da smo se usrali i odigrali bez ispaljenog metka, a zamjene necu komentirati.

    Da se zovem Mislav vec bih poslao na onu stvar Zlatka.
  • Carrasco
    4k
    Oršić je najpodcjenjeniji hrvatski igrač ikad. Čovjek ima 19 golova u grupnoj i nokaut fazi Europske lige i Lige prvaka. Nitko od aktualnih igrača hrvatske nema ni približno toliko. Zabijao je hat-trick i u Europskoj ligi i u Ligi prvaka... i onda jedan Pašalić igra na njegovoj poziciji, komedija.
  • NitkoBitan
    11.5k
    Meni se nimalo ne svida Brozoviceva igra. Kaj on zna? Dodat prvom do sebe, strkljavac nemre duel dobit...
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.