• Infinity
    14.9k
    Pokazi znanje o Dinamu. PROGNOZIRAJ - POGODI - OSVOJI BODOVE - BUDI NAJBOLJI - POKUPI NAGRADE!!!


    Ovo ce biti tema za sve vase komentare vezane za igru. Vec smo imali temu na kojoj su svi iznijeli svoja razmisljanja, uskladili smo pravila i od prvog kola HNL-a startamo s igrom.

    DINAMO PREDICTOR - PRAVILA
    DINAMO PREDICTOR - NAGRADE
    DINAMO PREDICTOR - TABLICE

    Za pocetak cemo odigrati probno kolo koje ce se sastojati od superkupa i dvije utakmice stranih klubova, cisto da ne prognoziramo samo jednu utakmicu u probnom kolu, a i da ima vise bodova u igri pa je malo vise natjecateljskog zara.

    Probno kolo je na temi: DINAMO PREDICTOR - Probno kolo

    Svima kojima nesto nije jasno neka upitaju, stojim na raspolaganju

    PS. Ja, kao i drugi clanovi administracije cemo sudjelovati u igri. Svi vi koji niste dio administracije mozete biti neka vrsta nadzornog odbora, tj. mozete pratiti da li postoje ikakve malverzacije. Ne zelim da regularnost igre dolazi u pitanje, ja svoju nagradu svakako planiram pokloniti dalje.
  • Mr Blue
    3.2k
    Drago mi je da se kreće, nagradni fond je stvarno bogat. U prošloj temi se spominjalo, vidim da sad nije bilo riječi pa da pitam. Meni nije bila loša ideja da prije prvog kola tipujemo i najboljeg strijelca na kraju sezonu (ili polusezone) za sve kategorije (Dinamo, Dinamo II i Futsal Dinamo) i u slučaju točne prognoze igrač dobije veliki broj bodova.

    Je li se od toga odustalo ili?
  • Infinity
    14.9k
    U bas velikoj guzvi sam ovo sastavljao i vjeruj da sam smetnuo s uma, nije bila namjera da odustanemo nego sam onako iskreno da kazem zaboravio.

    Aj s obzirom da je ovo prva sezona mozda bolje da bude manje zezanja, a tu je i jedna prepreka. Neki igraci ce se kasnije ukljuciti u igru pa nece biti pravedno da u trecem kolu prognoziraju najboljeg strijelca koji je u prva dva dao hattrick. Za iducu sezonu kad vec budemo uhodani ce se unaprijed znati da se igra i bit ce obavezna prijava na taj nacin da se prognozira najbolji strijelac, al mozemo ubaciti i prognoze za plasman u ligama, kupovima, Europi. Bit ce sigurno jos noviteta. Ovo ce sad bit sve i svasta, zato je dobro i da se igra samo do polusezone. Proba je uvijek najteza i bolje da je jednostavnija.
  • Eduardo
    16.8k
    Ja prvo moram googlati Maribor :roll:
  • Infinity
    14.9k
    Mogao si tipovati 'Autogol' :lol:
  • Eduardo
    16.8k
    ti se sprdaš, a sad kad se stvarno dogodi :sweat:
  • BluePhone67
    3k
    Nagrade su primamljive, vrijedi se ukljucit u igru i na kraju krajeva dobro se zabavit. Sto je i bit svega ovoga, cista razonoda i zabava.. Uzivajte i neka bolji pobijedi.
  • deda
    26.3k
    Prije svega zahvala kolegi Infinity i Bluephone67 koji su odradili brdo posla. :clap:
  • 000
    941
    Velika zahvala sponzorima! Nagrade su stvarno premašile sva očekivanja, mislio sam da će to biti dosta skromnije.
    Velika zahvala i marketingu GNK. Znam da im je strašna gužva trenutno, vjerojatno smišljaju nove genijalne natpise za majice tipa: Ti si naše srce..., te nam u svoj toj užurbanosti nisu stigli ni odgovoriti na mail.
  • BluePhone67
    3k
    Hehe, kolegu infinty tek ceka posao.. :grimace:

    Vodit evidenciju svega ovoga i radit zapisnike itd.. itd.. itd... itd..




    Itd...

    Itd....



    I tako do kraja godine.

    :monkey:
  • Eduardo
    16.8k
    te nam u svoj toj užurbanosti nisu stigli ni odgovoriti na mail.Cavalera

    Nažalost nisu jedini, ali i ovako je odlično.
  • 000
    941

    Zapiši ih, jbg... Znam da su ovi popušili potencijalno veliki posao.
    Da napišu da nemaju interes, ok. Nema problema.
  • Eduardo
    16.8k
    Zapiši ih, jbgCavalera

    Zapamti sam ih :smile:
  • BluePhone67
    3k
    Vazna obavijest !!

    Obavezno svi procitat !!!!!!!!

    Budite ljudi, a ne tovari.. Nemojte otvarat duple/troduple nickove i vise za nagradnu igru i igrat na sva 3 jer necete dobiti nista jer ste neposteni prema svima ostalima koji pokusavaju sa svojim znanjem, srecom i iskustvom doci do nagrade, a ne sa prljavim igrama i nepostivanjem pravila. Ovo je sada probna igra i upozorenje, kada krenemo ili ce biti automatski ban ili ce na kraju kada sve odigramo i kada sve prodje javno biti prikazan pred svima zasto nisi dobio nagradu.

    Lp,
    Zona Dinamo
  • markoli
    1.6k
    Ekipa, velike pohvale svima koji su ovo omogućili. Udaramo na svim frontovima i ovo je vrhunska stvar koja će ekipu "natjerati" da vise na forumu. :grin:
  • Infinity
    14.9k
    Covjek s vise profila pokusava pobjediti u nebitnom probnom kolu. Sta ce biti kasnije? :lol:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.