• indijanac
    41
    Dado je legenda.
    Mi smo ga učinili kapetanom i legendom a on se fino posrao po klubu i članovima, nimalo kapetanski. No njemu na dušu.

Ovaj drugi je plaćenik kojem je klub izlazio dva puta u susret i puštao ga da zaradi lovu, realno je ovaj klub više dao njemu nego on klubu. Jako sipa žuč po klubu i svemu oko kluba. Od trovanja po fejsu s lažnih računa do plakanja po portalima. Totalno je zaboravio koja je njegova uloga.

Treći je jedini ispao gospodin.
  • plavi67
    924
    može neko i na pm odg na pitanja:

zkj nema više organiziranog navijanja?
    kaj je nap dado točno?

moje mišljenje je da se olako zab kaj je futsal nama dao u najgorim trenucima grupe
  • NORTE
    19.9k
    Početkom 12.mjeseca futsal dinamo igra dvije domaće tekme, a tad nema Hnl-a pa će bit i navijanja.
  • indijanac
    41
    "kaj je nap dado točno? "

dio napisanog je kasnije povukao,no realno nije ni bitno.
    Imamo mehanizme i mogućnosti mijenjati uprave i sami graditi klub kako nam odgovara.

Nema potrebe da se sad po internetu nabacujemo nekim postovima, rekla - kazala pričama i ostalim glupostima na razini "Dinamovog insajdera" , "prave istine" i ostalih agencijskih gluposti.
  • BBB Sibenik
    6.1k
    Bivsi igrač Mihovil Prgomet novi igrač MNK Šibenik 1983
  • Zambatine škude
    3.6k
    U kupu (1/16 finala) igramo protiv Zagorja, bivšeg MNK Jesenje, vani.
  • Navijač Dinama
    10.5k

Prijenos današnje utakmice koju igramo protiv AFCU u Splitu.
  • De Oliveira
    1.7k
    Kakav bolesnik komentira...
  • Ivek3009
    59
    hahahah stvarno je lik blesav
  • Infinity
    19.6k
    Pa to je Dena. Naravno da nece biti ozbiljan.
  • De Oliveira
    1.7k
    Povlacim napisano za komentatora. Plakao sam od smijeha. Utakmica ludja od komentatora. Svaka cast deckima na borbi do zadnje sekunde.
  • Patak
    3.5k
    3:4 protiv Pule danas...
  • plavi67
    924

da, šteta. ekipa iz pule svaka čast, grizli ko da im zivot ovisi o tekmi. našima nemamo kaj zamjerit...trener po meni loš...da je bilo navijanja, pobijedili bi sigurno...šteta...bruka i za nas, pulezani se grcili i provocirali i još na kraju u našoj dvorani s par njihovih slavili i navijali...tužno sve u svemu. poraz na svim razinama.
  • Patak
    3.5k
    A sad slijede dvije utakmice - Novo vrijeme i Olmissum. Moglo bi biti grdo. S druge strane Šućur, Postružin i Perić su odlična pojačanja, možda samo treba vremena da se uigrani.
  • CISCO
    432
    A neš problema slavlja sa svojim juniorima i na drugom kraju sa svojom familijom.

Ako nam je to glavni problem...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube