• Zambatine škude
    3.6k
    Danas sezonu otvara nikad mlađi i nikad gladniji Dinamo.

U goste nam stiže Square koji nas je i izbacio prošle sezone, a sad su još doveli i Darija Marinovića. Bit će teško, treba svaki čovjek.

Zbog šugavog HT-a, streama neće biti.
  • Navijač Dinama
    10.5k
    2-2 završilo protiv Squarea.
  • BBBaranja
    4k
    Nakon burnog prijelaznog roka i raznih priča izgleda da grupa pomalo odustaje od futsala.
    Na Šalati najslabije izdanje ikada,danas nigdje nikoga..
  • deda
    40.9k
    Mislim da nije to, nego se ljudi lagano dijele prema preferencijama tj. stvarnim interesima.
  • Papastrumf
    19.2k

Nije bas da nije bilo nikoga. Dvorana je bila jako lijepo ispunjena, jedino sto nije bilo organiziranog navijanja.

Inace, utakmica mozda i najbolja koju sam uzivo gledao. Odlicne obje ekipe. Mi puno brzi i puno ozbiljniji nego prosle godine, ako mogu suditi na temelju ovoga.
  • blackbully
    4.6k
    Inace, utakmica mozda i najbolja koju sam uzivo gledao.Papastrumf

Kakav je Marinović? Znam da nije u prime timeu kao prije par sezona, ali pretpostavljam da je klasa.
  • SAS1987
    18.6k
    Nakon burnog prijelaznog roka i raznih priča izgleda da grupa pomalo odustaje od futsala.
    BBBaranja

Puno ljudi vjerovatno nema vremena da bi popratili i nogomet i futsal i kosarku pa idu samo na nogomet. Inflacija utakmica :smile:
  • BBBaranja
    4k

Nisam mislio na posjećenost nego na organizirano navijanje,krivo sam se izrazio.
    Mišljenja sam da će KK Dinamo imati veću podršku od futsala.
  • Zagabria
    360
    Nije se odustalo samo je na futsalu takva atmosfera došli su popit pivicu svi pogledat tekmu bez obveze navijanja cijelu utakmicu.
  • Cuki1986
    5
    Uz dužno poštovanje izuzecima kojih ima, čitajući komentare na zoni zadnjih nekoliko mjeseci shvatio sam koliko smo mi naivna i debilna nacija i da zapravo apsolutno zaslužujemo stanje u našoj državi.
  • Eduardo
    26.2k
    Zbog šugavog HT-a, streama neće biti.Zambatine škude

Što se sažetaka tiče kakvo je stanje po pitanju toga? Hoćemo ih imati priliku gdje pogledati?
  • superSantos
    3.1k
    BBBaranja

Nakon kakvih priča?

Dečko, dan prije te Šalate je bila Rijeka kući, a već 2-3 dana poslije Šalate Chelsea kući, a u noći s petka na subotu je bilo i nešto zbog čega nikom nije bilo do navijanja

Najplastičniji primjer stvaranja nekakvih teorija zavjera iz ničega pa se onda na tebe zakači još jedan takav i nerma kraja tome
  • Mr Blue
    4.2k
    Trenutno je i to čupavo, slično kao i sa sažecima HNL-a. Ali čak nije ni stvar samo sažetaka, već što za svoje potrebe ne smijemo koristiti nikakve snimke sa utakmice. No peglamo ih i nadamo se najboljem jer nam je bitno.
  • BBBaranja
    4k
    Ti nisi čuo da je hrpa ljudi protiv Đulvata jer se zahvalio legendama kluba?
  • CISCO
    432
    To su kurac, a ne legende kluba, da se tako izrazim.

I iza toga stojim.

Do sada sam šutio, ali više mi ne pada na pamet.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet