• db-izbjeglica
    12.6k
    Zašto psu ne bi bilo mjesto u vrtu?
    Pa psi su radne životinje nastale od životinje slične današnjem vuku. Stoljećima i stoljećima su živjeli vani, u prirodi, bili čuvari imovine, stoke, služili za lov, vuču saonica i slično. Ne zovu se pasmine bezveze ovčarima, goničima i slično...

    Psu je itekako mjesto u prirodi, pogotovo većim pasminama...zapravo, nema pretjerane razlike od držanja psa u stanu/kući i zatočenih životinja u zoološkim vrtovima. Najjača mi je ekipa koja priča da voli pse, a drži recimo sibirskog samojeda u stanu i onda ga dva puta dnevno izvede na zagrebački asfalt pri 35 stupnjeva celzijusevih.

    Ajme kako je sretan, ljubav moja, beba moja, dođi mami....Pobogu, taj pas ima razvijenu mimikriju jednako kao i polarni medvjed, koji vam je k...c :monkey:
  • db-izbjeglica
    12.6k
    ob6aq14gysyoeb7e.jpg

    Pocrkat ćemo svi u najgorim mukama!

    Dam se kladiti da paula osojnik ne zna izračunati obujam valjka, al zato maestralno predviđa klimu, jedan od najsloženijih procesa na zemlji.
  • NORTE
    9k
    Po mom mišljenju to je medij doslovno za ljude (vrlo) niske inteligencije.
    Mene recimo zaboli glava čim vidim nešto njihovo.
    Žutilo najodvratnije.
    Ne mogu vjerovati da naplaćuju svoj "sadržaj".
  • seljak86
    2.3k
    Ja koji ne znam izračunati ni površinu ravne crte:

    lp2bz33qnelyk20b.jpg
  • Efes Pilsen
    6.8k
    https://www.index.hr/mobile/vijesti/clanak/uznemirujuce-ovo-su-ozljede-zene-koju-je-pokusao-ubiti-suprug-uskoro-ce-na-slobodu/2397704.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_m

    Bolesno, jos se skriva ime smrada. Faca mu treba bit na svakom pakovanju mlijeka da se smradina ne moze ni okrenuti da ga se ne gleda kao ljudski otpad.
  • db-izbjeglica
    12.6k
    Mene fascinira kako žene završe s takvim likovima? Nemoguće je da netko naglo postane takav, mora imati povijest nasilnog ponašanja.
    Nedavno je lik u Novskoj ubio ženu, početkom 2000.-ih je bio u zatvoru zbog još jednog ubojstva.

    Prvo mi nije jasno kako se za ubojstvo može dobiti tako mala kazna. Drugo, kako se žena pristane udati za nekoga tko je općenito bio u zatvoru, a kamoli za jbnog ubojicu!? Pa nije to baš tako mala stvar koja se može sakriti pa da jednostavno ne znaš...

    Jbt kupujem televizor pa se raspitam po internetu o modelima koji me zanimaju. Kako netko završi u braku, zajedničkom životu sa nasilnikom i budalom? Male su šanse da netko kadra pretući ženu tokom prijašnjeg života nije imao hrpu ispada i ekscesa.
  • Jaro
    5.4k
    eto, u ovom slucaju nije odjednom. Govno je bio teolog, cak razmisljao o odlasku u svecenike... Ova ga nakon maltretiranja ostavila i onda stupa hr drzava i njene institucije na red:
    - CZSS dao 3 razlicite dijagnoze za lika
    - Nakon napada zena zove murju i ovi odgovore da oni ne dolaze z domove zdravlja(!) Gdje se napad dogodio
    - okolo je prati (s djecom) i jbg nije uhodjenje jer javna povrsina
    - u veljaci 2019 ovaj ju umlatio utezimanakon sto ju je strpao u gepek

    Nakon toga sudjenje i bla bla, ovoj CZSS naredjuje da pise pisma govnu u zatvor o stanju dijece da nju kazneno ne prijave. Dodatno dijele i njene nove adrese i otkrivaju njenu lokaciju (malo CZSS malo murja)...
    Najvjerojatniji scenarij - govno ce ju ubit nakon izlaska, njega ce rijesit ili murja ili ce se sam koknut, imat cemo 2-3 emisije Otvoreno, 145 clanaka na temu "radi li sustav", jelena Veljaca ce ponovo iskoristit svojih 5 min i onda ajmo ispocetka...
    A mi bi rjesavali zlostavljanje i nebrigu za zivotinje...

    P.S. leason learned - ako nekog trebas umlatit to odradit u domu zdravlja jer murja tam neide
  • db-izbjeglica
    12.6k
    uvijek postoje slučajevi gdje čovjek naglo skrene i postane debil.

    međutim, to nije baš tako čest slučaj, većinom su nasilnici i prije bili nasilnici, kreteni, idioti, kriminalci, itd... kako da sustav spriječi žene da se spetljaju s takvim likovima? mislim, ima pozamašan broj žena koje takvi likovi jednostavno napaljuju... čista samodestrukcija!

    802.jpg

    uopće nije upitno treba li zlostavljače drakonski kažnjavati, popraviti sustav, itd...
    al ono, mene čisto zanima kako se ženama ne upali nekakav red alert kod pojedinih likova.
    možda je jednostavno u pitanju ona stara o krpi i zakrpi...
  • og1986
    2.9k
    bio teolog, cak razmisljao o odlasku u svecenikeJaro

    Znači bilo je znakova. (Red flag)
  • Majki2111
    2.6k
    mene čisto zanima kako se ženama ne upali nekakav red alert kod pojedinih likova.db-izbjeglica
    To ti je isto kao i kod nas muških, bar mene. Evo izašo s curkom dva put, osjetim da mi nije po guštu, da mi nije odveč privlačna, priznam joj da sumnjam da ću se uspjet zaljubit u nju, i opet se i nakon tog čujemo... Bio je i znak da sam primjećivo druge zgodna odmah nakon prvog izlaska. Odmah ti je to znak da to nije to. A meni krivo i glupo pustit jer ko zna hoće ikad bit u životu takva situacija da sneka zainteresira čonovo. Čista psihologija. Sigurno i one imaju nešto slično.
  • Oluja
    3.6k
    Nedavno me je sin koji će uskoro imati 5 godina i još se ponekad upiša u gaće na spavanju pitao hoću li mu kupiti hajdukov dres da mu bude pidžama. Kad sam ga pitao zašto to želi odgovorio mi je da će na spavanju upišati hlačice, a kad upiša njih da će obući majicu na pimpek pa će onda i nju upišati.

    Ovo sam jednostavno morao podijeliti s vama, izuzetno sam ponosan.
  • db-izbjeglica
    12.6k
    Nedavno me je sin koji će uskoro imati 5 godina i još se ponekad upiša u gaće na spavanju pitao hoću li mu kupiti hajdukov dres da mu bude pidžama. Kad sam ga pitao zašto to želi odgovorio mi je da će na spavanju upišati hlačice, a kad upiša njih da će obući majicu na pimpek pa će onda i nju upišati.

    Ovo sam jednostavno morao podijeliti s vama, izuzetno sam ponosan.
    Oluja

    Ovo je blago!
    Mali će uspjeti u životu 100%
  • og1986
    2.9k
    Vidim naši se okupili na trgu u Beču, i piše da je tamo i još neki prosvjed. Zanima me pa kakav sad prosvjed.

    Kada ono oni prosvjeduju protiv režima u Iranu. Da mi je samo vidjeti tko dolazi na tako glupe prosvjede i što točno misle postići time ? Jel Austrija najbliži suradnik Irana ili kaj ?
    Evo kada nemaš nikakve zanimacija doma ili života.
  • Efes Pilsen
    6.8k
    prosli tjedan, tocno dan poslije, isti prosvjed u Dusseldorfu.. Ne znam sta je tocno poanta, prekid bilo kakvih veza s Iranom ili vojna intervencija?
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.