• Infinity
    15.2k
    Budemo li imali 7 bodova i budemo cetvrti ja mozda pocinim suicid na stadionuNino Bule

    Otkad se uveo ovaj sistem takmicenja, 32 ekipe, 8 grupa i knockout faza nakon grupe, tj. od sezone 2003/04, sa sedam bodova je ispalo svega pet ekipa. 19 sezona, 152 grupe. To je 3.29%.

    U toj prvoj sezoni ispale su dvije ekipe, Anderlecht i Dynamo Kiev koji je ranije nas izbacio u kvalifikacijama. U sezoni 2006/07 ispao je Kopenhagen. Cak 12 sezona tako nesto se nije ponovilo. 2018/19 ispao je CSKA, a godinu kasnije Zenit.

    Mi ako Salzburgu uzmemo 4 boda, postoji sest varijanti kako tablica moze izgledati nakon cetiri kola:

    1.
    Milan 10
    Dinamo 7
    Salzburg 3
    Chelsea 1

    2.
    Dinamo 7
    Chelsea 7
    Milan 4
    Salzburg 3

    3.
    Dinamo 7
    Milan 6
    Salzburg 3
    Chelsea 3

    4.
    Milan 7
    Dinamo 7
    Chelsea 4
    Salzburg 3

    5.
    Milan 8
    Dinamo 7
    Salzburg 3
    Chelsea 2

    6.
    Dinamo 7
    Milan 5
    Chelsea 5
    Salzburg 3


    Nama i kad gledamo mogucu borbu za trece mjesto, a i mogucu borbu za drugo mjesto, u oba slucaja najvise odgovara opcija broj jedan, a to je dupla pobjeda Milana.

    PS. Ako mi uzmemo 6 bodova kontra Salzburga, a Milan protiv Chelsea 4 ili 6, sigurno smo medju prva dva :cool:
  • marcio amoroso
    32.2k
    Ako mi uzmemo 6 bodova kontra Salzburga, a Milan protiv Chelsea 4 ili 6, sigurno smo drugi :cool:Infinity

    E nismo. Možemo biti i prvi :grin:
  • Infinity
    15.2k
    Popravio sam :rofl:
  • Dinamosaur
    956
    Ovaj Milan me nije ničim impresionirao. Imaju onog belog napred i to je to. Po svemu ostalome smo al pari ako ne i jaci.
    Doma bi im trebali uzeti barem bod..

    A Salzburg ce biti plaviji no ikad. Idemoooo
  • Efes Pilsen
    6.8k
    lako za plavi dio :grin: to nikad nije ni upitno. Pitanje je mozemo li mi izlazit iz njihovog presinga kako treba. To bi trebala bit utakmica veoma slicna dvomecu s Bodom s tim da su bikovi ipak jaca ekipa.
  • Nolifer
    6.6k
    Salzburg nam je pokazao, kako odigrati u Londonu bez straha i sa time nam sačuvao naše trenutno drugo mjesto.

    Ako dobimo taj Salzburg, sve je moguće. Pribojavam se Šimića i Sučića...
  • Ludovic IX
    5.3k
    neznam kak vama ali ja ne volim ova velika očekivanja od slijedećeg dvomeča. spominju se 4 boda, pa 6 bodova. lijepo je sanjati ali i 3 bi bilo puna šaka brade jer bi u utakmici protiv milana igrali za prolaz skupine ili barem za sigurno 3. mjesto.

    jesmo mi dobri ali s druge strane, vidi se razlika nas i milana što god mi željeli. mi moramo svaku utakmicu odigrati na 110% mogućnosti a protivnik mora biti max na 80% da bi mi imali šanse. Čak i austrijanci, nisu oni bezveze najveći talenti. oni sa 21 godinom igraju slobodnije neg naši sa 28-29 jer znaju da su jaki. mi to još nemamo u sebi.
  • Jurki
    8.5k
    Nema mjesta kuknjavi, treba se muski potuci s Austrijancima. Mi smo tu negdje s njima. Ali oni su u prednosti po tome jer oni sami sebi nabijaju tempo u ligi (koja je jaca od hnla) dok to mi ne radimo. Dal se moze iscupati 4 boda u dve tekme? Moze naravno.
    Kaj reci na jucerasnju tekmu nakon prospavane noci..moglo se vise da je bilo malo vise hrabrosti. Definitivno po prikazanoj igri u dve utakmice mozemo igrat i s najjacima.
    U ovoj grupi bu jos svega i svacega, al s 4 boda u dve tekme smo ziher treci. Da bi bili jos malo konkurentniji fali nam vise jacih utakmica. Bitno je da rastemo iz godine u godinu.
  • Efes Pilsen
    6.8k
    znaju, ali su i selektirani na osnovu fizickih i tehnickih kapaciteta. Mentalitet koji je usadila korporacija RB je jebena stvar. Igraju bez pritiska jer glavna stvar nije rezultat nego promocija mladih igraca i RB duha tj. brenda. Nemam velikih ocekivanja, neka me iznenade..
  • Efes Pilsen
    6.8k
    a sta znaci hrabrost sinoc? Cacic izvede Mohu i stavi ofanzivnijeg Spikica, jel to nije hrabro? Je, ali su nam odmah i pokazali sta ce znacit ta nasa hrabrost.
    Sinoc je u prvom redu nedostajalo malo srece da se ne napravi onako glup penal. Mi protiv takvih ekipa moramo drzat prvu nulu sto dulje da bi ih doveli pod pritisak, nervozu, neforsirane pogreske i onda brzom tranzicijom dolazit u prilike za nesto vise.
    Ono sto mora bit puno bolje su PREKIDI. Ne smije se dogadat da sve tako olako bacamo u bunar.
  • marcio amoroso
    32.2k
    Moramo biti realni i shvatiti da je Milan level iznad nas, a Chelsea dva levela. Da dobiješ takve protivnike moraš odigrati perfektnu utakmicu. Dinamo sinoć nije odigrao defanzivno perfektnu utakmicu i to je sva matematika.

    Chelsea smo imali doma i odigrali perfektnu utakmicu.

    Mišljenja sam da je i Salzburg mrvu iznad nas, ali da mi sa podrškom navijača posebno kući sigurno možemo do pobjede.
  • thomas22
    256
    Unatoč mladoj ekipi meni je salzburg u grupi ostavil najbolji dojam
  • Jurki
    8.5k
    hrabrost u kontekstu same igre. Dojma sam da smo usli s prevelikim respektom prema Milanu. Bas kak je neko napisal..osjecaj je isti kao nakon prve tekme protiv Tottenhama. Izgubili smo zasluzeno, a mogli smo izvuci vise. Događaju nam se iste stvari kao u EL prije 5-6 godina. Ako budemo redovito igrali ligu prvaka dosli bumo na tu razinu da budemo kompetitivni u ligi prvaka a ne da igramo na kontre. Jedino kaj me zasmetalo jucer je hrpa izgubljenih lopti bezveze.

    Edit: vrijeme je za pobjedu u gostima nakon 24 godine.
  • blackbully
    4.4k
    Koliko sam uspio naći na stranicama Salzburga oni su rasprodali sve pakete za Ligu prvaka i nema pojedinačnih ulaznica.
    Na stranici Viagogo, inače "Njuškalo" ulaznica, ima ih oko 800 u preprodaji, a najjeftinija je oko 900 kuna i idu do 1500 kuna.
    Tako da ili stajanje u redu od ponoći ili dati 900 kuna već danas da si siguran za tekmu.
    Dovoljno je da nas stotinjak uzima po 15 ulaznica (što je vrlo izgledno) i gotov je gostujući sektor.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.