• Ludovic IX
    5.1k
    kupljen da bi se preprodao Kizi i onda on sjebe i mi ostanemo zaglavljeni s njim.
  • Infinity
    15.1k
    Pa taj Beli u Sheriff ide iz kluba koji je vjerojatno poznatiji od svih klubova iz kojih su oni doveli pojacanja za prethodnu sezonu. Kao da je ta njihova ekipa u startu imala reputaciju neke masine pa da sad Beli djeluje kao igrac na kojeg su spali.

    Beli je meni sasvim OK igrac za rotaciju u Dinamu, u Gorici i slicnim klubovima moze dominirati. Mislim da ce i u tom Sheriffu biti top igrac. Vidjet cemo tu njihovu ekipu kroz dvije, tri godine gdje je zavrsila i kako su prosli u jacim klubovima.
  • marcio amoroso
    31.8k

    Pa vidiš li gdje završavaju njihovi najbolji igrači.
    Castaneda na Tajlandu
    Thill u Hansi Rostock
    Kolovos u Kocaelispor
    Arboleda u Al Ain

    Doslovno niti jedan igrač nije završio u nekom dobrom klubu.
  • Zagi
    4.7k
    Onaj Traore koji nas je uništavao po desnom krilu je zavšio u Fradiju za 2m eura.
    Tu smo mogli/trebali uletit.
  • Neki tip
    18.8k
    Čovjek bi očekivao, imajući sve ovo gore na umu gdje su im igrači završili u usporedbi s rezultatima koje su postigli, da će barem trener negdje naprijed.. jer netko je morao te očito ne baš sjajne igrače dovesti do sezone kakvu su odigrali.

    Ali ne, Vernydub je trener Kryvbasa, u 2. ligi Ukrajine. :yikes:

    Doduše, čini mi se da sam čitao negdje ranije da se zapravo pridružio obrani zemlje, nije bilo neočekivano da Ukrajinac ode iz Tiraspola.
    Ova info o Kryvbasu je doslovno otprije 3 dana.
  • marcio amoroso
    31.8k
    Doduše, čini mi se da sam čitao negdje ranije da se zapravo pridružio obrani zemlje, nije bilo neočekivano da Ukrajinac ode iz Tiraspola.
    Ova info o Kryvbasu je doslovno otprije 3 dana.
    Neki tip sa Zapada

    Ma je. Čovjek je odmah na početku rata išao da brani Ukrajinu. Respekt!!

    A što se tiče momčadi jednostavno im se sve potrefilo. Igrali su dobar nogomet i svaka im čast. I nas su apsolutno zasluženo izbacili.
  • Keyser Soze
    8k
    Stefan Milić u Bravo.
  • deda
    27.3k
    MLADA NADA
    FRAN TOMEK PRODULJIO UGOVOR S PLAVIMA
    Daroviti Dinamov vezni igrač, donedavni kapetan juniora i član druge momčadi plavih Fran Tomek upravo će ove subote, 25. lipnja, proslaviti 20. rođendan, a svoje će tinejdžerske dane ispratiti produljenjem profesionalnog ugovora s hrvatskim prvakom.

    Tomek je daroviti vezist kojem treneri, ovisno o potrebi, bez zadrške daju povjerenje i u ulozi defenzivnog veznog, ali i na mjestu „osmice“ otvarajući mu mogućnost i kreacije akcija. Bio je kapetan juniora, a u seniorskom je nogometu osvanuo na ljeto 2020. godine zaigravši za Dinamo II u Drugoj HNL.

    Samo pet dana nakon seniorske premijere nastupio je i protiv Benfice u četvrtfinalu UEFA Lige prvaka mladih... Rođen je 25. lipnja 2002. u Zagrebu, ali djetinjstvo je proveo u Zaboku. U Dinamu je od svoje 10. godine i prošao je sve maksimirske uzraste. Prve je nogometne korake, još kao dječak, načinio u Mladosti iz Zaboka, ubrzo osvanuo u podmlatku Intera iz Zaprešića pa kao 10-godišnjak zaigrao za Dinamove limače.

    U najranijim je danima čak igrao i napadača, ali to je bilo još u doba „dječačkih snova“. U međuvremenu se profilirao u sjajnoga mladog vezista, kao pokretač igre, razigravač... Gotovo podjednako ordinira i u ofenzivnom dijelu veznoga reda, ali i kao korektor. Primjerice, u juniorima je, u ulozi kapetana, igrao povučeno čime je korigirao prednji red i osiguravao stabilnost, dok je u seniorskoj konkurenciji imao nešto više slobode prema naprijed.

    Ostaju, primjerice, u sjećanju nedavne sjajne izvedbe protiv novoga prvoligaša Varaždina. Tomek je u jesenskom dvoboju bio asistent Bartolu Barišiću za bod u gostima, 1:1, a blistao je i svih 90 minuta i u proljetnoj maksimirskoj pobjedi s 1:0.

    Za prvu je momčad plavih debitirao početkom studenoga prošle godine u prijateljskoj utakmici u Nedeljancu gdje je već u 8. minuti i zatresao mrežu. Asistirao mu je Marko Tolić, a Dinamo u nastavku slavio sa 7:0. Nedavno je zaigrao i u humanitarnom dvoboju protiv Dynama iz Kijeva, 2:2.

    Čestitamo na produljenju ugovora!

    Ne spominju ništa vjerojatnu posudbu u Goricu. :smile:
  • maddaddam
    2.9k
    Bravo za Bravo.maddaddam

    l6ztil1jxy0qrwpx.jpeg
  • SAS1987
    13.2k
    Još Krkija i tri, cetiri igraca u Bravo pa idemo po duplu krunu u Sloveniji :cool:
  • deda
    27.3k
    Dakle, jesi riješio rebus? Ja sam zasad prokljuvio da će netko iz Dinama u Wolfsburg. Ako se moram kladit dao bi pare na Ivanušeca.
  • Krizy
    34.9k
    Hmm, možda Ivanušec u Wolfsburg za nekih 12 milijuna.
  • deda
    27.3k
    Eto Krizy i ja isto kontamo :up:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.