• xavier
    11k
    insajderNino Bule

    Znači da je taj informiran kao i svi naši "insajderi" :cool:
  • Nino Bule
    10.7k

    I tu su gori po tom pitanju od nas, imaju 100 facebook i instagram insajdera koji samo rade nove profile kad se provale i sve ih puse, ja mislim da jos ima magaraca dolje koji misle da perisic dolazi ovo ljeto.
  • marcio amoroso
    31.4k
    Meni je Sahiti odličan igrač j može samo napredovati. Ako ga hsv dobija za 3 milijuna to je krađa.
  • Neki tip
    18.3k
    Dobija ga i za manje, a ne za 3.. pa ak je za 3 krađa, onda će ovo biti oružana pljačka
  • NORTE
    8.4k
    Za južnjake je i 1.5m ogromna lova, a pogotovo kod ovakvih nerazvikanih neatraktivnih igrača radilica.
  • Navijač Dinama
    6.8k
    Ti tovari baš znaju precjenit svoje igrače i to nenormalno, od Bašića,Balića, Sven Sušića, drpljavog Tudora, sad Biuka Ljubičića i brojnih drugih.

    Pa ako taj Sahiti sa obzirom na statistiku i sve vrijedi 3-5 miliona(po njima), onda na primjer jedan Prince Ampmen iz Rijeke sa boljom statistikom i vrlinama rijedi 4-5 minimalno, o Marinu a tek Oršiću da ne pričamo.

    Biuk može biti nekom oke talent i igrac, a može biti i mačak u vreći. Talijani, pogotovo Atlanta, klub koji nije po lovi rang Juventusa, Napolia pa i Milanskih i Rimskih timova, prvi neće iskesirat 10 miliona, za 100% neprovjerenog igrača koji čak nije ni standardan ni u svojem timu, a dolazi iz kluba podosta lošijeg od njihovog.

    A za Sahitia telića ako dobiju 2M€ mogu se nabit nogom u dupe.
  • marcio amoroso
    31.4k
    Dobija ga i za manje, a ne za 3..Neki tip sa Zapada

    Ozbiljno? Onda je to stvarno baš malo i vjerojatno ima neku klauzulu ili tako nešto.
  • Mlađi referent
    9.6k
    Ozbiljno? Onda je to stvarno baš malo i vjerojatno ima neku klauzulu ili tako nešto.marcio amoroso

    1.5 mil € je priča navodno
  • Jurki
    7.4k
    Ljudi ajmo realni biti. Sahiti je slicno ko nas Menalo..S tim da bu Menalo mozda napravio bolji transfer. Moramo uzeti u obzir da taj Sahiti nije debitiral za Kosovsku repku. Alo u repku Kosova nije upal..
  • Mlađi referent
    9.6k
    Debitirao je nakon ove sezone
  • Jurki
    7.4k
    Njihova zaluđenost potpomognuta narkoticima je brutalna. Ok to nisam znal da je debitiral za repku.. jbg ne pratim bas svakog panja u stopu detaljno.. al cinjenica je da se bu hsv bas usrecio s njim.
  • deda
    26.3k
    Ima Sahiti dribling, ali mu je odluka još nerazvijena. Teško mi odrediti njegov plafon. Može biti 10, a može 2 milje u perspektivi.
  • Jaro
    5.1k
    od onog sto sam gledao u Hajduku proslu sezonu, jedini kaj nekaj vrijedio a da nije Livaja, Krovinovic u toj momcadi....
  • deda
    26.3k
    Utvaram si da sam racionalan kako kod procjene naših tako i njihovih igrača. U tom kontekstu po meni Sahiti vrijedi u rasponu od 1,5 do 3 mil. Eura. S obzirom da se spominje HSV, a kad se pogleda njihove mogućnosti, rezultate, transfere zadnje tri godine, probleme s kojima se suočavaju zaključujem da to i je nekakav budžet koji bi oni mogli pripremiti za Sahitija. Sve ispod bi bilo smiješno za tovare, a iznad opaki rizik za HSV.
  • Fanboy
    2.1k
    Pa transferima stječeš povjerenje...Recimo,Leipzig je zadovoljan jako sa Gvardiolom i ima povjerenje u kvalitetu Šutala( ovdje je netko spomenuo zainteresiranost)...
    Hsv je očigledno zadovoljan Vuškovićem koji je tamo prvotimac, mogao bi jednog dana otići za daleko veći iznos i spreman je dati veću cifru baš iz tog povjerenja za dovođenje novog igrača istog kluba...
    Mi svi na sličan način kupujemo, kad otkrijemo dućan, pekaru ili što već dajemo i za drugi proizvod veću cijenu radi kvalitete prethodnog, sve dok se ne opečemo.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.