• marcio amoroso
    31.4k
    Mislim da prodaja Ivanušeca ili Petkovića
    ne ovisi o kvalifikacijama.
    Također mislim da ovi koji će biti prekobrojni nemaju ništa sa kvalifikacijama. Livaković, Šutalo i vjerojatno Orša će se zamoliti da ostanu do kraja kvalifikacija.
  • NitkoBitan
    10.6k
    Livaković, Šutalo i vjerojatno Orša će se zamoliti da ostanu do kraja kvalifikacija.marcio amoroso

    Kvalifikacije zavrsavaju krajem 8. mjeseca, nakon toga jos otprilike 3 mjeseca HNLa pa SP. Ukoliko udemo u LP zar nije bolje da se momci jos malo dokazu na europskoj sceni (i tak si podignu cijenu), da skupe minutazu u HNLu prije SPa (koju sigurno ne bi imali u novom klubu), da pomognu Dinamu da bude konkurentan...
  • Infinity
    14.9k
    Pa ako udjemo u LP trebalo bi biti manje prodaja nego ako ne udjemo. LP nosi 20tak milijuna vise, a to su nam dva igraca koja bi morala otici da pokrijemo taj 'gubitak'.
  • NitkoBitan
    10.6k
    Jesam li si ja nesto umislio ili smo mi prije znali prodavati igrace uz uvjet da ostanu kod nas (na posudbi) tipa do kraja sezone/polusezone? To ne bi bilo lose pogotovo ako udemo u LP, prodamo stozernog igraca a on skuplja minutazu u HNLu prije SPa i pomaze Dinamu u Europi (aBd LP).
  • xavier
    11k
    Jesam li si ja nesto umislio ili smo mi prije znali prodavati igrace uz uvjet da ostanu kod nas tipa do kraja sezone/polusezone? To ne bi bilo lose pogotovo ako udemo u LP, prodamo stozernog igraca a on skuplja minutazu u HNLu prije SPa i pomaze Dinamu u Europi (aBd LP).NitkoBitan

    Tako možeš prodati samo dosta mladog igrača. Zašto bi netko kupio igrača od recimo 25-26 godina i ostavio ga u starom klubu? Nema baš logike.
  • LovroZG
    1.3k
    Jesam li si ja nesto umislio ili smo mi prije znali prodavati igrace uz uvjet da ostanu kod nas (na posudbi) tipa do kraja sezone/polusezone? To ne bi bilo lose pogotovo ako udemo u LP, prodamo stozernog igraca a on skuplja minutazu u HNLu prije SPa i pomaze Dinamu u Europi (aBd LP).NitkoBitan

    Ovak na prvu mi sam Gvardiol pada na pamet. Obično je praksa bila da prodamo igrača na samom kraju prijelaznog roka nakon šta odradi kvale za LP i dovedemo sumnjivu zamjenu za njega.
  • Keyser Soze
    7.8k
    Šaranić predstavljen u Bravu
  • maddaddam
    2.9k
    Bravo za Bravo.
  • De Oliveira
    821
    O kakvom odlasku Sutala vi pisete? Pa nije ovo vise onaj Dinamo koji je prodavao igrace na prvu. Takodjer vjerujem u Orsicev ostanak. Po meni ide vrlo vjerojatno Livakovic, a malo vjerojatno Ivanusec. Mislim da cemo se zahvaliti Pericu, Gojaku, Menalu, Bulatu, Franjicu i Andricu (mozda Bulat i Peric na posudbu) i uci u sezonu sa rosterom: Nevistic, Zagorac, neki mladi vratar - Ristovski, Moharami - Bockaj, Stefulj - J. Sutalo, B. Sutalo, Teophile, Lauritsen - Emreli, Spikic - Ademi, Ljubicic, Misic, Baturina, Ivanusec, Tolic - Orsic, Marin - Drmic, Petkovic, neki mladi napadac. Idemo po proljece u LP.
  • Eduardo
    16.9k
    s druge strane o kakvom odlasku Franjića i Bulata ti pišeš? Po čemu si to zaključio?
  • Krizy
    33.6k
    Zašto bi se zahvalili Bulatu i Franjiću?
    Franjić pokrije 3 pozicije, jako bitno za ovu sezonu jer je kalendar zgusnut a i potencijalno dobra prodaja u budućnosti (što vrijedi i za Bulata).
  • Nino Bule
    10.7k
    Sad nakon saranica, treba naci klub barisicu, duvnjaku, rukavini i katinicu, ostali klinci mogu ostat s krznarom
  • De Oliveira
    821
    to bih ja napravio, jer nam ne treba 15 veznjaka, a drugi igraci su bolji.
  • De Oliveira
    821
    drugi iz kadra su bolji veznjaci, a Franjic na beku je horor.
  • Mr Anderson
    4.9k
    Samo onaj tko je lud bi se zahvalio Franjiću i Bulatu.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.