• Infinity
    15.1k
    Nisam siguran koliko HSV zeli nazad. Stalno su u vrhu i na kraju posustanu. Navodno nemaju love, al navodno ju nema ni Schalke pa na kraju trener popusi otkaz zbog losijeg niza i osvojise cvajtu.
  • Jaro
    5.3k
    cini se da se ipak iscupali
  • Bosna86
    11.5k
    Vratio se sa utakmice… Gledati nogomet u Bosni je mazohizam, ali sve ostalo podsjeća na neka vremena kojih nisam bio dio… Inače utakmica je proglašena visokog rizika, a pretres se izvodio pogledom… Redarima se bas i nije dalo… Obje strane su unijele valjda sve osim bombi… Netko tko bas voli vise ono oko nogometa nego sam nogomet, ovo je bas nešto sto treba odraditi
  • deda
    27.3k
    Jel ovo prvi put u povijesti modernog BiH nogometa da niti jedan klub iz Sarajeva ne ide u Europu?
  • Infinity
    15.1k
    Nije. Bila je ona jedna sezona kada su igrali Zrinjski, Siroki i Zepce. Zanimljiv sastav za sve teoreticare o nacionalnom kljucu :rofl:

    Mozda je bila jos neka sezona, al za ovu sam siguran.
  • Captain America
    13.1k
    Borussia otpustila Rosea
  • NORTE
    8.9k
    ovo prvi put u povijesti modernog BiH nogometa da niti jedan klub iz Sarajeva ne ide u Europu?deda
    Službeno više ni nemaju šanse za Europu?
  • Mali dioničar
    13.9k
    everton gubi 0:2 od kristalne palače....bilo bi divno da se jednom od najbesmislenijih klubova na svijetudb-izbjeglica

    Zakaj bi Everton bio besmislen?
  • bbb medimurje
    2.9k

    Zato jer su uvijek tu negdje, puno ulazu, nit smrde nit mirise
    Mogu svakoga dobiti a mogu i od svakoga izgubiti
  • Boogieman
    307
    Igrom u zadnje vrijeme da, ali po svim drugim parametrima (tradicija lokalnog kluba, navijači, veliki povijesni uspjesi) su kultni klub. Nemrem vjerovat da sam ovo ovdje pročitao.
  • Mali dioničar
    13.9k
    Zato jer su uvijek tu negdje, puno ulazu, nit smrde nit mirise
    Mogu svakoga dobiti a mogu i od svakoga izgubiti
    bbb medimurje

    …i zato su besmislen klub…jer mogu svakog dobiti i od svakog izgubiti…

    Inače je najbolja stvar na nogometnoj utakmici da znaš rezultat prije nego je počela, a u bilo kojem natjecanju kad znaš pobjednika prije nego je natjecanje uopće krenulo… :clap:
  • db-izbjeglica
    12.5k
    Besmisleni je kolokvijalni izraz, a po meni su takvi jer već cijelu vječnost nisu ništa osvojili, a stalno imaju famu nekakvog bitnog kluba...wigan ima friškiji trofej od njih. Mene tradicija i slične spike ne zanimaju ni 2%, više bi volio da mi klub upada/ispada iz lige nego da nastupa bez ikakvih uspjeha i tabori u sredini tablice trošeći značajnu lovu. Ovo što im se događalo protekle sezone je u mojim očima napredak u odnosu na prosječno 9. mjesto.
  • Jaro
    5.3k
    "besmislen" u smilsu da se vec godinama ne bire ni za sto. Englseski Slaven Belupo, u sredini uvijek, nit mogu doke nit gore... obicno nitko za njih ni ne lita nakon pola utakmica u sezoni.
    Evo, ova borba za opstanak im je prva uzbudljiva sezona u zadnjih 20 godina...
  • xavier
    11.1k
    Znam da generalno vlada takvo mišljenje o Evertonu, ali treba uzeti u obzir da je naša perspektiva ipak malo drugačija. Kod nas ti ne treba puno za poslužiti momčad i ući u borbu za vrh i istina je da taj nedostatak ambicioznosti kod Slavena iritantan. No u Engleskoj je ipak malo drugačija priča i nije da Everton ne ulaže, dapače, troše oni novca itekako. Samo što tamo imaš imaš 5-6 klubova koji su jednostavno puno viša razina.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.