• BBB Mataa998
    1.3k
    Ako Kopic posalje na teren istih 11 kao protiv Lokomotive u istoj formaciji i sustavu onda neka se prestane vise baviti trenerskim poslom. U ovoj utakmici se nema sto izgubiti,daj malog Baturinu,daj Petka na klupu ili tribinu jer mi je vise glupo slusati izgovore ako ih itko moze pobjedit sam to je Petkovic i takve stvari.Nek ih pobjedi al doma uz Fifu i Ps5,a oni koji hoce i zele neka isto pokusaju na terenu.
  • Woot
    101
    Previse mi pljujemo po Petku. Ovdje sad nije odigrao svoju poziciju koju zbog fizickih predispozicija ni ne moze odigrat kak treba. Tako i s Franjicem isto. Nije on za poluspicu i to je to, trener je kriv, ne on
  • Neki tip
    19.4k
    Probao sam to zazivanje Tolića propitati nekim argumentima pa onda ignorirati pa se sprdati i zajebavati na tu temu pa opet ignorirati.

    Ne pomaže mi, lik iskače ko onaj patuljak u filmu Amelie ako je tko gledao (gledali su uglavnom oni koji su tamo negdje početkom 2000ih bili u nekakvoj vezi pa su natjerani/nagovoreni, ali zapravo - ok je film).

    Stoga ajmo zatvoriti krug..

    Dakle, misli li netko doista da je Tolić par mjeseci prije navršenja 26 godina još uvijek neotkriveni dragulj i talent? Misli li netko da je posve slučajno iz Lokomotive do svoje 23. godine išao po posudbama i da je u Lokomotivi, zapravo, odigrao jednu poštenu sezonu prije dolaska u Dinamo?

    Misli li netko da je slučajno u drugom planu kod svih trenera koji su ga trenirali?

    Znaju li ovi iščuđavači iz "zašto ne igra Tolić?" brigade da je čovjek odigrao za Loksu 37 utakmica ukupno i da je u tih 37 utakmica skupio 2144 minute? Jednostavnom matematičkom operacijom dijeljenja minuta na utakmice dolazimo do informacije da je prosječno imao, u Lokomotivi (!), 58 minuta po utakmici..

    Da, zabio je momak u tih 37 tekmi 14 golova i imao 5 asistencija što su lijepe brojke (pa potpisao je ugovor s Dinamom), ali potpuno mi je neshvatljivo zašto je tako neprihvatljiva pomisao da Tolić naprosto svojim pristupom na treninzima ili obveznom igrom u utakmicama - ne zaslužuje igrati u 11? Kod prvog, drugog, trećeg, petog trenera..

    Da, simpatičan je. Dinamovac je. Ima i finu tehniku. Ali jebemu, znam takvih stvarno dosta.. I bome, mogu vam reći, nemaju svi simpatični dinamovci fine tehnike ugovor s Dinamom. Niti nastupe u 47 tekmi za Dinamo niti 1212 minuta igre što je cca 26 minuta po utakmici.

    Možda svaki trener rovari sam protiv sebe i ne želi da mu Tolić donosi silne golove i pobjede. Možda ga svi namjerno šikaniraju jer se zove Marko. A možda, samo možda (dajte priliku tom možda), Marko Tolić igra taman koliko zaslužuje.
  • Mališan
    1.7k
    tole najveci problem· defanzivni dio i dok ne popravi taj dio ipak nije igrac za klub poput dinamabbb medimurje

    petkovic igra trenutno na njegovoj poziciji pa ne postoji u defanzivi na terenu
  • Neki tip
    19.4k
    petkovic igra trenutno na njegovoj poziciji pa ne postoji u defanzivi na terenuMališan

    Da, i zato ni on trenutno nije igrač razine koja je Dinamu potrebna. Petko je, kad mu se ne igra, igrač manje.
  • Mališan
    1.7k
    Nije nijedan, ali u odsustvu Ivanušeca i nakon xy očajnih Petkovićevih partija na ceneru ja bi dao šansu u ovim uvjetima Toliću prije nego Petku
  • Eduardo
    17.6k
    Previse mi pljujemo po Petku. Ovdje sad nije odigrao svoju poziciju koju zbog fizickih predispozicija ni ne moze odigrat kak treba.Woot

    A koju to može onda? Klasični napadač nije. Krilo nije. Ako nije desetka što je onda? U tom slučaju je višak. Svako malo bi mu se trebalo podilaziti s nekakvim ustupcima na uštrub drugih da bi on pronašao svoju idealnu poziciju na terenu... Stari moj pa nisi ti Messi.

    Petković je bijeli Sammir. Kad hoće hoće kad neće, neće i možeš se ti na trepavice postaviti. Dugo prema nekom igraču istovremeno nisam gajio tolike simpatije i antipatije. Godinama se vučeš i propadaš po Italiji, dvije godine ne zabiješ gol i unatoč tome dobiješ šansu u Dinamu i to jednoj od najboljih generacija kluba u zadnjih o-ho-ho vremena.

    Svojim igrama zaslužiš i postaneš prvi napadač reprezentacije, Barcelona pokaže zanimanje za tebe i umjesto da još više zapneš jer si u kratkom vremenu pokazao da si igračina ti se potpuno zapustiš i postaneš problem i predmet ruganja. Neshvatljivo.
  • jp23
    2.2k
    Uzeo je broj 10 nakon odlaska Majera i odlučio da je to njegov stil igre, da ne mora biti u šesnaestercu kao pravi napadač da se može vratit na centar i dalje od tamo. Počela se vući priča da je on ofenzivni vezni. Eo par utakmica kad je igrao na toj istoj poziciji, vidi se da nije ni to.

    Ovakve gluposti su mu dopustili Krznar pa čak i Kopić. Dulje vrijeme se već vuče po terenu kao da čeka smrt. Pokušava finte kad finte ne treba radit i time zariba momčad. Pokloni lopte i onda nema želje ići nazad i barem pokušat ispravit svoju grešku.

    Ne bih rekao da previše pljujemo po njemu, rekao bih da je trenutno kritika zaslužena, jer to nije isti Petković pod Bjelicom ili pod daltonom mlađim. Velika odgovornost tu svakako pada i na trenere, koji mu dopuštaju takva sranja umjesto da stegnu remen i kažu više nećemo tako, sad je vrijeme da pokažeš želiš li biti tu ili ne.
  • Woot
    101

    Po meni, on se treba pozicionirati kao klasicni napadac, po sesnaestercu samo sto ne trazi gol nego di ce kome podvalit loptu.
    Orsic - Petkovic
    Ivanusec/Tolic
    Bockaj-Ademi/Bulat-Gojak-Rile
    Sutalo - Ras - Teo/Dilaver

    Ja bi to ovako nekako poslozio, spomenuo sam tu i ozljedene igrace (jedino bi u obrani Peric uzeo mjesto lijevog stopera, Sutalo srednjeg i Ras ili Teo lijevog)
  • bbb medimurje
    2.9k
    Po profilu igraca, konstituciji, mogucnoscu igre s puno duela, odlaganje lopte za suigrače ja petka iskljucivo i jedino vidim ko spic igraca. Amen!
    Najbole predstave je pruzao ko spic igrac
    Ove sve z destetkom je meni jednom rijeci - sranje!
  • Mališan
    1.7k
    Petko je Petko, nacrtao njega trener na ploči kao špicu ili na ceneru skroz je nebitno jer njegov radijus kretanja će biti isti. On će se uvijek izvlačiti po loptu i neće igrati obranu. Samo je pitanje onda oćeš uz njega staviti još jednog klasičnog napadača ala Andrić koji će fiksirati stopere ili ne. Tak da te rasprave desetka, špica, sve je to isti kurac. On će igrat svoju lijenu igru ko da je na terminu i upitno je samo oće uspijet otrest tih nekoliko duela i proigrat nekog petom pa će dan nakon bit španerčina i boem ili će igrat privatnu tekmu pa će nekoliko puta lijeno zacarinit loptu, izgubit ju i šetat se nazad.

    Nije pitanje pozicije, desetke, špice, forme, horoskopa. Pitanje je njegove opće bolikurčine i otpora na promjene u svojoj igri
  • Crusades1986
    9.8k
    "Što se tiče izostanaka, neće sigurno biti Perića, Ivanušeca, Ademija, Lauritsena i Andrića"

    Znači otpali i Ras i Andrić...
  • marcio amoroso
    32.5k
    Livaković
    Zagorac
    Theo
    Dilaver
    Šutalo
    Franjić
    Ristovski
    Moha
    Bočkaj
    Štefulj
    Mišić
    Gojak
    Bulat
    Baturina
    Tolić
    Menalo
    Špikić
    Emreli
    Jurić
    Petko
    Orša

    I dalje imamo i više nego dovoljno igrača. Izostanak Ademija i Ivanušeca baš boli, ali je ujedno šansa za druge. Idemo hrabro i na glavu :strong:
  • Navijač Dinama
    7.4k
    Po meni postava bi mogla biti:
    Livi-Franjić,Teo,Šutalo-Ristovski, Bočkaj-Gojak,Mišić-Petko-Jurić i Oršić.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.