• marcio amoroso
    47.6k
    U pravu si Ali, ali moraš znati da ovakve pobjede daju krila. Osijek sada leti i siguran sam da će Istru pojesti u sljedećem kolu, a ta Istra je bila potencijalno težak protivnik.

Nisu do pobjede došli lagano, ali će im baš puno značiti.
  • Blue 67
    216
    Samo budala na temelju ove opće tovarske propagande moze podcijenit Osijek i rec da su u ista manjoj borbi za titulu od matuna,a ja sam uvjeren da će lege to i dokazati sa 2. mjestom na kraju sezone. Pa će im od stoputa prežvakanih i prenapuhanih priča ostati jedna velika svježa fritula. Pa opet dogodine #ovasezonajenasa.#sadilinikad#vrimeje i tako u nedogled jer žive vječno,al u nekom euforičnom snu.
  • NB86
    17.4k
    Osijek je rijeku sveo na 0 priliku, momcad koja daleko najvise puca inace, slicno su napravili i hajduku koji je tad bio ofanzivno jak i samo je sreca i sudac spasio hajduk i na gv-u i na poljudu. Osijek igra odlicno, pogotovo derbije i daleko najmanji pritisak imaju, bit ce oni tu u igri za titulu sigurno jos neko vrijeme
  • Nousername
    832
    Nikad ne potcjenjuj Bjelicu.To su naucili svi velikani koje je Dinamo dobio u njegovo vrijeme.
  • bbb medimurje
    4.8k
    Lovric sutra potpisuje za Osijek
    Malo manje od 2 milje + ndockyt
    Top posao osijeka
    Po meni oni isto nemaju nikaj losiji roster od hajduka
  • NB86
    17.4k
    Docekali dobar trenutak di ni gorica vise ne smije riskirat s cekanjem, a ni lovric vise nema strpljenja vjerovatno. Kad se sjetim da smo mi atiemwena platili preko 2 mil eura muka mi dođe
  • Woot
    101

Fucak je igrac od poteza, nema udarac a bogami nije ni brz
  • NB86
    17.4k

Meni je i protiv slavena i hd-a izgledao brz, gurne loptu i na snagu i brzinu prođe pretrci beka vise puta, ima dobar i ubac, nevjerovatno mi je da je igrao 2. Hnl do jucer bas se cini pravi pogodak. Npr. jednoj gorici ko zamjena za lovrica bi bio savrsen i kostao je 100k eura.
  • Infinity
    20.7k
    Tesko bi itko dao dva milijuna ili vise za Lovrica. Bojao sam se da smo samo mi toliko ludi. Dobili su u Gorici finu lovu i po meni jako dobrog igraca za svoj roster. Tesko da su mogli ista vise izvuci tu.

Lovric u Osijeku moze biti dobar, mada meni nije jasan taj transfer. Imali su Bohara tu da im igra, pa im sad tu igra Fucak i evo jos i Lovric. Eventualno da im Bohar ostane desno, a Fucak na klupu.
  • Woot
    101

Ja sam bas sad protiv Rijeke gledao (prije sam Osijek samo sazetke), i gledam ga, doslovno vuce kontru, vuce se tamo i onda nekakav jadan sut, boze sacuvaj. Cini mi se dobar igrac za ovako probijanje obrane, ali Osijeku vise treba igrac za tranziciju. Moguce da sam u krivu, da nisam vidio utakmice ranije, ali ovo je moj dojam
  • marcio amoroso
    47.6k
    Sumnjam da će Bjelica postaviti gore ovo:

Mierez
    Lovrić, Caktaš, Fiolić

Ako postavi to doista izgleda moćno. Osim toga mogu na dva zadnja vezna Laszlo i Neja i stvarno su top. Fali taj desni bek jer se Bartolec ozlijedio i lijevi bek jer Jurčeviću fali kvalitet, a Leovac ima višak godina.

Općenito momčad za respekt.
  • Mali Zeus
    20k
    Opa, Osijek stvarno ide jako.
  • NORTE
    21.5k
    Lovric sutra potpisuje za Osijek
    Malo manje od 2 milje + ndockyt
    bbb medimurje
    Jako dobro za Osijek u pravom trenutku. Oni mogu uzet kup s Bjelicom.
  • Olmic
    5.5k

Piše Lesički da Črnko želi da Dinamo ponudi više ( ne bi me čudilo).. I Črnko sam kaže ništa nije dogovoreno i da nikakva ponuda nije poslana od strane Osijeka
  • Jaro
    11.4k
    moje misljenje je da on nije ni blizu kvalitete koja je dinamu potrebna, te da je svaka kuna bacena lova
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet