• marcio amoroso
    31.4k
    Ukratko, jedno je rivalstvo, a drugo pristojnog momka koji voli svoj klub i baš ništa iz te perspektive nije problematično rekao (naravno da je Dinamo (nama) veći, ali nije smak svijeta što on to smatra za Hajduk) - nazivati smećem, gnjidom, govnetom i ne znam kako sve ne.

    Fuj, gadi mi se to. Durite se koliko hoćete što "branim tovara", ionak ne želim ovakva sranja čitati.
    Neki tip sa Zapada

    Može se tebi gaditi koliko hoće, ali je on daleko od pristojnog momka i pravo je smeće. Koliko je pristojan je pokazao kad je na Maksimiru izašao iz igre na sredini istoka i imao je priliku hodati prema klupi ispred svojih navijača ili ispred boysa.
    Naravno da je izabrao sjever i boyse. Svaku uvredu je zaslužila mala gnjida i govno tovarsko.

    Edit: toliko je pristojan da kao hrvatski reprezentativac javno navija da Dinamo bude iza austrijskog ili belgijskog kluba. Strašna pristojnost.
  • Guinness
    1.9k
    Ja mogu shvatit da ljude ne diraju njegove rijeciNino Bule

    Nismo isti.
  • MM17
    221
    Zubo je sve rekao na svom storyu, škicnite tko ga prati...
  • MM17
    221
    Inače meni ne smeta, jbg. miriše im na fritulu, sezona je bila hit, ponijelo ih.... Al tko se zadnji smije, najslađe se smije :wink:
  • Krizy
    33.6k
    Evo ako netko nema instagram, kad si već spomenuo:
    tjgee4nf4k472szw.jpg
  • LovroZG
    1.3k
    Kužim da smo rivali i da smo igrali u nedjelju, al ovakav fokus na forumu na Hajduk u zadnje vrijeme je stvarno naporan i besmislen. Ko da su oni nama zadnjih 15 godina “nabijali komplekse”, a ne mi njima...
  • Nino Bule
    10.7k
    pricamo o nikoli vlasicu, igracu west hama s kojim igramo u cetvrtak
  • LovroZG
    1.3k
    Da, da. Baš se priča o Vlašiću jer je igrač West Hama...
  • marcio amoroso
    31.4k

    Imaš Lovro brdo tema o Dinamu, slobodno piši, nitko ne brani.
  • IstokKa96
    552
    Nadam se da u sutrasnjoj ekipi ima makar jedan karakteran igrac koji ce mu adekvatno pokazati kaj misli o njegovoj izjavi...
  • Nino Bule
    10.7k
    pa utakmica mu je bila povod da se dotakne dinama i hajduka, da nema ove utakmice ne bi se slova napisalo o nikoli vlasicu kao sto se nikad o njemu ne pise
  • The Undertaker
    3.7k
    Za veći dio si u pravu osim za ono gdje on želi ispadanja Dinama iz EL a njemu ni iz džepa ni u džep. A dosta njegovih suigrača iz reprezentacije igra u Dinamu. Tu je ispao sitna duša. Kad bi bio jednako smeće kao on, poželio bih mu da se ozlijedi na sutrašnjoj utakmici, i to teško. Ali neću.
  • BBB Sibenik
    3.6k
    Teška seljacija!
    Vlašić igra za WH “napravit ću to za Hajduk”. Kako se oni ponašaju i razgovaraju sve iz nemoći, jer on i npr. Pasalic nisu ništa sa Hajdukom osvojili. Dapače redovno su dobivali po lampi. Ja nisam cuja Dinamove igrače koji igraju vani da tako pričaju, a fala Bogu ima ih 10puta vise nego njihovih. Boli ih k za njih nebitni su im…kad gubiš skoro 20g onda ajmo mitomanije i izmišljati.
  • flexXy
    1.8k
    Boli ih k za njih nebitni su imBBB Sibenik

    Tako je, likovima smo nabili teske komplekse. Sto se tice vlasica, dno dna, da pricas da zelis zlo cetvorici suigraca iz reprezentacije je stvarno jadno. Kaj se tice takvih poput njega i livaje da sam izbornik bi ih poslao na hladenje neko vrijeme. Istu stvar bi napravio da netko od nasih krene izlijetat u medije s ovakvim izjavama
  • Mali Zeus
    8.6k
    Potpis.
    Mislim da je naš bivši igrač rekao da mu je želja izbaciti Hajduk bi li to bilo tako strašno? Drugo je to što obično nitko od naših ne dođe ni u priliku izbaciti ih u Europi, ali u teoriji da neki naš to kaže to ne bi bilo apsolutno ništa strašno. Kakva bi reakcija bila ovdje?

    Rivalitet. Iskreno ne shvaćam buru koja je nastala ovod. Uostalom može nam to biti super jer je i sam rekao da smo jači i da je dosta i gubio od nas i malo smo mu nabili komplekse. Al sad da je ne znam kaj, seljak, govno ili kaj. Pretjerano.

    Meni je recimo smiješan dio di kaže da je Hajdukova akademija poznata po svijetu.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.