• Blue98
    716
    5y2m56a2vl8v8ti2.jpg

    Bar ce ga srpski mediji posrat kad nasi nece.
    Btw zamislite medijsku hajku kad bi neki dinamov igrac pjevao da mrzi hajduk i onda pricaju o mamicevoj medijskoj masineriji
  • vjeko1701
    5.9k
    Mislio sam da će jutro biti mirnije al meni je ovo i dalje nedopustivo od strane reprezentativca. Baš me zanima dal će netko imati muda postaviti Daliću koje pitanje u vezi njegovog ponašanja.
  • superhik
    9.7k
    Zbog novog mira u kući nogometa i politike HNS pomirbe s Jugom sigurno neće
  • Keyser Soze
    7.8k
    Kako mediji seru pa to nisu istine, znači loši Dinamo je propao kao klub, Hajduk je uzeo kup, prvenstvo i Ligu prvaka i Dinamo se gasi.
  • Gelipter
    3.3k
    Dugo su čekali na ovo razni miševi i sad su izašli iz svojih rupa i kolo vode (srpsko). Valjda je već svima jasno da je ovo šira agenda s ulizivanjem raznih aktera, od medija do zločinačkog saveza tovarima. Nevjerojatno je gadljivo tovarsko licemjerje i svih koji ga zbog svojih interesa dodatno potiču.

    Dinamo Zagreb iznad svih!
  • vjeko1701
    5.9k
    Pa zato pitam, ova seljačina se ne uklapa u politiku pomirbe.

    Kažem, žao mi je da u našoj svlačionici nema više muda pa da lijepo "naši" reprezentativci poruče kaj misle o djeljenju svlačionice s takvim.
  • The Undertaker
    3.7k
    Stvarno pretjerujete. Slavili su pa ga ponijelo. Pa šta. Slično kao kad su naši pjevali ''Jebi se, jebi, Splite...''. Otkad smo postali ovakve kamilice?
  • vjeko1701
    5.9k
    Ma znaš kaj, ponjelo ga, profesionalca...par pivi i taj dir a?

    Boli me kurac, evo otvoreno, taj bi kao trebao predstavljati mog bratića, ratnog invalida i velikog dinamovca ili mog strica koji je tavorio iza rešetaka tokom hrvatskog proljeća...al jbg. ponilo ga pa je pjevao o srpskim imenima...daj nemoj

    Primitivac i seljačina koji se ciljano dodovorava drugim primitivcima.
  • Mali Zeus
    8.7k
    Stvarno pretjerujete. Slavili su pa ga ponijelo. Pa šta. Slično kao kad su naši pjevali ''Jebi se, jebi, Splite...''. Otkad smo postali ovakve kamilice?The Undertaker

    Potpis.
  • Gelipter
    3.3k
    Ma manji je po meni čak problem što je on to pjevao, teška seljačina i nije da nešto drugo očekujem od njega. Jbg za njih je pobjeda protiv Dinama ravna recimo našoj protiv Tottenhama. To je hajdučki način slavlja i nek se ponose time kao i koreografijom s juga. Livaja koristi svaku priliku da se dodvori drugim primitivcima kao što je kolega rekao. Veći mi je problem medijski tretman toga. U stilu: pjevao je hajdučke pjesme, pogledajte ludi doček i heroja Livaju itd. Što je dozvoljeno kmečavim i primitivnim tovarima nije i ostalima. Ali i to ide u kontekstu prikazivanja njih uvijek kao onih koji najbolje slave, pivaju, sve se pravda njihovim temperamentom itd.
  • Ali
    1.8k
    Evo i jedna ideja za uzvrat i koregrafiju u splitu sa nase strane:

    "Po svojoj dužnosti smatrao sam da treba prvi da počnem i ja se tim krvavim rukama ponosim",kazao je dr. Grga Budislav Angjelinović nakon pokolja hrvatskih prosvjednika protiv uspostave Jugoslavije. Premda je znao da je riječ tek o manifestaciji, Angjelinović je svjesno želio proliti krv da bi se u Beogradu mogao hvaliti kako je on umirio Zagreb.

    Ovo (Angjelinovic) je jedan od prvih predsjednika hajduka, tamo 1913, jebeni im je DNA. Naravno 1941 emigrirao u veliku britaniju skupa sa ostalim cetnicima ili nesto kasniji predsjednik Kirigin, koji se javno hvalio kako je ubijao hrvate...
  • xavier
    11k
    Stvarno pretjerujete. Slavili su pa ga ponijelo. Pa šta. Slično kao kad su naši pjevali ''Jebi se, jebi, Splite...''. Otkad smo postali ovakve kamilice?The Undertaker

    Slažem se, baš to pišem na drugom mjestu. Što te ima tako nešto dirati.
  • über alles
    1.4k
    Nemojte bit licemjerne picke
  • seljak86
    2.2k
    Jel ima snimka di su naši igrači pjevali "Jebi se jebi Splite"? Ono što ja znam je da ima snimka gdje je Ćorluka zajedno s navijačima pjevao Kranjčaru "Svinjo debela, nema oprosta"
  • Dudu
    2.6k
    Alergičan sam na kmečanje, kako na njihovo, tako i na naše.

    Čestitke na pobjedi, nek slave kako oće. Idemo rješavat svoje probleme, sve je u našim rukama. Puno toga je za počistiti u maksimirskom dvorištu.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.