• Neki tip
    18.3k
    Nastavljam pilit s Boomenom:

    xf1z4gep7bbjc2uw.jpg

    Današnja tekma protiv Auxerrea, 6-0.

    U 6-0 nije zabio nijedan gol, ali statistička ocjena mu je svejedno 10..
  • marcio amoroso
    31.4k
    Par prijedloga za napadački dio momčadi

    Samuel Adegbenro
    Vjerojatno ga se sjećate iz dvoboja sa Rosenborgom. Sada igra u bivšem klubu našeg Lauritsena Norrkoepingu i prvi je strijelac lige sa 14 golova u 23 nastupa. Ima 25 godina i imao je jako lošu prošlu sezonu. Mislim da bi se mogao dovesti za nekih 1-1,5 milijuna.

    Tokmac Chol Nguen
    Njega se vjerojatno sjećate iz dvoboja sa Ferencvarosom. Vjerojatno njihov najopasniji igrač. Ugovor mu ističe u ljeto i ima 27 godina. Mislim da bi se mogao dovesti za neka dva milijuna.

    Admir Mehmedi
    Reprezentativac Švicarske i trenutno član Wolfsburga. Tamo je pao u nemilost i nema skoro nikakvu minutažu. Ima 30 godina i vjerojatno je za ove vrhunske lige gotov, ali sam siguran da bi nama bio itekako od pomoći. On može igrati sve prema naprijed. Od desetke, oba krila, povučenog napadača do čistog napadača. Jako, jako dobar igrač.
  • marcio amoroso
    31.4k
    Michael Olunga
    Trenutno nastupa za AL-Duhail i ima zastrašujuće brojke kroz cijelu karijeru. Klasični napadač, visok 1,93 i ljevak. Ima ugovor još godinu i pol i 27 mu je godina.

    Inače onaj Branko van der Boomen od @Neki tip sa Zapada je u nedavnom updateu transfermarkta doživio najveći rast u ligi.

    Ovom prilikom predlažem sebe i nekog tipa za skaute :grin:
  • Nolifer
    5.9k
    Zanimljiv igrač, trenutno prolazi školu u Bayernu, vrijednost mu je cca 800.000€ i ima ugovor do 2023, a igra za drugu momčad Bayerna, koja se natječe u četvrtom razredu njemačkog nogometa,a ove sezone je dao 12 golova u 18 nastupa, a tome je dodao i čak osam asistencija. Rođen je u Njemačkoj, ali ima dvojno državljanstvo jer su mu roditelji Hrvati iz Bosne i Hercegovine.

    Već je igrao i za U-21 reprezentaciju pod vodstvom Igora Bišćana. U listopadu je debitirao protiv Rusije i zabio gol

    A mislim da igra na poziciji iza napadača nešto slično ko Petko

    Iz jednog intervjua sa tportala

    A bi li vam izazov bio doći igrati seniorski nogomet u Hrvatskoj?

    'Tko zna. No, zasad još dvije godine, jer potpisao sam ugovor na taj period, ostajem u Bayernu. Znam da Dinamo ima jako dobru školu, odnosno da se u njemu razvijaju mladi nogometaši, tako da nikad ne reci nikad. Osim toga, i hrvatska liga je sve bolja, pa bi onda i za mene bio izazov'.

    https://www.tportal.hr/sport/clanak/svakog-dana-iz-ljubavi-prema-nogometu-putuje-po-120-kilometara-morali-smo-popusti-bayernu-jer-zvali-su-me-tri-puta-a-zvali-su-me-i-nijemci-ali-izabrao-sam-hrvatsku-20210701





    https://www.transfermarkt.com/gabriel-vidovic/profil/spieler/604327
  • badjibadara
    1.5k
    Mali Caio iz Gorice, dominantan u juniorima, sada ga polako uvode u prvi tim.
    Kada sam ga prvi puta vidio podsjetio me je na Sammira sa manje tehnike i vise zalaganja. Inace je napadac i dosta lako se nadje u prilici. Rijetko ne poentira. No to je ipak juniorska razina.
  • Baneki
    696

    Jel bolji od Kačavende?
  • Krizy
    33.6k
    Nama trebaju 3 igrača koja će odmah raditi razliku jer je očito da će biti gusto u HNL-u. Mladih imamo dovoljno, jedino Kačavendu kupiti.
  • Dudu
    2.6k
    Kačavenda je po meni vrlo zanimljiv, u ovom trenutku više zbog karakternih osobina nego trenutne kvalitativne razine nogometa. Momak je kurčevit, ide 100% agresivno, kao dodatan igrač uz Ademija koji ne jebe živu silu, po meni u trenutnom kadru nemamo nikog takvog osim kapetana. Uz uvjet naravno trenera koji će ga znat usmjerit i dodatno ga unaprijedit u taktičko-tehničkom dijelu igre.
  • badjibadara
    1.5k

    Bezveze mi je raspravljati o pojacanjima/prinovama pored ove marionetske uprave.
    Ali hajde, recimo da ni Kacavenda nije za Dinamo ovaj cas, uz svu energiju koji donosi.
    Zalog za buducnost da, igrac prevage ne, niti se to od njega ocekuje.

    Jel mu onaj vladika sto u rodu?
  • Baneki
    696

    Kad sam prvi puta čuo za Kačavendu, idem ga zguglati i imaš što za vidjeti. Nadam se da nije.
  • Fanboy
    2.1k
    Znate koga sam se sjetio, Marka Roga...Dečko je imao težu ozlijedu, nisam gledao kakav ima ugovor, no nakon te ozlijede je povratak uvijek težak, a talijanski nogomet zahtjeva jak ritam. Volio bih da se vrati, klasa sam po sebi.
  • flexXy
    1.8k
    Kolko sam čuo po pričama je Kačavendi stari dinamovac kaj je bio aktivan na tekmama 80ih. Navodno je i mali dinamovac i ima želju za igrat kod nas.
  • Nolifer
    5.9k


    Zanimljiv igrač, igra desnog beka, cca 400k €, a ugovor mu ističe 2022, trenutno je član NK Olimpije

    https://www.transfermarkt.com/eric-boakye/profil/spieler/268875
  • SAS1987
    13k
    nije on nivo dinama...
  • Nolifer
    5.9k


    Činio mi se da je, ako iz prve ruke veliš da nije, onda ok. Al bio mi zanimljiv pick po cijeni i svemu... Možda kao 2 ili 3 igrač.. da imamo u zamjeni ako se netko ozljedi
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.