• Nolifer
    6.5k
    A nije iskljuceno niti da izgubimo ili odigramo nerjeseno. Jel tako?Papastrumf

    Ma da... Vidiš prosvijetlio si me sad u ovoj tami od sezone... Bravo! :clap:


    Ali sam klasa optimist i ako bude sreće, prolaz nije nemoguć, pa nije to Gzira ebote... Ima nade...
  • deda
    27.6k
    Da se malo nadovežem. Broj pogrešnih odluka, posebice kadrovskih je abnormalan u zadnjih 2 mjeseca. Vođenje utakmice apsolutna nula bodova. Za mene je Damir Krznar odavno bivši. Što duže budemo čekali sa smjenom to ćemo više upropastiti ovu sezonu.

    Ono što je još veći problem je da je Krki i SD i upravo on je donio i te loše kadrovske odluke. Ako ostane na istoj poziciji ni novi trener neće moći biti puno pametniji. Damir je rođen za pomoćnog trenera i to treba raditi.

    Najgore od svega je što je on potpuno pasivan tip i ne vuče poteze već gleda i čeka smrznut. On ne stvara događaje već se njemu stvari događaju. Jednostavno po svim kriterijima mog zdravog razuma on je bivši.

    Ono što ne mogu razumjeti u sinoćnjoj utakmici je i reakcija igrača. Tako loše ofenzivno poluvrijeme ne smije odigrati petoligaš, a ne jedan Dinamo. Ja jednostavno nemam riječi. I da oni sami ne kuže i pokušaju promijeniti tijek događaja. Katastrofa.

    Iskreno, nakon onog prvog poluvremena potpuno razumijem Mamića koji je uletao u svlačionicu. Ja da sam netko u klubu jučer bi isto napravio. Ono nije bilo ispod razine Dinama, ono je bilo ispod svake razine. Meni se doslovno povraćalo tj. bilo mi je zlo, što mi se nikad nije dogodilo na utakmici Dinama. Nikad.
  • marcio amoroso
    32k
    Krznar ima isto bodova kao Livaja ili kao Bjelica. Nedopustivo je da momčadi koje su nekoliko puta jeftinije budu ozbiljna konkurencija Dinamu.

    Također je nedopustivo da izgubi od deset puta jeftinijeg Sheriffa sa 3-0.
    Puno loših i krivih odluka u transferima, još više u postavljanju momčadi. Nepovjerenje klupi mu se vraća kao bumerang. Oni dečki u koje nije vjerovao i kojima nije dao da igraju mu sada trebaju spasiti glavu. Kako da ne.

    Sezona je još mlada i svašta se još stigne napraviti, ali reakcija nam treba odmah. Ide reprezentativna stanka i idealan je momenat da krenemo sa novim trenerom.
  • Papastrumf
    9.4k
    Ma da... Vidiš prosvijetlio si me sad u ovoj tami od sezone... Bravo! :clap:bbbjura

    To mi je izuzetno drago.
    Bar nekako da se oduzim za svu silu tvojih nadasve edukativnih i zanimljivih postova.
  • Nolifer
    6.5k


    Isto tako mislim i za tebe. svaka cast :cheer:
  • Papastrumf
    9.4k
    Krznar ima isto bodova kao Livaja ili kao Bjelica.marcio amoroso

    Ima 3 boda manje, uz utakmicu manje od Livaje :wink:
  • Papastrumf
    9.4k

    I ti mislis da ti se treba oduziti?
    Mozda da se pocnes baviti life coach edukacijama?
    Rekao bih da ces imati uspjesnu karijeru s obzirom sto mozes ponuditi potencijalnim klijentima.
  • BBB Sibenik
    3.9k
    Jedina pozitivna stvar sinoć su bili Boysi koji su ubili navijanjem! :strong:
  • Nolifer
    6.5k
    Mozda da se pocnes baviti life coach edukacijama?
    Rekao bih da ces imati uspjesnu karijeru s obzirom sto mozes ponuditi potencijalnim klijentima
    Papastrumf

    :rofl:
  • Beowulf112
    301
    Treba sad u sto vecem broju doci na utakmicu..podrzat decke...ajmo to pokusati okrenuti...jedan brzi gol na pocetku i utakmica se odmah otvara
  • Markelo
    2.5k
    Taj Šerif se može ozbiljno nakantat na Maksimiru, al Krznar tu utakmicu mora pripremit. Valjda je izvukao neke pouke iz prve utakmice. Ne može opet kao "tele" gledat s aut linije dok mu se ekipa raspada.

    Dugo je u nogometu. Mora bi puno bolje prepoznavat promjene situacija i unutar same utakmice.
  • Dudu
    2.6k
    Nakantat ce nas Sheriff, nakon cega ocekujem reakciju anemicne uprave i otkaz ovoj cetvorici klauna pomocnih trenera
  • xyz
    840


    Ozbiljna ekipa može Šerifu dati 3-4 komada bez problema, ali ne i Dinamo. Pa jučer je Lokomotiva izgledala kao ozbiljniji protivnik. Gol je postignut iz jedine izgledne prilike na utakmice, a pobjeda sačuvana zbog vanserijske obrane Livakovića. Momčad djeluje odsutno s tim da ima dosta igrača koji kvalitetom nisu na razini Dinama. Tko je problem i što se treba poduzeti je svima jasno osim onima čiji je to posao.
  • Mortiis
    68
    Sheriff je ozbiljniji klub od Dinama na svim razinama osim mlađih ekipa i to je neosporna činjenica.
    Jedini sam prognozirao poraz u Tiraspolu, nije bilo teško izračunati 2+2. Debakl naravno nisam očekivao, niti da ćemo na kraju biti zadovoljni sa samo 3:0.
    Krznar nikada nije imao nikakve kredite, pa je teško reći da ih je ispucao. To što on milozvučno zbori nakon tekme, a za vrijeme iste vrti očima kao tele karakteristika je mudrokuraca. Znanje ima, neosporno, u teoriji, u praksi je drugi par rukavica. Praksa je prodat Gavranovića i stavit Čopa, otpisat Leovca i stavit Moubandjea..., ali to sve znate i bez mene.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.