• Majki2111
    2.5k
    Razmišljo sam unazad neko vrijeme jeltreba otvarat novu temu jer znam da ne valja forum natrpavat temama, al mislim da bi ova bila baš zgodna i potrebna.

    Dakle sve vrijedno pohvale za komentatore, sve kritike, biseri neka idu ovdje.

    Moji favoriti jesu Živković, Glavan, Janečić za rukomet sa Arene. Blažićko i Novak za F1. Sa sportkluba Vela, Grgić, Hodoba. Odgovara mi cijela ekipa iz Utakmicu po utakmicu.

    Guštam i uz Šapita i uz Vikija na HRT. Dobri su mi i jedan i drugi. A iz Nove tv unatoč kritikama, mogu reći da sam zadovoljan i Lugonjićemi Stjeljom. Iako Stjelja nema taj glas za komenmtatora, ali trudi se.

    Nikako mi ne odgovara Ivan Bilić sa arene.

    Sušec senior mi ima nekako čudan stil, ali mogu njega poslušat uz Talijane. Čampa ima neke utakmice ti daš guštam, a neke je baš loš.

    To su mi ovi koji mi padaju napamet. Ako kroz sezonu dođe nešto zanimljivo napišem.
  • Navijač Dinama
    6.8k
    Ovo je moglo i pod temu " Modri šank". Čak i pod temu " Zanimljivosti i aktualnosti za nogomet".

    Ali, kad si krenuo, evo : nogometni, Hodoba i Goran Grgić sa SK, Božo Sušec i Filip Brkić sa Arene, te ex komentator Drago Ćosić. Za rukomet Filip Brkić. Košarka Vid Horvat, Frančeski, Igor Ćurković te Edin Avdić(za nepovjerivati je , ali čovjek vise o kosarci zna nego Samovojska o nogometu)
    Također ekipa za NFL, Los i Bulić su top.
    Iz utakmice po utakmice su isto svi odlični.

    Sa HRT-a mi je dobar Šapit kad NBA komentira, ovi ostali sto manje komentiraju to nekako i bolje.

    Od stranih, za nogomet Jim Beglin, John Champion te Martin Tyler. Za košarku Kevin Harlan i Mike Breen.
    NFL: Al Michaels i Colin Cowerhead, te Mike Tirico
  • Infinity
    14.9k
    Filip Brkić sa AreneNavijač Dinama

    Prvi put u svom zivotu cujem pohvalu za ovog tipa. Ne znam nikog koga ovaj ne iritira svojim glasom.
  • Gelipter
    3.3k
    Kaj se Arene tiče, svi koji rade NBA dobro odrađuju posao, neovisno o stilu komentiranja i karakteru svi donose dimenziju više. Kaj se Areninih nogometnih komentatora tiče, posebno koji komentiraju HNL, to je dosta loše. Prasička ne treba uopće posebno spominjati, iako ga Majki hvali i time ostaje vjeran svojem neobičnom ukusu. Božo Sušec donosi taj old school štih u pravom smislu riječi. Ležernost rutinera, poneko zamuckivanje i oštećen glas samo doprinose njegovom imidžu. Brkić za rukomet čak i nije loš, iako je sav nekakav "cringe" oduvijek. Sa Sportkluba i Hodoba i Selman i oba Grgića odlični. Vela iritantan na kojoj god televiziji bio. S Hrta za nogomet trenutno svi ispod razine. NBA Šapit puno bolje odrađuje od nogometa i Viki tu može proći. Viki za nogomet kritičan pogotovo kad odrađuje jače tekme kao jučer recimo. Ipak, u usporedbi sa simpatičnim, ali krajnje ne kompetentnim i dosadnim Balogom svi su ok. Jelečević i Križ ok prenose skijanje i to je otprilike njihov limit moje je skromno mišljenje.
  • r1oma
    1.5k
    kViki broji svaku pogresku i na iste reagira kao da su sudbonosne. Onako iskritizirao igraca od 19 god. jer ocito smatra da takvih imamo na bacanje
  • og1986
    2.9k
    Kad je jednom izgubio loptu odmah je krenuo "i evo Gvardiol opet pogriješio i gubi loptu" a kada je krenuo u trk i ispravio svoju grešku nije ništa rekao.
    Za mene komentator prekrizen za sva vremena.
    Sramota.
  • marcio amoroso
    31.4k
    Iskompleksirano smeće koje pljuje sve Dinamove igrače.
  • Markelo
    2.3k
    Da je Gvardiol dao škotskim napadačima loptu i noge i zakuhao opasnu situaciju pred Livakovićem ne bi a rekao, no ovaj je njega krenuo pljuvat jer je jednom poslao loptu u aut na sredini terena i jer dugom loptom nije pronašao nikog od naših u napadu. Wow, kakve greške

    Kakve mete stavljamo na naše lijeve bekove, čudo da tu poziciju itko i hoće igrat.
  • miro
    2.9k
    Isto sam poludio, bez ikakvog opravdanog razloga tako popljuje dečka od 19 godina, koji je najveći talent kojeg imamo. Iz tog razloga, koliko god ne ljubim Dalića, mora mu se priznati hrabrost i vizija, što je Gvardiolu dao tako puno šanse na ovom Euru
  • Cosey
    411
    Jedna od ljepših stvari u zadnje vrijeme je kaj nema Ćosića. Iritantan u sto pm.

    Moram priznati da mi fali Sušec i njegov doživljaj tekme.
  • Majki2111
    2.5k
    iako ga Majki hvali i time ostaje vjeran svojem neobičnom ukusuGelipter

    Blažičko koliko je očajan u nogometu, toliko je dobar u F1. Napisao sam dvojac Novak i on za F1.S obzirtom na sredstva, prijenosi su im u redu.
  • Cosey
    411
    Blažičko je dobar, dapače, odličan u nogometu, samo ima drugi problem...
  • Gelipter
    3.3k
    @Majki2111Pa da u formuli je ipak teže recitirati ode liku i djelu međugorske braće.
    @Cosey To stoji da se on u nogomet ipak razumije iako posljednjih godina se i tu počeo gubiti, al o tom smo već dovoljno komentirali.
  • NORTE
    8.4k
    Možda niste znali, ali "modri" komentator odavno ima svoju temu na zoni:
    https://www.zonadinamo.com/discussion/60/ivica-blazi%C4%8Dko
  • Dudu
    2.6k
    Neki dan sjedim u Rovinju, kad do mene ekipa s Hntva. Upadnem u pricu, montazer i snimatelj.. Reko svaka cast za podkast Utakmica po utakmicu, dobri su decki.. on odma aj da zovemo Matea da mu kazem da ga netko i prati i tako prica, al reko sef vam je govno zestoko..

    Smije se on i kaze: "a Blazicko, ma kaj da ti kazem i meni je degutantno njegovo ulizivanje Mamicu, ali bez njega ne bi ni imao svoju televiziju.. slazemo se i nas dvojica s tobom, al nisi to cuo od nas" :rofl:

    Moj zakljucak: ni mati ga ne voli haha
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.