• The Undertaker
    3.9k
    Ma razumijemo se mi, generalno, dobro. Meni isto nije baš najjasnije kad se navijači raduju jer smo, bubam, prodali dobrog igrača. Kao da lova ide njima u džep. Ali, kako znamo da moramo prodavati, i ja navijam da je cifra veća jer će onda otići jedan ili dva a ne četiri ili pet igrača. Jasno, i ovo vrijedi samo u teoriji.
  • miro
    3.1k
    mislim da nisi uračunao ovu četvoricu koji su potpisali

    Bulat, 3 mil.€
    Štefulj, 1 mil.€
    Špikić, 1,8 mil.€
    Nevistić 3 mil.€
    Čop 0.7 mil.€

    to je još 9,5 mil.€ za dodati na spomenutih 115,9 mil.€ bez Gvardiola
  • Eduardo
    17.2k
    da, nismo ih računali.
  • Kwedi
    3.8k
    12.6.2021.

    https://we.tl/t-oi6h7H8fgI

    Hm, baš neobično da Ničota ili Olivari nemaju vijest o poštarici, odnosno predsjednici uprave Peras i kuvertama.
    Radije još mjesec dana pisati o tome kako i dalje traju pregovori između Dinama i Jurića, al ovaj traži malo previše para...
  • Pop corn
    4.8k
    Možda Vlatka nema dovoljno veliku kovertu za Jurića
  • Bosna86
    11.5k
    hba1n1kqmk2r918z.jpeg

    Sutra nas čeka ždrijeb prvog pretkola Lige prvaka. Protivnik u prvom pretkolu ujedno će nam biti i prvi protivnik u novoj sezoni.

    Između utakmice sa Šibenikom i utakmice prvog pretkola Lige prvaka proći će točno 45 dana. U tom periodu veći broj naših nogometaša će odraditi Europsko prvenstvo nakon kojeg neće imati puno vremena za odmor, jer su pripreme već startale.

    Na listi potencijalnih protivnika su većinom poznata imena, a s nekima smo već odmjerili snage. Petnaest mogućih protivnika već se zna, a šesnaestog će odrediti preliminarna runda koja će se odigrati naredni tjedan u Albaniji.

    Dakle, od trenutno devetnaest mogućih protivnika Dinamo je do sad snage odmjerio protiv njih šest u tri različita natjecanja. Helsinki, Linfield, Fola i Neftchi bili su protivnici Dinamu u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Dinamo je svaki put protiv navedenih protivnika prošao dalje, protiv Fole dvaput, protiv ostalih po jednom. Zanimljivo da samo Helsinki nikad nije izvukao remi, mada su bili jako blizu.

    Svoje ligaške utakmice Dinamo je igrao protiv Prištine i Borca. Priština je u vrijeme svog nastupanja u Prvoj ligi Jugoslavije zadavale mnoge glavobolje Dinamu. Na kraju se mogu čak pohvaliti i pozitivnim omjerom (4-3-3) u duelima s Dinamom, kao i činjenicom da Dinamo nikada nije slavio u Prištini.

    S Borcom je Dinamo imao puno više ligaškog uspjeha (13-6-7 u korist Dinama) nego s Prištinom. Ipak, protiv Borca nije bilo sve tako pozitivno. Kup susreti donijeli su veselje samo banjalučanima koji su Dinamo izbacivali iz kupa u dva navrata.

    Danas su Priština i Borac s kvalitetom puno dalje od Dinama nego što su bili prije 30-50 godina, te smatramo da Dinamo bez obzira na protivnika mora proći dalje, tim više jer ispadanje u prvom pretkolu Lige prvaka ne donosi nastup u Europskoj ligi.
  • SAS1987
    13.2k
    Moj pick je Mura - blizu, neiskusno i relativno loše kvalitete :grin:
  • xyz
    840
    Kada izlaze one podgrupe?
  • deda
    27.4k
    UEFA je odredila skupine, naši mogući protivnici u 1. kolu su:

    Linfield (NIR)
    Valur (ISL)
    Hibernians (MLT)
    Pobjednik pretkvalifikacija – Folgore (SMR) / Prishtina (KOS) / HB Tórshavn (FRO) / Inter Club d’Escaldes (AND)

    Ovo bi trebao biti lak posao i za našu treću momčad.
  • xyz
    840
    @deda

    Taman pišem i ti objaviš... Čitaš mi misli. :)
  • deda
    27.4k
    :cool:
  • LovroZG
    1.3k
    Odlični protivnici za početak. Bit će lagano ak pristup bude dobar.
  • badjibadara
    1.6k
    Odlični protivnici za početak. Bit će lagano ak pristup bude dobar.LovroZG

    Hibernians (MLT)deda

bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.