• Denle
    222
    Hvala ti na tom primjeru, bas zato sam i uzeo zapad dolje kao primjer. Problem statike je doslovno sreca u nesreci u cijeloj prici oko novog Maksimira, jer da nije tog problema sa statikom, vjerojatno bi ta 70 godina stara tribina bila ukomponirana u novi stadion
  • mlinchica
    5.7k
    "Nađemo se kod Hirošime"... :rofl:mali M

Kao slučajno, Little (Boy) M
    Daj neku drugu usporedbu, manje eksplozivnu.
    :monkey:

A mogu bar skinut taj metalni natpis, za sportski muzej.
    Ak se ima tko sjetit toga..
  • Sajla
    19.8k
    ostavljanje zapada Kranjčevićeve je bilo zbog toga da se lakše projekt provuče kao "rekonstrukcija", a vidimo da bi s time sad moglo biti problema.
  • NitkoBitan
    36.2k
    a vidimo da bi s time sad moglo biti problema.Sajla

To su slatki problemi. Najveci problem bi bio da se islo po hrvatsko-birokratskom PSu pa da smo dan danas bili na rjesavanju papira za Kranjcu.

Mislim kaj ce sveobjektivno hrvatsko sudstvo sad, stopirat gradnju ili pak nalozit rusenje pa sve ispocetka :sweat:

Nek se Grad i sud natezu godinama a mi pocetkom iduce do terena sa krovom nad glavom.
  • Sajla
    19.8k
    meni pada na pamet jedan crni scenarij ali ga ne želm ni spominjati. mislim da nije realan jer političke koristi od njega ne bi imali ni vladajući u gradu ni vladajući u državi, a politička korist je glavni motivator gotovo svega ovog tipa što se u Hrvatskoj događa.
  • fakin
    3.7k
    Nek ostave onaj ulaz i to je rekonstrukcija
  • Denle
    222
    mislim da si pobijedio simulaciju i zapravo neironicno i nenamjerno naveo razlog zasto izgradnja ovog stadiona teoretski jos spada pod rekonstrukciju
  • shameless86
    1.7k
    i travnjak je jos tamo meni se čini..mozda je i nekaj rodilo na njemu
  • Bruh
    1.2k
    stopirat gradnjuNitkoBitan

Pa da HDZ ne dobije poene za početak gradnje maksimira kajs lud
  • Oluja
    6.5k
    Ostanak travnjaka je bio uvjet da se gradnja gleda kao rekonstrukcija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet