• Tvrdica McTvrdi
    1.2k
    Nema pretplate na prvih 11, bez obzira kaj je trenutno on "projekt kluba". Mora pokazati da je toliko bolji da bude nezaobilizan član prve postave. A ako mu je to toliki problem da odmah protestira, onda bu s njim bilo velikih problema u budućnosti i nebu ta karijera velika. Kažem, AKO. Definitivno očekujem puno od njega ove sezone

Edit: Ogromna mana je to da nema definirane pozicije. Nisi kadet više, moraš znat reć ja sam lijevo krilo ili ja sam 10ka, bez obzira kaj možeš pokrpat više pozicija. Nije jedini s tim problemom
  • Crusades
    17.1k
    Treba ga "forsirat" na krilu i rotirat sa Lisicom. Zavisno o protivniku, formi i potrebi.

U sredini je gužva ako dođe Zajc, a i na proljeće sve dobro kaj je napravio je bilo na krilu. A bilo je puno toga dobroga.
  • Droljo
    19.1k

@Paggini
    Na sučića sam mislio.
    Treba ga "forsirat" na krilu i rotirat sa Lisicom. Zavisno o protivniku, formi i potrebi.Crusades

To isto sam napisao na drugoj temi. Dva tandema: rpg-stojke i valinčić-lisica iako i druge kombe dolaze u obzir ovisno o protivniku. Tu smo pokriveni.
  • Zagi
    10.9k
    Na sučića sam mislio.Droljo
    Ah to ipak ima puno više smisla.
  • Crni86
    13k
    Za stojketa i sve te mlade igrace je super da imaju konkurenciju, isto kao sto bi bilo dobro da je baturina imao konkurenciju koja bi ga gurala naprijed i ne bi mu dopustila onako lose nastupe prosle polusezone, a onda bi ga uspijeli nekom prodat za 30 milijuna.

Nek se mladici nauce da nista ne dobivaju pod guzicu neka se izbore za svaku minutu na terenu.
  • NKDZ86
    4.8k
    niš mi nije jasno kad se priča da Stojke nije za prvih 11. kaj smo tak dobri postali ili je neko tu lud?
  • scooniepenn
    5.2k
    Ako ćemo realno, premda Stojkeu to nije prva pozicija, ono što je zadnju polusezonu odigrao na desnom krilu nakon dolaska Cannavara, je bilo odlično. Meni bi Stojke, ako se Vidović očigledno vidi kao lijevo krilo u prvih 11, definitivno bio prva opcija za desno krilo.
  • Paggini
    60.4k
    Meni bi stojke bio prva opcija za bilo koje krilo. Ako vec nemamo vremena/volje/znanja istrpiti ga na 10ki, neka igra na bilo kojem krilu, a u ovom trenutku je to primarnije lijevo krilo jer smo tu deficitarni jebacki.
  • Izet Hajrović
    5.9k
    kako je sad lijevo krilo problem? :lol:

Tamo je Vidović koji je apsolutno svaku minutu do sada igrao na tom lijevom krilu. Nije njegova pozicija, isto kao što nije niti Stojkovićeva, ali se za njega očito definitivno odlučilo da igra to lijevo krilo.
  • Paggini
    60.4k
    Tamo je Vidović koji je apsolutno svaku minutu do sada igrao na tom lijevom krilu.Izet Hajrović

Pa ja Vidovica vidim kao desetku primarno, ne mislim da je on dobro lijevo krilo. A mozda i bude dobar, ne znam stvarno, ali imati dva krila koja nisu prirodna krila mi nije smisleno pretjerano jer meni ni Stojković nije krilo po vokaciji, ali je dobar na krilu pa razumijem rezon da ga se stavlja na krilo, ali za Vidovića to ne vidim iskreno.
  • Izet Hajrović
    5.9k
    ja ne vidim niti jednog od njih na krilu, to je sve krpanje. U situaciji kakva je trenutno, jasno je da je Vidoviću pozicija definirana i da će to biti lijevo krilo. Stojković je tema, njega se na pripremama isprobavalo u vezi i na krilu i u zadnjoj utakmici bio je na klupi da bi ušao u vezu, a Kova kaže da ga vidi kao desetku, ali da može pokriti krilo. Mislim da lijevo krilo možemo izbaciti iz računice bez obzira na to što bi mi željeli.
  • rokikaciga
    3.2k
    Ljevo krilo nije problem. Imas Vidovica tamo, Koxhsa moze odigrat top utakmicu pogotovo s klupe, malog Varelu ce se gurat, moze Stojkovic odigrat...
  • Dr Hofmann
    3.4k
    Sad protiv Kryvbasa tri poteza Luke koje ne može baš svaki igrač napraviti: peta za Hoxhu, ubac vanjskom i ona lopta za Varelu sa naše polovice. Mali je igrač kakvog jednostavno treba ,,istrpiti". Ili će za pet godina igrati u Rudešu ili u Bayernu. Ako mu se poboljša čuveni s FM-a Decision Making, onda govorimo o top igraču. Išli su sad na pripremnoj on, Kulenović i Vidović u kontru 3 na 4 i bezveze je pucao s dvadesetak metara, morao je dati loptu na stranu, ponekad nepotrebno izgubi loptu itd, ali, po meni, takvi igrači su drugačiji, a sad što će bit s vremenom, Bog dragi zna. Ali talent je tu, to valjda svi vidimo

@Zagi A to je, nažalost, istina. Jedino ,,poboljšati" se to, po meni, može s iskustvom i vremenom. Pojednostavi, odigraj nekad iz prve, vrati natrag ako nemaš neko rješenje naprijed, ne može svaki put bit Champagne nogomet...A 10000% sam siguran da se s njim radi na treninzima i video analizama, a opet, hoće li će to dati rezultate...Zato velim, ili Rudeš ili Bayern
  • Zagi
    10.9k
    Ako mu se poboljša čuveni s FM-a Decision MakingDr Hofmann

Ne znam niti jednog igrača koji je to znatno poboljšao.
  • Teofil Kateran
    2.9k
    Ja mislim da bi nama u HNL-u više pridonosili Vidović i Stojković na krilima nego klasična krila poput Hoxhe i Lisice. Oni donose kreaciju, mogu se snalazit na manjem prostoru, a bome obojica i mogu puknut izvan 16 vrlo dobro. Uz Belju unutar 16, Mišićeve i Villarove savršene lopte i Ljubičićeve ulaske iz drugog plana bi to po meni izgledalo jako dobro.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.