• Paggini
    60.5k
    Ne znam niti jednog igrača koji je to znatno poboljšao.Zagi

Prvi na pamet, od recentnijih, mi pada Baturina, koji je dolaskom bio kudikamo divlji, a pred kraj je jako rijetko gubio lopte ili donosio krive odluke.

Doduše, to uškopljivanje je dovelo do toga da je često i falilo te magije koju Stojkovic ima.
  • Zagi
    10.9k
    Pojednostavi, odigraj nekad iz prve, vrati natrag ako nemaš neko rješenje naprijed, ne može svaki put bit Champagne nogomet..Dr Hofmann

Eh sada, nebih se složio da je šablonizacija u nekom sistemu poboljšavanje donošenja odluka.
  • Crni86
    13k
    Pa ja Vidovica vidim kao desetku primarno, ne mislim da je on dobro lijevo krilo.Paggini

A vidovic ne igra klasicno krilo, nesto kao ivanusec. Odlican primjer je zadnja tekma.

Vinlof se dize visoko, vidovic se uvlaci u sredinu i dobiva aposlutnu slobodu u kretanju. Na kraju tak smo zabili i gol di je vida utrcao na prvu stativu. Vida je na pripremama uvjerljivo nas najbolji igrac i mislim da takticki ce ovo na kraju biti fenomenalno jer dobivamo na velikoj nepredvidivosti.

Stojke ne bi mogo na toj razini odigrat mislim tu poziciju. Stojketu cak vise pase ta osmica po meni.
  • Zagi
    10.9k
    N
    jer meni ni Stojković nije krilo po vokaciji, ali je dobar na krilu pa razumijem rezon da ga se stavlja na krilo, ali za Vidovića to ne vidim iskreno.Paggini
    Neki dan smo o tome raspravljali i slagali se ali nakon Kryvbasa sam potpuno promijenio mišljenje.

Ovak stojimo kada imamo loptu u posjedu (nabijeno malo prema naprijed)
    posjed.png
    Savršena pozicija za Vidovića i ulaskom Belje u sastav kada će imati skim odigrati stvarno dobar dupli pas će biti nezaustavljiv.
  • Crni86
    13k
    lijepo ste nam ovo vizualizirali kolega

Kaj se tice stojketa kada ga vidite i cujete, on je uvijek nasmijan, dobre volje, imam osjecaj da je bas onaj fakin i da kad mu kazes “klupa” da on krene jos jace dok se ne ugura u tih prvih 11. Zadnji igrac za kojeg se ja bojim ak zavrsi na klupi. Taj decko ce kad tad biti stalni clan prvih 11, a iskreno mislim i jednog dana kapetan naseg kluba.
  • Hebimir Strašni
    114
    Ma Stojke je jedini siguran u prvih 11. ove godine. Daleko naš najbolji igrač i 15+ milja prodaja kad dođe vrijeme za to.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.