• marcio amoroso
    43.6k

Ne pričam o pozicijama nego o broju na dresu.
  • rakurs
    1.7k
    Obojica mogu igrati i lijevo i u sredini, Stojke čak i desno. Meni se to sviđa, tehnički su obojica odlično potkovani, fali tu snage da se obuzda divljina, pogotovo kod Stojkovića. A on je uostalom velik broj utakmica u Lokomotivi igrao na lijevome krilu, i bio odličan.
  • NB86
    16.9k
    Mozda ce imat slobodne role kad budu zajedno na terenu i mjenjat se
  • Fan
    1.3k
    aaa ima smisla onda, isprike :)
    U svakom slučaju, mislim da se Vidović ne bi dovodio da ga se ne misli igrat u prvoj, a Stojković nam je trenutno najbolji ofenzivni igrač. Iskreno me zanima kako će se ta 2 igrača posložit na terenu...
  • prefontaine
    3k
    Čim sam vidio da je tema aktivna, pomislio sam da se i od njeg opraštamo :fear:
  • Roky
    31
    Kakve su ovo budalastine sta se pisu za Stojketa?Da je nezadovoljan da bi mogao napustit...
  • Omake
    10.6k
    Koji izvori? Ja sam samo na Twitteru vidio par random navijača Real Sociedada koji govore da su ponudili preko 5 mil eura, ali od ovih viđenijih insidera nitko ni A o tome.
  • scooniepenn
    5.2k
    Za 5 milja eura mogu dobiti Bulata i Špikića u paketu. Perić ide pride.
  • Roky
    31
    hahahha ta je postena
  • Roky
    31
    jutros citam germanijak nesto sere kao da nema mjesta za Stojketa u prvih 11 i jos par portala ista prica i onda sam bio naletio na to sta ti kazes ono gledam nemojte mi Stojketa jos dat negdje...
  • Omake
    10.6k
    to je samo standardni modus operandi naših novinara. Njima je vrh srpska Zadruga, pa izmišljaju fake drame na svakom koraku. Ne daj Bože da se napiše nešto pozitivno nakon pobjede od 5 1.
  • Paggini
    60.5k
    Ja sam samo na Twitteru vidio par random navijača Real Sociedada koji govore da su ponudili preko 5 mil eura, ali od ovih viđenijih insidera nitko ni A o tome.Omake

Ekipa upecala Sucica za 10 miljki pa briju da su svi debili.
  • Droljo
    19.1k

Po meni realna cijena. Majer broj 2. Neka me demantira ali mislim da je dečko kao rakitić, ne za moderan nogomet. Prije 10-15 godina da.
  • Zagi
    10.9k
    Valjda zadnja dva igrača koja bi mi pala na pamet za usporedbu sa Stojkovićem su Majer i Rakitić.
    Gdje tu vidiš sličnost? Dobar udarac, osim toga?

Možda Vlašić , no i to dosta nategnuto.
  • Paggini
    60.5k
    Po meni realna cijenaDroljo

Pa složio bih se za realnu cijenu, možda bih išao oko 8, 9 milijuna kad bih pričao o najrealnijoj cijeni, ali u tome nije stvar jer njegova "realna cijena" će potencijalno iduće sezone biti 14 milijuna, one sezone iza 17 milijuna itd. Osobno mislim da je itekako za moderan nogomet sa svojim plućima, vizijom terena, imaginacijom, udarcem, mogucnoscu da igra više pozicija, uz neke taktičke preinake u igri.

Treba uzet u obzir da je u Loksi bio bačen da radi trikove za Dinamo, u Dinamu nikog nije pucao previše kurac da ga dovede u uredan taktički red - ni Jakira, ni Bjelicu, ni Fabia ni Perkovića.

E sad, ako Kovačević to može učiniti, taktički ga disciplinirati u određenoj mjeri, njegova vrijednost ide gore.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.