• Oluja
    6.9k
    Soldo ispada poprilično glup. Ovakav tekst podrške napisati nekome tko je priznao i odležao zato jer je pljačkao može napisati samo netko prazne glave.
  • ElDorado
    11.3k
    Podrzavati bilo kakav oblik nasilja moze samo krele
  • Crni86
    22k
    A di pise da podrzava nasilje? Mozda podrzava borbu protiv medijskog linca i teskog klosarenja mrkonjica?

Jos lijepo pise da svaka susa oce zaradit bez da se malo pomuci.
  • DiddyGuela
    6.1k
    Da zivimo u ozbiljnoj drzavi sa funkcionalnim sudstvom i policijom likovi poput ovog bi sluzili dugogodisnju zatvorsku kaznu a ne glumili baje po terminima. Lik ima dosje debel ko žak houdek i to za neke poprilicno ozbiljne stvari iz proslosti (za koje je istina "odsluzio" neku smjesnu kaznu). Drustvo je postalo tolerantno na nasilnike, lopovluk i degenerike.
  • Oluja
    6.9k
    Ipravo time što je napisao je ispao glup. Jel se pomučiti znači upasti naoružan u poštu? U konkretnom slučaju sam na Martinjakovoj strani ali ovo što Soldo piše je baš idiotizam.
  • Pacho
    17.9k

Lijepo od ovog krkana da mu je ponudio tu zaradu na pladnju tim potezom. Sam si je kriv.

Nemoj tako. To se naziva eufemizmima poput "komplicirana proslost".
  • austrijanac
    11.3k
    Brkate kruške i jabuke.

Niti se njega masivno brani protiv prošlih stvari, niti čini od njega sveca.
    Svi mi znamo ko je on, pa tako i Soldo.

Ova situacija izaziva bijes u ljudima jer se neki četnik tovarski, nula od čovjeka, išao ciljano naplatiti od njega i njegovog imena.
    Društvo možda previše trpi nasilnike, ali i društvo postaje osjetljivo i beskarakterno, što je za mene jednaki problem.

Ako si faca koja zna srat, onda budi faca i primi kad ti neko vrati.
  • Progressive overload
    476
    Kakav medijski linč? Više ne smiju novinari napisati popu pop a bobu bob? Pa lik je jebeni psihopat, kaj se treba prema njemu postupati sa dozom empatije? Jel ćemo tako titrati jajca i Mamićima, Srđanu i inima jer je navijač Dinama?
  • ElDorado
    11.3k
    Kako god, lik je bivši. To možete biti sigurni.
  • Crni86
    22k
    a o cem ti pises….. da li je priveden sad zbog oruzane pljacke ili rjeckanja na nogometnom turniru? Ne kuzim te upise, orobio je postu pa sad treba ispastat jer se zakacio na nogometnom turniru gdje mu se lik unio u facu.

Volio bi vidjet reakciju svakog od vas da vam se tovar u centru grada zagreba s brojem 50 na ledima krene kurcit i unosit u facu. Sigurno bi ga pomilovali po glavi i rekli sjedi 5. Na kraju prica se da se lik odvratno ponaso tokom cinelog turnira i da je sve drkao u glavu.

Lijepo od ovog krkana da mu je ponudio tu zaradu na pladnju tim potezom. Sam si je kriv.Pacho

Ajmo ovak odokativno, koliko takvih rijeckanja u prosjeku bude na turnirima? Dosta. Da li je svatko svakoga tuzio ovako? Nije.

Da li je Martinjak pogrijesio? Je. Ispo je krkan i debil. Da li mislim da se ovo tovarsko govno nakon sta je tulumario pola noci i sve s njim izgladio nakon tekme trebalo ovako ponijet? Ne.

Mjesta kruske i jabuke kako je kolega napiso. Ja nikoga ne branim, ali ovo kako se pise covjek bi reko da ga je pogodio i da je ovo osto lezat na podu i morala je doc hitna po njega. Rijeckanja kojih ima jako jako puno. Jedva cekam onda da dodu i po nekog na teren kad se ovak budu porjeckali. Livaja ce svako kolo bit u zatvoru zbog svojih laktova u glavu…
  • Oluja
    6.9k
    Pišem o tome da ne možeš nekome tko je osuđivan zbog oružanih pljački u znak podrške napisati da bi netko htio uzimati novac bez da se pomuči. To je jednostavno glup natpis. Neka mu je dao podršku u ovom slučaju, i ja sam isto na njegovoj strani koliko god mu je to bio glup i nepromišljen potez ali onda se ne piše ovakav tekst kad znamo kakvu prošlost ima Martinjak.
  • Crni86
    22k
    Drustvo je postalo tolerantno na nasilnike, lopovluk i degenerike.DiddyGuela

Vidio sam jedan video na ovu temu prije par dana. Ne samo da je drustvo postalo tolerantno na lopove, prevarante i nasilnike. Vec od zrtava rade debile i osuduju zrtve, u smislu kako si ti tako glup sto si se dao prevarit….

A prevarante i ostale se uzdize i nagraduje pozitivnim prijedvima.
  • ElDorado
    11.3k
    nisi mi bas jasan. Ja na snimci vidim covjeka koji ulece u teren i glavom udara igraca i onda ga jos nabija nogom ili loptom dok je na podu i nadnosi se iznad njega. Kae bilo prije ili poslije ne znam, da li je lik tovar ili nije uopce nije bitno. To nije rijeckanje, to je cin agresivnog nasilja. I samo je to bitno. Zato je uostalom i uhicen.
    A ak objavljujes njegovu sliku s divljenjen, onda valjda podrzavas i taj njegov cin.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet