• Carrasco
    6.3k
    Mene malo na Šimunića podsjeća, još samo fali ono vraćanje lopte glavom golmanu...
  • Dinaminjo
    1.5k

Max voli prsima..
  • Droljo
    17.1k
    Džo je imao pistu na zadnjem dijelu glave baš za to. Maxa jebe kosa...
  • Marley
    4.3k
    Moze skakat gdje god hoce, kad je perolaka kategorija :rofl:
    Sve gledam hoce ga netko od ovih nasih jacih polomit kad ga onako srcano zagrle na proslavama :rofl:

Salim se malo, ali salu na stranu, super bi mu dosla koja kila vise. Visinu ima dobru za stopera, samo da je maaalo jaci.
  • scooniepenn
    4.9k
    S obzirom da nam je za fizičku pripremu zadužen Marina, koji je top stručnjak, teško mi je vjerovati da on neće ići u smjeru manjeg podizanja mišićne mase ako procijeni da je to potrebno.
  • Krizy
    58.1k
    Bernauer podijelio:
  • Danko
    2.1k
    Max danas odličan.
  • Krizy
    58.1k
    :heart:
  • Keyser Soze
    14k
    Danas je bio odličan.
  • Ijayi Atiemwen
    2.9k
    Momak je zaljubljen u Dinamo, to se odmah vidi.
    KingMax :100:
  • mlinchica
    3.2k
    Meni je super kak je on u prvom redu pod sjeverom i to već duže vrijeme. :lol:
    Od onog dečka kaj se ispričavao navijačima, na svim društvenim mrežama radi greške na početku, do ovoga sada kad puca od samopouzdanja.
  • rioda
    8.8k
    Svima nam je bio odličan, ali Ničota uz ocjenu 5,5 kaže sljedeće:
    Nekad je stvarno poput opće opasnosti za svoju obranu. Ne samo da griješi, nego su njegovi potezi nelogični, početnički, ispada smiješan

Ne znam uopće što reći na ovo :yikes:
  • Yovitssa
    896
    Svima nam je bio odličan, ali Ničota uz ocjenu 5,5 kaže sljedeće:
    Nekad je stvarno poput opće opasnosti za svoju obranu. Ne samo da griješi, nego su njegovi potezi nelogični, početnički, ispada smiješan

Ne znam uopće što reći na ovo :yikes:
    rioda

Ja isto, čitam jutros SN i ne mogu vjerovati... Mislim si, OK, nisam neki ekspert, možda ja ne vidim ono kaj (d)novinar SN-a vidi...
    A onda se vratim na tekmu i ne mogu se sjetiti niti jednog kiksa. Sjećam se da je u 2-3 situacije koje bi za većinu stopera bile panične on riješio onako iskulirano i rutinerski ko da ima 6 finala LP "u guzici"...

Stvarno igračina i ljudina i na terenu i van terena!
  • Baneki
    812
    Nekad sam čitao SN svaki dan od prve do zadnje stranice. Sad ni u kafiću ih ne uzmem čak ni da ih prolistam.

Max, jako mi je drago zbog njega, pozitivan lik, Dinamovac i odličan igrač koji je vrijedno radio, šutio i čekao priliku. Može biti primjer.
  • Jaro
    10.4k
    čitam jutros SNYovitssa

To smece samo za potpalu moze sluziti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.