• Mrvica
    4.1k
    Baš mi je drago zbog Maxa, odličan igrač (da ga ne ureknem) i mislim također da si je kupio mjesto u prvih 11, a ako ne bude tako onda je netko poprilično ćorav!
  • Jurki
    17.8k
    očito mu je stalo. Dosta mu je drugih liga i manjih klubova. Okusio je europski Dinamo i grebe rukama i nogama da tu ostane. Takav nam karakter treba!MarK

Upravo to. Covjek se bori za sebe, svoju karijeru, a time i za Dinamo. Takvi igraci gladni uspjeha, velikih utakmica nam trebaju. Mentalno je ocito jak ko bik kad je prezivel 7 mjeseci drkanja na recaru.
    Max pobjesni do kraja.
  • Batigol86
    232
    Hvala Simicu i Biscanu.
  • Captain America
    20.4k
    Da li je ijedan igrač osim Soudanija i Kadziora ovako brzo savladao naš jezik? Svaka čast što je uspio, pogotovo što francuski i hrvatski imaju doticaja koliko Betis s 1/8 finala ECL.
  • Rakovica1986
    1k
    mislim da bi Olmo upao u tu kategoriju isto. U svakom slučaju bravo Max, hvala Dario, ovo su tvoji igrači..
  • Krizy
    58k
    + mu je žena objavila kćerkicu u Dinamovom dresu na tribini uz "Ajmoooo". Lijepo.
  • Captain America
    20.4k
    mislim da bi Olmo upao u tu kategoriju isto. U svakom slučaju bravo Max, hvala Dario, ovo su tvoji igrači..Rakovica1986

Nisam siguran da je Olmo u samo 8 mjeseci naučio jezik, ali ako je, svaka čast.
  • Orc123
    12k
    Jos samo jedan dokaz da je decko iznimno inteligentan i to se vidi na terenu. Nakon nogometne karijere mislim da ga ceka i jedna jako lijepa trenerska karijera!
  • quizzy86
    189
    koliko se samo taj sad grize, da je vlatkica napravila taj transfer hvalio bi je na sva usta..
  • rioda
    8.8k
    Veliko je pitanje kako bi izgledalo stanje na tablici HNL-a da nam je još od jeseni stoperski par bio KTC - Bernauer

Drago mi je zbog Maxa i žao što je tek sad dobio priliku. Sad vjerujem da više neće ispustiti početnih 11
  • Mali Zeus
    17.6k
    Uživa u svakom trenutku.
  • Droljo
    16.9k
    Max je top. Ali puno mu je lakše igrati kraj tea. Teo je buldog! Strašno koliko lik pokrije terena i koliko pomaže beku i drugom stoperu.
  • Marley
    4.2k
    upravo ovo. Daj usporedite igru Sutala i Perica ovu jesen, s ovim dvojcem. Nazalost kostalo nas je to tad rezultata, stanja na tablici, psiholoskom padu cijele momcadi, a pogotovo golmana.
  • Mr Anderson
    12.1k
    Nisam skužio s tribine, gledao sam snimku, nije mi jasna Maxova kretnja kod gola, pratio je Bakambua i onda se u zadnji tren maknuo od njega.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.