• Dinaminjo
    2k
    Mali je uzorak minuta ali do kraja sezone bih volio vidjeti Mažarov graf uz ove gore.

On nije za sad opcija, ali za sezonu ili 2 sezone bi mogao biti ozbiljan igrač
  • bazooka93
    186
    gospon omake moze li analiza ovo australskog hrvata sto je nedavno uzeo RH drzavljanstvo -> Adrian Segecic? Djeluje mi kao zanimljiv igrac a ne bi se racunao kao stranac. Dokazao se u teskoj ligi a jos nije preskup.
    Ima li jos potencijalno zanimljiv gasterbajtera?
  • Sajla
    19k
    prebacio sam vam postove iz teme s istim naslovom i nastavkom "ZABRANJENI KOMENTARI" ;)
  • Omake
    16.5k
    pa sad šta je skupo. Meni je on tip krilog napadača kao kada Bakrar igra desno. Odlična lijeva noga, ali baš top. Ako ispadnu iz lige vjerujem da nam je dostupan, ako ostanu, strah me da će ovi tražiti preko tri, možda i četiri. U nekom idealnom slučaju, ako prodaš Bakrara, a za pola toga možeš dovesti Segečića isplati se.

Ostale baš i ne znam. Gledao sam juniore po njemačkoj i Švicarskoj, ima statistički zanimljiv igrača. Bošnjaka još i više nego naših.
  • prefontaine
    7.5k
    Bošnjaka još i više nego naših.Omake

Dragan, Ivan, Spomenko, imali smo mi dobrih Bošnjaka
  • Dinaminjo
    2k

Zasto? Kao prvo ako sam spomenuo igraca, ali nemam vjestine da izvucem graf, onda valjda postam tamo i nije komentar nego prijedlog.
    Krnji prijedlog, ali prijedlog.

Kao drugo i bitnije, ovo razdvajanje tema nema nikakvog smisla za scout.
    Jedno je kad mainstream mediji prenose vijest pa ajde da bude pregledno sto se pise o nama, a da se ne zatrpava sa komentarima. Ili da bude sazetak na jednom mjestu ili netko odbija otvorit neki portal i dati mu klik pa moze svejedno vidjet sto pisu. Ima 100% smisla.

Ali scout? Omake predlozi, onda ako ne gledas par dana, zbog manjka aktivnost tema prijedlozi padne na trecu stranu, pa vidis da je tema rasprava aktivna, al ne kuzis o kom se prica jer nije savrseno quotano / linkano pa se ceses po glavi pa ides iskopat di je pala ona tema prijedlozi..

Srsly?
    Sto je smetalo da imamo prijedloge i raspravu u jednoj temi

Ionako postoji tema transferi pa nije da se rasprave mijesaju
  • bazooka93
    186
    je li onda usporediv s Marcom Pasalicem. Mislim da Hrvatskoj fali lijevonogo desno krilo i da Marco Pasalic nije ta klasa. Ako bi postav A reprezentativac i poslje se preprodao onda nije skup. A igra u fizicki zahtjevnijoj ligi tako da prilagodba ne bi trebala biti a ovdje bi bio na europskoj sceni i blize reprezentaciji
  • Sajla
    19k
    jesi se raspisao... prebacio sam ti post, nisam te banirao na 15 dana.

prebacio sam jer mislim da je tak urednije, da na onoj temi čitamo detaljnije o igračima, pogledamo statistike, grafove, videe. ne bi se niš posebno dogodilo da je ostalo isto kao što se niš posebno nije dogodilo jer je prebačeno. napisao sam vam tak da se ne pitate gdje vam je post.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.