• Borovljanin
    237
    Opet će me svi popljuvati, ali ako će doći Matteo Perez kao prva opcija za lijevog beka, htio bih kao zamjenu/rotaciju/konkurenciju Davida Čolinu.
    Znam što svi misle o njemu, ali ja ga vidim kao modernog, brzog i tehnički dobrog wing backa. Točno što nama treba, ili barem našoj viziji modernog Dinama. Po svim statistikama je sličan ovom Peruanskom Šveđaninu, a vjerojatno bi ga dobili za malo para i na malu plaću. Kažem, znam koja je svima prva reakcija na njegov spomen, ali mislim da bi kod nas proigrao.
  • Tranzicijski Napad
    503
    To cak nije los prijedlog. Igrao sam se sa nekim modulima u AI-u i to je bio jedan od pickova ai-a za lijevog beka Dinama. Mediji navode kako bi trebao biti neki iskusniji a na pamet mi jedino pada Borna Barisic koji je ozljeden.

38e66e114da33ebadd14022ec9e20efa.png
  • Dinaminjo
    1.5k
    Logican je Bruno Goda, free je, ali agent mu je isto Tarzan kao i odbjeglima Petku i Pjaci
  • Dani Olmić
    1.6k
    Omerović kao back-up opcija na lijevom krilu isto ne zvuci loše - ma da je trenutno na 1.8 milja po TM-u … mozda minimalno pre skup za back-up ulogu
  • Dzoni
    1.4k
    Svaki igrač Osijeka ove sezone je precijenjen i ne bih nijednog dovodio u Dinamo. Plus na tu precijenjenu vrijednost ide Dinamo tax, dakle 50% skuplje od već preskupog na mid kvalitetu, unatoč tome što je Omerović vjerovatno top 2, 3 igrača Osijeka
  • Nogo
    7.1k

Produžio je ugovor pred malo do 2029.pa čisto summjam da će se ići po njega.
  • Tranzicijski Napad
    503
    25 igraca slicni Kulenovicu, a u nekim statsima bolji a u nekim losiji.

Imam osjecaj kako ce jedan sa liste doci kod nas.

Xm0EoXw.png
  • Omake
    9.3k
    Možda Ljubicic nagovori bivšeg kolegu kojem je također istekao ugovor.
  • hardek
    4.8k
    Ja mislim da Zvone i dalje ganja Belju
  • Jos-Optimus
    5.9k
    Beljo je u Zg pa se nadam da se nešto kuha
  • Time
    1.3k
    07jj-in3f-QHZbl-Z9k-Ovlp4yxl7i-I-REGULAR.jpg
    Axel Noren (26 godine,Mjalby FC)
    Novi švedski reprezentativac,najbolji stoper švedske lige.

Dueli na tlu – osvojeno 70 %
    Zračni dueli – osvojeno 75 %
    Duge lopte– preciznost 46 %
    Ukupna pas igra– preciznost 84,5 %
    Brzina - 33 km/h
    Visina- 189 cm

Vrijednost po TM 900 000 eura.Ima 150 000 eura placu.
    Imao bi i kolegu iz reprezentacije sto ne moze biti lose
  • Paggini
    53k
    Brzina - 33 km/hTime

34 km/h minimalno, može dalje s prijedlozima
  • Time
    1.3k
    Moja greska :up:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.