• Tvrdica McTvrdi
    237
    Može valjda čovjek reć da daje otkaz?
  • Dino
    3.7k

Moze, al onda idemo na nove izbore, a nisam siguran jesmo spremni na to. Pogotovo u ovom trenutku kad smo popusili sezonu. Ne bi volio da neki tam Rozic ima ikakve sanse za ista u Dinamu.
  • Pacho
    1.2k
    Ne bih otpisao Cordobu, Mmaea i Mbukua bar do kraja priprema.
  • Dudu9
    1.8k
    šta nisu u 1 godini pokazali šta znaju?
  • Izet Hajrović
    5.2k
    pa nije da su dobili i neku priliku, barem neki. Tu mislim na Cordobu i Mbukua ponajprije, ali njih bih se svakako riješio, Cordoba možda posudba ako ne dođe neki kupac. Mmaee je odradio korektno ovo što je igrao u drugom dijelu sezone. Dapače, pokazao je ono što smo znali, najbolji je stoper Dinama u igri nogom, a u uadnje 2-3 utakmice podigao je razinu duel igre i očito ne radi probleme te je spreman uskočiti kad zatreba. Galešić nije ništa bolji od Mmaee-a. Ali Mmaee je stranac i to je najveći problem Dinama jer su stranci krivi za ovaj debakl.
  • NitkoBitan
    27k
    pokazao je ono što smo znali, najbolji je stoper Dinama u igri nogom, a u uadnje 2-3 utakmice podigao je razinu duel igre i očito ne radi probleme te je spreman uskočiti kad zatreba. Galešić nije ništa bolji od Mmaee-a. Ali Mmaee je stranac i to je najveći problem Dinama jer su stranci krivi za ovaj debakl.Izet Hajrović

Sutra kaos od rasprave kad se ekipa probudi, bit ce sokerani ovakvim misljenjem :snicker:

Ali da, ja se slazem da Mmaee nije bas toliki flop kakvim ga predstavljaju, sasvim oke rotacija no ne za tu placu. Mozda bi se uz kontinuitet, podrsku trenera i navijaca poboljsao.

Problem je govor tijela koji je mozda samo odraz toga da je hladna osoba. Jbg stranac je pa je prvi na piku. Nevistic i Pjaca nemaju nista bolji govor tijela od njega.

Takoder se svakakve price rade ni iz cega samo da bi se ocrnilo igraca i prikupilo klikove/lajkove. Ima ona jedna slika na klupi kako jede kikiriki i prvo kaj bi svakom palo na pamet je nedisciplina. Musliman je, to mu je bio ak se ne varam prvi obrok u danu a kikiriki je kalorican pa brzo nadomjeti nedostatak potrebnog nutrijenta, sto je vrlo logicno kad se poveze. I eto, cijela prica i drama za nista osim ak imamo nultu toleranciju na prakticiranje vjerskih pravila.
  • Paggini
    51.4k
    Ako mi krenemo pobjeđivati, a Mmaee je u ekipi i igra jednako kao ove polusezone/početka sezone, ekipa bi pričala da se preporodio i da je zvijer.

Jedina kriminalna njegova utakmica je, po meni, Belupo 4:1 i możda, možda Osijek 4:2, ovo ostalo što je igrao mi nije smetalo.
  • emilperska
    10.7k
    Jedina kriminalna njegova utakmica je, po meni, Belupo 4:1 i możda, možda Osijek 4:2, ovo ostalo što je igrao mi nije smetalo.Paggini

Hajduk na Maksimiru pod Jakirom. Ne moze cuvati Livaju, rotirali ga za poziciju s KTCom na kraju mu opet pobjegao Livaja dok se telefoniralo gdje lopta ide..
    Ima toga sigurno jos..
  • Izet Hajrović
    5.2k
    Bilo je kikseva, daleko od toga, ali bilo je hrpa stvari koje su se njemu pripisivale, a nije bio glavni krivac ili uopće nije bio krivac. Bilo je tu svega, rotiranja formacije, uigravanja s Galešićem. Odlična predstava protiv Arsenala i Milana, prije toga dobar na pripremama. "Odčepio" Šibenik svojim golom. Protiv Osijeka nije on bio krivac za golove na Pampersu, protiv Gorice smo primili rano gol opet iz niza grešaka svih stopera. U Rijeci smo primili prvi gol iz niza grešaka zadnje linije, ali Jeličić je etiketirao Mmaee-a i onda svi mediji krenu sjekirama na Mmaee-a povedeni mišljenjem najvećeg nogometnog stručnjaka u Hrvata. Ako je vjerovati Sofi, bio je jednako ocijenjen u toj utakmici kao i ostala dva stopera, a Franjić je kritično ocijenjen. Nakon toga nije niti igrao, jedino kad je morao uskočiti protiv Varaždina pa je bio najbolji pojedinac na terenu. Protiv Slavena opet dobra utakmica, poslao nekoliko upotrebljivih dugih lopti. Statistika kaže da je najbolji naš stoper u igri nogom, isto tako statistika kaže da je efikasniji u duelima na tlu od KTC-a, a u duelima u zraku je efikasniji od Galešića. I onda kad ponestane argumenata, izvadi se famozni govor tijela, kao da Petković, Pjaca, Baturina imaju drugačiji govor tijela.
  • Pacho
    1.2k
    Plus frizura, stucne i slicne kurcologije koje su Jelicicu i takvima bitne. Naravno da je bilo kikseva, ali evo i znatno skuplji Galesic je u zadnje dvije napravio kriticne greske pa ga se ne tjera zbog toga (niti bi trebalo).

Cordoba je, ako se ne varam, igrao gotovo iskljucivo s Riletom na svojoj strani, a mislim da dotcni nazalost svako krilo limitira.
  • Jaro
    10.2k
    Ne moze cuvati Livajuemilperska

Ajmo realno - Livaju je pod Biscanom jednom zastopao Ristovski kao iznenadjenje na toj poziciji, a najbolje se ukupno nosio KTC ali ne ove sezone. Mozemo ga ne volit ili mrzit, ali Livaju u ovoj ligi nemre ni jedan stoper cuvat ak mu nije bas los dan...
  • don
    13.2k

istina, nije da nije bilo utakmica kad smo ga zatvorili ali u većini slučajeva ga odmaknemo na 20 metara od gola di je manje opasniji. Evantualno se KTC uvik dobro bori s njim, a realno je najbolji igrač lige.
  • javolimtebejako
    2.4k
    protiv rijeke na rujevici? pamtim samo ono kad ga je neko prosao lakse nego cunj
  • Droljo
    16.4k
    na kraju mu opet pobjegao Livaja dok se telefoniralo gdje lopta ide..emilperska

To su tovari napravili doslovno svakom stoperu u ligi. Pod zadnje riletu na poljudu.
  • Jaro
    10.2k
    Pod zadnje riletu na poljudu.Droljo

Pa, sramota tih stopera i njihovih trenera rekao bih...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.